Midi on uusi mini | ootd

Jälleen on yksi ihana kesäinen viikonloppu takana ja uusi mahdollisuuksia täynnä oleva viikko edessä. Kesässä ehdottomasti parasta on se, kuinka extemporesti asioita tapahtuu ja, kuinka ohjelmaa olisi ennemmän kuin kesässä tunteja. Nyt tässä olisi muutama päivä ihanaa lomailua edessä ennen seuraavaa pitkää kiiresumaa, jolle olenkin jo valmiiksi luonnostellut teille postauksia. Joten joka maanantaiset asupostaukset tulevat edelleen ajallaan ja muutamia muita kivoja juttuja muina päivinä esimerkiksi liittyen mukaviin kesäisiin päiväreissuihin ;) 
Mun Tallinnan ostoksia täynnä olevassa postauksessa lupailinkin piakkoin kuvia tuosta mun löytämästä ihanasta hameesta. Mut säväytti tuossa hameessa täysin tuon ihanan värityksen lisäksi mielenkiintoinen kuvitus, jossa on niin raitaa kuin kauniita kukkasia. En osaa varmaksi sanoa, mutta mun silmään nuo kukat näyttävät kirsikankukilta, jotka nyt tunnetusti ovat kaikessa vaaleanpunaisuudessaan suloisia. 

Malliltaan tuo hame on tuollainen kellohelmainen midi, jossa on hieman laskoksia. Sehän tarkoittaa sitä, että hame laskeutuu kauniisti, mutta tuulessa ja liikkeessä hame liikkuu leikkisästi. Kuumalla kesäilmalla, jollainen itseasiassa näiden kuvienotto päivä oli, tuo hame on ihanan viileä. Pienetkin tuulenvireet pääsee hameen alle vieden hieman sitä paahtavaa kuumuutta pois. Materiaaliltaankin tuo on ihanan vilpoisaa kangasta. Voinkin jo valmiiksi parin käyttökerran jälkeen väittää eläväni aika paljon tässä hameessa kesän aikana. 
Tuo hameen kuviointi on jo itsessään aika huomion keskipiste, joten yhdistin sen yksinkertaiseen vaaleanpunaiseen t-paitaan luodakseni harmonisen kokonaisuuden. Samasta syystä kengiksi valikoituivat punaiset sandaletit, joissa en kuitenkaan koko päivää pystynyt kävelemään jalkojen turvotessa kuumuudessa. Nyt alan uskomaan tuohon Herttuatar Meghanin uutisoituun kenkäkikkaan kokoa isommista kengistä. Mikään ei ole kamalampaa kuin turvonneet jalat puristavissa kengissä. 

Ja vaikka asu on ihanan kesäinen, pystyy tämän luomaa syksylläkin vaihtamalla paidaksi syksyisemmän neuleen ja kengiksi ihanat nilkkurit. Haha, oon varmaan jouluaatonkin tässä hameessa ellen ole jo kokonaan kyllästynyt siihen tai vielä ikävämmin rikkonut hametta liiallisella käytöllä. 
Mua vähän hämmästytti itseäni, kuinka hyvin viihdyin tässä midimittaisessa hameessa, sillä aiemmin sellainen noin polviin saakka oleva hame on ollut itselleni ominaisin hameen pituus. Tai no silloin teininä aikaa sitten hameen piti olla lyhin mahdollinen. Kuitenkin jokainen ikävuosi on myös tuonut hameen pituuteen senttejä ja en pystyisi kuvittelemaan kulkevani missään liian lyhyessä hameessa. Niinkuin jo perjantaisessa uimapuku -postauksessa mainitsin, on niin ihanaa, että trendit kehittyvät ja, että nykyään kaupoissa on laajempi valikoima eri makuihin sopivia vaatteita eikä vain aina yhtä muka kaikille sopivaa sillä hetkellä muodissa olevaa vaatetta. 
Kuvat: Inka

Kumpi iskee teihin enemmän; midi vai mini? ♥


14 kommenttia

 1. Kaunis asu, tuo hame on kyllä aivan ihana ja niin sun näköinen ♥ Vaaleanpunaiseen ei vaan voi kyllästyä<3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana hame!! <3 Oon kanssa tykästynyt tosi paljon juuri tuohon midimittaan, se käy hyvin viileämmälläkin ilmalla, töissä ja sitten syksyllä tosiaan vaikka neuleen ja rotsin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Oi, neule ja rotsi saa odottelemaan innolla syksyä! Ja ihan tosi, että viileämmällä ilmalla midi toimii erinomaisesti kaikkialla :)

   Poista
 3. Midi ehdottomasti! Nykyään kaikki kulkee kannikat vilkkuen pitkin katuja ja oikein hävettää 🙈 midi on tyylikäs, hyvänmaunmukanen ja käytännöllinen vaate, jollaisen voisin hankkia itsellenikin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Midi on kyllä jokaiseen tilanteeseen sopiva :)

   Poista
 4. Niin ihana hame, mä haluan ton 8) Siis todella kaunis kokonaisuus ja voisin pukea tämän ylleni samantien - tosin paidan vaihtaisin toppiin kun en osaa t-paidalla olla. Mä käytän niin midiä kuin miniäkin, mutta pidemmässä hameessa tuntuu turvallisemmalta. Mulla oli lauantaina minihame yllä ja koko ajan tuntu että pitäis nykiä alaspäin sitä :D
  Mua harmittaa vietävästi kun en voi pitää yhtiä korkosandaaleita helteellä, ne ovat kokoa 35 ja nykyään mulla on 36 jalka, eli niitä täytyy pitää oikeesti pilvisellä mutta suhkoht lämpöisellä säällä, koska helteellä tosiaan ne kengät menee liian pieniksi koska jalat turpoo :D Voi että nuo sun sandaletit ovat täydelliset ja käyvät tähän kokonaisuuteen oikeesti ihan täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tallinnaan shoppailemaan ;) Joo toppi toimisi kanssa, itse kotoisampi silti t-paidassa :D Minihameissa on kyllä tuo puoli, että aina saa olla nykimässä suuntaan jos toiseen...Midi sen puolesta turvallisempi. Joo toi on kyllä ikävää, kun kengänkoko kasvaa myöskin ja sitten lisätään vielä kesäturvotukset :( Toivottavasti piakkoin on ihana päivä pitää noita sun korkosandaaleita ♥

   Poista
 5. Mä tykkään enemmän midimitasta, kun vilautteluvaaraa ei oo! Silti usein päälle eksyy lyhkäsempiäkin hameita. :D Toi hame on niin kaunis ja sopii sulle tosi hyvin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo vilautteluvaaraa ei ole ellei sitten tuuli kisko helmoja korviin ;D

   Poista
 6. Siis tää asu on ihan tosikiva!! Tuo hame on kyllä niin ihana<3

  VastaaPoista
 7. Toi oli niin ihana asu<3 Mä just luin sun kokouikkaripostauksen ja tää on mun mielestä jotenkin tosi hyvä jatkumo sille. Midi on todellakin uusi mini, ja vaikka multa minihameita kaapista löytyykin (ja välillä niitä käytänkin), on midi peittävämpänä ehdottomasti se käytetympi mitta hameissa. Ehkä tää on tätä aikuistumista, kun kokouikkarit ja midihameet vetää puoleensa enemmän kuin se vaatteiden paljastavuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo onneksi trendit ovat myöskin liikkuneet molempiin suuntiin, että vaikka monet paljastavat vaatekappaleet ovat muodissa on myös vastaavasti peittävämmätkin muodissa :) Midi ja kokouikkarit on ehdottomasti parasta!

   Poista