Pinkeissä pöksyissä | ootd

Melkoisen rankan ja ohjelmaa täynnä olevan viikonlopun jälkeen uuden viikon alku sopii enemmän kuin hyvin. Tosin ei ne kiireet ja rankkuus pääty viikonlopun päättymiseen vaan oikeastaan kiihtyy entisestään. Ei sillä, välillä on ihan mukavaa olla kiireisenä, koska silloin myös osaa arvostaa paremmin niitä rentoja ja hiljaisia aikoja. Kuitenkin jokaviikkoinen maanantain asupostaus on ja pysyy. Nyt olisi luvassa ihanaa tyyliä, joka sopii niin kesäpäivään kuin toimistollekkin. 
Tällä kertaa koko asu lähti liikkeelle noista kirkkaan pinkeistä suorista housuista, 'slackseista'. Noiden malli on vain ihan täydellinen; korkea vyötärö, alaspäin kapenevat lahkeet sekä nilkkapituus. Oon huomannut, että farkkujen rinnalla mun housuvalikoima koostuukin pääasiallisesti suorista housuista ja koenkin ne omaan tyyliini sopiviksi. Suorat housut sopivat niin tyylikkään klassiseen tyyliin kuin ihan vain toimisto -tyyliin. Tietenkin mun valitsemat kirkkaan pinkit housut eivät välttämättä ole se kaikista perinteisin vaihtoehto eikä varsinkaan soveliain kaikista mustavalkoisimpiin toimistoihin. 

Noissa slackseissa on ainoastaan huonona puolena se, että nopeasti kangas käytössä poimuttuu ja tälläistä ehkä hitusen perfektionistia ärsyttää suunnattomasti ylimääräiset rypyt vaatteissa. Toisaalta pitäisi muistaa se, että ennen stretchisiä farkkuja melkein kaikkien housujen yhtenä ominaisuutena oli aina yhtä kammottavat polvipussit sekä hassut rullat pisin lahkeita. 
Noiden slacksien kaveriksi valikoin puuteriroosaiset avokkaat, jotka ovat ostostaan asti päässyt käyttöön turhankin tiheästi. Koska slacksien kanssa juuri tuollaiset teräväkärkiset avokkaat näyttävät parhaimmilta, ei valinta kenkien suhteen ollut kovinkaan vaikea. Ja mun hieman myöhäinen rakastuminen colorblockiin vaikutti suuresti siihen, että asussa leikiteltiin kahdella eri vaaleanpunaisen sävyllä. Toisaalta myös kenkien kauniin puuterinen vaaleus ihastutti kesäiseen asuun enemmän kuin esimerkiksi mustat kengät. 

Kun housut ja kengät oli valittu, puuttui enää jonkinlainen yläosa asusta. Ei ole varmaan kovin vaikea arvata, että yhdistin värikkääseen alaosaan valkoisen paidan ja vieläpä yhden mun luottopaidoista. Mun mielestä valkoiset peruspaidat ovat aina järkevä hankinta, sillä ne sopivat melkeinpä mihin vain. Siksi esimerkiksi tässäkin asussa näkyvä valkoinen sifonkipaita on näkynyt blogissa ainakin kymmenessä eri asussa ellei useammassakin. 
Muuten asu sai olla aika yksinkertainen ja asusteina ei toiminut mun perusmustan laukun lisäksi kuin helmikorvikset ja siro puuteriroosainen rannerengas. Mun mielestä klassisessa tyylissä juurikin sellaiset sirot korut toimivat paremmin kuin isot statement -korut, vaikka tietty on olemassa sellaisiakin klassisen tyylin kulmakiviä, jotka vaativat isoja ja näyttäviä koruja. Jos puolestaan asua ajattelee toimistokäytössä, niin silloin myöskin korujen sirous ja huomiotaherättämättömyys on hyvä asia.

Välillä kuulee puhuttavan, ettei blogeista saa oikeaa inspiraatiota pukeutumiseen, sillä kaikki pukeutuvat aina yli ja outoihin vaatteisiin. Toimistotyyliin pukeutuviakin kritisoidaan siitä, ettei heillä ole oikeasti minkäänlaista kokemusta oikeasta toimistopukeutumisesta. Mun mielestä on sääli, että haluttaisiin heti se valmis asu itselle käyttöön eikä enää oikeasti inspiroiduta siitä, mitä se voisi olla omassa tyylissä. Kuitenkin se on tavallaan se syy, miksi itse pyrin tuomaan mahdollisimman arkipäiväisesti asuja esille, mutta niin, että niissä on jokin juju, josta inspiroitua. Tässä mun todella perusasussa pinkit housut tuovat eloa asuun ja toivottavasti inspiroivat jotakuta pukemaan sen perus harmaa-musta-valkoinen -kombon ulkopuolelta, jos vain mahdollista. Musta värikäs toimistopukeutuminen olisi aika tuoda Suomeen!

Mites teihin iskee pinkit housut? ♥

6 kommenttia

 1. Ihanan räikeät pinkit pöksyt! Tosi kivasti oot yhdistänyt ne. Itse en ehkä osaisi ostaa tai jos ostaisin niin yhdistäisin ne turvallisesti mustaan paitaan ja jakkuun! :D

  Tosi kiva asu ja huulipuna sopii kivasti pöksyihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Joo itselle on vaikea ostaa sellaisia vaatteita, joita ei heti tiedä käyttävänsä tai osaa yhdistää :D Musta sopisi kanssa erinomaisesti pinkin kanssa <3

   Poista
 2. Voi vitsit että näyttää hyvälle! Tekisi mieli kokeilla itsekin, mutta tiedän etten osaa pinkkiä enää käyttää. Jotenkin käytin räväkkää pinkkiä paljon joskus amiska aikoina ja nykyään en vaan enää osaa :D Rupesinkin miettimään onko mulla lainkaan pinkkiä enää kaapissa, ei tuu mieleen.. :D Kauniita kuvia ja oikein upea asu siis jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ♥ Joo joskus tulee ylikäytettyä jotain asiaa eikä osaa enää kuvitella sitä itselleen! :D Toivottavasti sä ja pinkki vielä joskus löydätte toisenne, mutta onneksi on muitakin ihania värejä paljon <3

   Poista
 3. Ihanan pirteän väriset housut :)<3 Samaa mieltä Siirin kanssa, sopii hyvin sun huulipuna noiden housujen kanssa :) Myös tuo kuvauspaikka on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ♥ Ensi Tampereen miitillä käydään tuolla ;)

   Poista