Kirkkaan pinkki kesän merkki | ootd

Jo parina vuonna olen huomannut kesäisten ilmojen saavuttua laittavani vaatekaapin pohjalta tietyt housut jälleen jalkaani. Ne ovat kirkkaan pinkit puvunhousut, slacksit, jotka kaipaavat seuraksensa sirot kengät. Tai olen mustia samanlaisia pitänyt talvikenkienkin kanssa, mutta silloin olo on aina epämukava. Joten sään muuttuessa sirommille kengille sopivaksi, nappaan jälleen käyttöön nuo ihanat housut. 

Itseasiassa juuri viime vuonna heinäkuun alussa julkaisin tämän asun, joka on melkeinpä täydellinen kopio tästä tämän kesäisestä asusta. Molemmissa asuissa olen noihin kirkkaan värisiin housuihin yhdistänyt valkoisen paidan luomaan neutraaliutta sekä puuteriroosaiset kengät. Voisinkin siis väittää tämän yhdistelmän olevan itselleni ominainen, koska sen olen toistanut uudelleen. Välillä huomaankin, että olen valinnut ylle samankaltaisia asukokonaisuuksia sen lisäksi, että tietenkin käytän lemppari yhdistelmiä välillä liiankin usein. Pienenä lisä huvituksena huomasin myös, että molemmat näistä asuista on kuvattu sillalla ja mun nojaten sillan kaiteeseen. Jälleen sitä omaa mukavuusaluetta?
Olenkin aiemmin jo maininnut blogissa rakastavani business casual -tyyliä rennolla otteella ja tämä asu ehdottomasti kuuluu siihen. Tosin kirkkaan pinkit housut saattaisivat olla hieman uskalias valinta perinteisiin toimistoihin, vaikka mun mielestä kaikkien pitäisi päästä siitä erittäin tummanpuhuvasta ja neutraalista värimaailmasta eroon. Toisaalta kyllä itsekin aina osallistuessani tilaisuuteen, jonka pukukoodi on business casual, valitsen mun tummansiniset puvunhousut ja jakun yhdessä valkoisen paidan kanssa. Mä en vaan ole rohkea 'rikkomaan' erilaisia etikettejä vaan enemmänkin odotan sitä muilta. 

Kuitenkin arkena sukuloidessa tämä asu toimii loistavasti ja oonkin tätä kopioinut aivan liian monta kertaa. Ainoa oikeasti huono puoli on se, että nuo housut nopeasti jo yhden käytön aikana ryppyyntyy ja vaatii silitystä tai pesua. Onneksi näissä ei kuitenkaan ole samaa toista negatiivista puolta kuin mustissa samanlaisissa, jotka ryppyyntymisen lisäksi imevät itseensä jokaikisen pölyhiukkasen tehden ne epäsiisteiksi nopeasti. Toivottavasti en ole ainoa, joka ärsyyntyy näin pienistä asioista liittyen vaatteisiin! Koska muuten nämä housut on ihan täydelliset ♥

Onko kirkkaan pinkit housut teidän mieleen? ♥


4 kommenttia

 1. No nyt on kyllä niin sinun näköinen asu, kirkas pinkki pukee sua todella hyvin ja kun yhdistelet ne neutraaliin asusteisiin ja paitaan, niin todella tyylikäs kokonaisuus :) Eikä oo sellanen liika, kun vain yksi asia on kirkas pinkki.

  Hhuh jos mä olsiin toimistossa töissä, niin räväyttäisin varmaan aika usein. En välttämättä värillä vaan muuten tyylillä. Mä en osaa itse pukeutua business casual- tyyliin enkä koe sitä omakseni, vaikka teidän muiden yllä ne näyttävät erittäin hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo yksi kirkkaan pinkki asia asuun sopii vielä, muuten on vähän liikaa :D Voisin kuvitella kuinka räväyttäisit toimistossa eikä Suomen toimistoissa onneksi kovinkaan noudateta mitään business casual -tyyliä ellei ole jostain erittäin 'arvostetusta' toimistosta kyse :)

   Poista