Ruuduissa & vaaleanpunaisissa | ootd

Ihanaa maanantaita! Edellinen viikko menikin hieman liian nopeasti ja aivan liian täynnä ohjelmaa. Toisaalta odotin innolla koko kesän koulun alkua ja sitä, että arjessa on selkeä rakenne. Mitä en odottanut oli järjetön määrä yksilö- ja ryhmätehtäviä, joita saatettiin tehdä iltamyöhään saakka. Pari kertaa jopa omista yöunista nipistäen. Nyt on kuitenkin jälleen uusi viikko aloitettu ja toivottavasti hieman rennommalla aikataululla. Onneksi viikonloppuna rentoutumisen ohella ehti myös tehdä valmiiksi seuraavan viikon asioita etteivät ne kaikki jää viimeisenä mahdollisena hetkenä tehtäviksi. Pakollisten tehtävien tultua valmiiksi, on vihdoin myös aikaa blogille ja mitä olisikaan maanantai ilman ihanan pastellista asua!
Tässä asussa yhdistyvät kaksi uutuutta mun vaatekaapissa; tuo ihana ruudullinen Zaran jakku sekä puuteriset ballerinat Primarkista. Olen tänä loppukesänä ja alkusyksynä täysin rakastunut tuollaiseen ruutukuvioon ja kaupoissa se iskee omaan silmään kokoajan. Olen kuitenkin hillinnyt itseäni erinomaisesti, mutta jakku on itsessään niin käytännöllinen alkusyksyn takin korvaajana ja talvella arkiasun pelastajana. 

Kengät puolestaan kiinnittivät heti mun huomion käydessämme Berliinissä Primarkissa. Ja eipä varmaan kukaan ihmettele, että miksi. Kauniin puuterinen roosa kultaisilla yksityiskohdilla huutaa täysin mua ja mallikin eroaa hieman mun muista kengistä. Valehtelematta olen käyttänyt näitä koulussa melkein joka päivä viimeisen kahden viikon aikana. Ja kärsiväthän ne pienestä rankasta sadekuurostakin, mutta edelleen rokkaavat yhtä ehjinä ja upeina kuin ennenkin. 
Värimaailma tässä asussa on tosiaan aika tuttua ja turvallista mulle. Jos kesällä mentiin useinkin sinne oman mukavuusalueen ulkopuolelle, on tässä koulun alettua siirrytty takaisin sinne omaan pieneen mukavuusalueeseen. Tietenkin tilanne voi vielä muuttua, mutta ainakin nämä pari viimeisintä blogissa ollutta asua ovat melkeinpä samasta muotista tehty; vaaleanpunaista, ruudullista ja business casualia. Ehkä se on itselleni se luonnollisin asuvalinta yhdistää pastellisia sävyjä puuteriseen roosaan ja, koska molemmissa asuissa olleet ruudulliset vaatekappaleet ovat olleet pastellista harmaata ei ole tullut vaikeuksia yhdistellä. 

Kokonaisuudessaan tämä asu nousi yhdeksi omaksi lemppariksi, niinkuin melko usein käy valitessani asun omalta mukavuusalueelta ja yhdistäessäni siihen jotain uutta. Voisinkin kuvitella pukeutuvani tähän asuun useamminkin lähiaikoina ennen kuin kunnon ruskainen syksy murrettuine väreineen saapuu. 
Tämä asu on myös ehdolla mun seuraavalle matkalle, jossa on hieman lämpimämpää kuin Suomessa ja, jossa tarkoituksena on pukeutua edustavasti. Mua Instagrammissa (@shinealine) seuraavat saivatkin jo viime viikolla tietää, että lokakuun lopussa kutsuu Lissabon meidän opintomatkan kohteena enkä voisi olla enemmän innoissani jälleen uudesta kohteesta matkalistallani. Kuitenkin, koska matkalaukun koko saattaa kyseiselle viikolle olla vain käsimatkatavara täytyy mukaan lähtevien vaatteiden olla monipuolisia ja käytännöllisiä. Tässä asussa on niin monta itselleni ominaista vaatetta, joista saa jo pienillä muutoksilla koottua monta asua, että uskon näiden ainakin vievän osansa laukun tilasta. 

Mitäs te tykkäätte tästä pastellisesta asusta? ♥


Ei kommentteja