Puuterista ja mokkaista | ootd

Aivan alkuun haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteista edelliseen postaukseen ♥ Sain ihan mielettömän upeita yksityisviestejä, jotka entisestään vahvistivat asiasta kirjoittamisen tärkeyttä. 

Nyt kuitenkin jatketaan hieman rennommalla otteella ja tuttuun tapaan hieman asukuvia. Oon viimeaikoina pukeutumisessa mennyt mahdollisimman rennoilla ja mukavilla valinnoilla. Tässä postauksessa näkyvä asu on ollut kevään luottoasu, joka on eksynyt päälle aivan liian monta kertaa. 
Tämä kevään luottoasu koostuu noista tekomokkaisista legginseistä ja valkoisesta sifonkitopista. Päälle ulos lähtiessä vielä tuo puuteriroosainen kevättakki ja näin syntyy yksi mun lemppari asuista. Nuo tekomokkaiset legginsit on päällä erittäin mukavat joustavuutensa vuoksi, mutta näyttävät mielenkiintoisilta pintansa vuoksi. Vaikkakin välillä tekomokan pinta näyttää kastuneelta, jos osa mokasta on kääntynyt väärään suuntaan pelkästä hipaisusta johonkin. 
Värisävyt asussa on ihanan pastelliset ja lämpimät. Juuri ihanan keväiset omaan mieleeni. Ei ole yllätys, että puuteriroosa on yksi mun aivan lemppareista sävyistä ja sitä löytyy melkein jokaisesta asusta edes vähäsen. Tekomokkaisissa housuissa oleva beige sopii omasta mielestäni täydellisesti puuteriroosan kanssa yhteen ja puhdasta tasapainoa tuo valkoinen. 

Asusteissakin mennään aika luotettavilla valinnoilla. Mustat ballerinat ja musta pikkulaukku sopivat yhteen niin keskenään kuin kokonaisuuteenkin. Aurinkolasit puolestaan on valoisilla säillä jo aikalailla pakolliset, ettei iske kamalaa päänsärkyä. Kuvanottohetkellä oltiin jo kultaisen tunnin puolella, jolloin onneksi kirkkaus ei ollut niin suuri kuin keskellä päivää. Helmikorvakorujen seuraksi on kaulaan tullut siro ruusukultainen kaulakoru. Olen todella huono pitämään kaulakoruja, mutta tämän korun sirous miellytti itseäni eikä se paina solisluun alussa olevaa luomea, joka usein on syynä kaulakoruttomuudelle. 
Luottoasuun tukeutuminen on viime aikoina ollut ehdottomasti hyvä juttu, sillä siinä olo tuntuu aina hyvälle ja itsevarmalle huolimatta yleisestä fiiliksestä. Muutenkin mulla on jälleen kauhea pukeutumiskriisi meneillään, sillä tuntuu ettei omassa vaatekaapissa ole sopivia vaatteita pidettäviksi. Innolla odottelenkin lämpimämpiä ilmoja, jolloin kerrospukeutumiseen ei tarvitse satsata niin paljon vaan peruspaidalla tarkenee erinomaisesti. 

Pukeutumiskriisin lisäksi kriiseilyjä aiheuttavat mun hiukset, sillä en osaa päättää tykkäänkö niistä näin pitkinä vai olisiko aika jälleen napsaista niistä parikymmentä senttiä pois. Tuntuu, että tämä kesä voisi olla uudistumisen aikaa niin vaatekaapin kuin hiuksien suhteen. Mukavuus kaikessa houkuttelee niin paljon, että ehkä on aika jättää taakse ne kaikista epämukavimmat vaihtoehdot. 

Millainen on teidän kevään luottoasu? ♥


2 kommenttia