Syksyn värejä | ootd

Syksy on kyllä ehdottomasti mun lemppari vuodenaika kevään ohella. Ja sosiaalisessa mediassa on tullut huomattua, etten ole todellakaan ainoa. Siksi onkin harmittanut oma ajanpuute eikä syksystä ole päässyt nauttimaan ihan täysillä tai inspiroitumaan/inspiroimaan blogin puolella oikeastaan yhtään. Ei kuitenkaan huolta, nyt syysloman aikana onkin ehtinyt hieman syyskuvailemaan, joten ainakin hetkinen mennään syksyisissä merkeissä täällä blogissa. 
Aloitetaanko tutusti ensin käymällä hieman läpi sitä, miten tämänkertainen syksyinen kokonaisuus syntyi? Tämä kuvissa näkyvä kombo on itseasiassa jo pariin otteeseen testattu ja hyväksi todettu, joten ainakin realistisuus sekä arkeensopivuus on täydellinen. Tässä asussa olen tosiaan käynyt niin koulussa kuin koulun jälkeisissä iltamenoissa. Asun idea lähti ihan täysin tuosta syksyisemmästä kukkamekosta sekä ylipolvensaappaista, jotka täydentävät täydellisesti toisiaan. Lämpimämmän syksyn vuoksi myös kevyempi nahkatakki kuului asustukseen, vaikka sävyltään onkin hieman vaaleampi kuin saappaiden konjakkinen sävy. Silti sävyt loivat kauniin harmonian ja ainakin omaan mieleen ovat syksyisiä. 

Mä taisin juuri viime vuonna pohtia blogissa sitä, että voiko kukkamekkoja pitää myös kesän jälkeen ja silloin jo todistin kysymykseni vastauksen olevan kyllä. Tänä vuonna ei siis ollut yhtään kysymysmerkkiä siitä, etteikö kukkamekko sopisi myös ruskaan, varsinkin jos kukkamekon väritys on helpommin yhdistettävissä murrettuihin sävyihin. Mustapohjainen pienikukkainen mekko onkin ihan täydellinen juuri tähän vuodenaikaan. 
Kuten jo mainitsin on tässä syksyssä ollut aivan liikaa ajanpuutetta. Tuntuu, ettei tunnit vain riitä ihan kaikkeen ja pitäisi muistaa pitää myös itsestään huolta ettei syysflunssat iske voimalla juuri huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Mä olen jälleen syksyn myötä ollut erittäin inspiroitunut omista opinnoistani enkä voi edes sanoin kuvailla, kuinka mahtavalta tuntuu edelleen tuntea olevansa juuri niin mulle suunnitelluissa opinnoissa. Oi kun olisi vain aiemmin tiennyt! 

Opintojen ohella on tullut myös työskenneltyä ihan superissa työssä sekä koettua jälleen yksi mahtava kokemus Nordic Business Forumissa vapaaehtoisena. Ollaan myös työskennelty pitkiä tunteja meidän opintomatkan parissa, jossa olen tosiaan co-project managerina, joten innolla odotan sitä hetkeä, jolloin ollaan siellä matkalla nauttimassa töiden hedelmistä. Puolentoista viikon päästä kutsuukin siis ihana Lissabon. 

Tällä viikolla on onneksi ollut lomaviikko, jolloin tosin ei ihan täysin ole koulutehtävistä päässyt eroon. Oon kuitenkin saanut viettää aikaa rakkaiden parissa ja nauttia syksystä hieman enemmän kuin ikkunan läpi. Lauantaina puolestaan kutsuu I Love Me -messut, joissa mun olisi tarkoitus parina päivänä kierrellä katselemassa kaikkea ihanaa hyvinvointiin liittyvää. Ainakin itselleni tuo tapahtuma tulee loistavaan saumaan, sillä omasta hyvinvoinnista on täytynyt pitää entisestään parempaa huolta. Palailenkin varmaan seuraavaksi messutärppien/-vinkkien merkeissä!

Mitä teille kuuluu? ♥


12 kommenttia

 1. Pakko kysyä, että midtäköhän nää saappaat on? 😍😍 Upeat! Itsekin messuilla viikonloppuna, ehkäpä törmäillään 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on parin vuoden takaa H&M:stä :) Ollut ihan paras ostos aikoinaan! Joo toivottavasti törmäillään ♥

   Poista
 2. Asukokonaisuus on ihana, täys syksy! Ehdottomasti sopii toi kukkamekko syksyynkin <3 Aivan ihanat nuo saappaat, jos törmäisin noihin niin ostaisin varmaan ruskeena ja mustana, sen verran upeet oi että :3 Mustakin tuntuu etten oo ennättänyt oikein nauttia syksystä ja ruska tuntunee menneen ohi ihan yhtäkkiä ja puut on melkeen jo kaljuja :< No jospa sitä ehtisi vielä ensiviikolla viimeisistä ruska-ajasta nauttimaan, kun syysloman työkiireet menee, saas nähdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo sama, jos törmäisin noihin myös mustana, lähtisi ne heti mukaan! Harmi, ettet säkään ole ehtinyt nauttimaan syksystä kiireiden vuoksi. Toivottavasti tosiaan pääset kanssa nauttimaan syksystä ennenkuin puut ovat täysin paljaana, vaikkakin silloin maa on vielä hetken täynnä upeita lehtiä <3

   Poista
 3. Oi nuo saappaat on ihanat! <3 Mä niin tarviisin ruskeat ylipolvensaappaat! :) Ihanat värit tässä asussa! :)

  VastaaPoista
 4. Ompa kauniita kuvia, niin ihanan syksyisiä!<3 nuo saappaat ovat aivan ihanat ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvin sopii kukkamekko ruskaankin :) Ja harmittaa itseäkin, kun en ole päässyt kuvailemaan ruskaa, kun tein niin paljon kouluhommia, mutta tulipahan opinnot tehtyä ja ensi syksynä voi sit kuvailla enemmän ruskaa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Haha, todellakin jos on tehnyt jotain noin upeeta ehtii ruskan ensi vuonnakin kuvailemaan! Onnea <3

   Poista
 6. aivan ihanat kuvat ja syysasu:)

  VastaaPoista