Pilkuissa Haagan Alppiruusupuistossa | ootd

Käytiin sunnuntaina Lindan kanssa kuvailemassa Haagan Alppiruusupuistossa, vaikka suurin osa kauniista kukista olikin jo ehtinyt lakastumaan. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä tuo alue oli silti kauniin idyllinen ja pienillä laudotetuilla poluilla oli ihana kuljeskella. Päiväksikin osui erittäin kuuma kesäpäivä, joten tuolla korkealle kohoavien vehreiden puiden ja puskien välissä oli mukavan viileä viettää aikaa. Mä en tuosta Alppiruusupuistosta nyt höpötä sen enempää, sillä paikka on varmasti näkynyt useissa blogeissa ja uskon paikan olevan sellainen, joka jokaisen kannattaa käydä itse kurkkaamassa. Sen sijaan keskitytään tuohon arkiseen asuun, joka mulla valikoitui päälle kyseiselle vierailulle. 
Olin aluksi päätymässä ihanaan kukkamekkoon, mutta hetki ennen lähtöä vaihdoin farkkuihin, sillä pelkäsin tuolla olevan paljon jalkoihin iskeviä ötököitä. Ja farkut oli kyllä virhe! Voin vain kuvailla, kuinka kuuma niissä tuli paahtavassa keskipäivän auringossa. Kuitenkin huolimatta tuosta kuumuus -puolesta sopi mun mielestä nuo siniset farkut täydellisesti tuonne vihreyteen. Etsiessäni kesäkenkiä kaapin pohjalta iski mun silmiin nuo mun punaiset ballerinatossut ja halusin ehdottomasti yhdistää ne noihin sinisiin farkkuihin. Samalla päätöksellä lähti myös paita vaihtoon, sillä jotenkin mielessäni vaaleanpunainen paita olisi riidellyt punaisten kenkien kanssa, vaikka nyt miettiessä ihmettelen mun senhetkistä ajatuksenjuoksua. Paidaksi vaihtuikin tuollainen tummansininen pallokuvioinen kerrostettu paita. Jälleen virhe kuumana päivänä! Haha, tässä on muuten aika hyvä esimerkki mun pukeutumisesta, kuinka se muuttuu ajatellusta peilin edessä vaatteita sovitellessa. Usean muunkin asun takana on samanlaista pohdintaa ja vaihteluita. 
Asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva rentoon kesäpäivään, jollainen tuo sunnuntai oli. Värit korostavat kauniisti toisiaan tummansinisen ja punaisen olevan aina hyvä keskenään ja tuo denim-sininen vain tuo sellaista kesäistä vivahdetta tuohon luotto värikomboon. Mä en kovinkaan pukeudu koskaan pilkullisiin vaatteisiin enkä niitä taida montaa omistaakaan, joten siinä mielessä tuo paita on aika poikkeus mun yleiseen tyyliin. Malliltaan se on kaunis rintamuksesta tyköistyvä ja uumalta hieman löysempi antaen anteeksi kaikki mahdolliset turvotukset. Toisaalta mun tapauksessa se sai mut osassa kuvia näyttämään entistä turvonneemmalta. Miten paita voikin olla samaan aikaan siunaus ja kirous? 

Blogeista usein kaivataan juuri niitä arkisia asuja, joita on helppo kopioida omaankin arkeen. Tämä asu on ehdottomasti sellainen. Tälläisessä asussa mut voi nähdä helposti niinä päivinä, kun asua laittaessaan ei jaksa ihan täysillä keskittyä tai panostaa. Mä haluan jatkossa tuoda entisestään myös niitä asuja blogiin omissa asukuvapostauksissa, vaikka aiemmin niitä asuja on vain vilahdellut muunlaisissa postauksissa, jos niissäkään. 

Oletteko te käyneet ihailemassa Alppiruusupuistossa? ♥


10 kommenttia

 1. En ole ikinä Alppiruusupuistossa käynyt, mutta joskus sielläkin pitää päästä käymään, kun on vaan sopivaan aikaan Helsingissä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti ♥ Tämä oli mullakin ensimmäinen kerta tuolla ja ihmettelen, etten aiemmin ole käynyt! :D

   Poista
 2. Satuin viime vuonna hyvään aikaan olemaan Helsingissä ja kävin puistossa ihastelemassa paikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kukkien kukinta aika on vain auttamatta liian lyhyt, mutta tuollaisenaan tuo puisto oli kanssa erittäin kaunis ♥

   Poista
 3. Kaikki toimii, farkut, pilkkupaita ja punaiset balsut <3 Olishan se varmasti käynyt se vaaleenpunanen paitakin, mutta kyllä tuo oli hyvä valinta :3 Tuo puisto näyttää houkuttelevalle, ihana olis kierrellä ja kaarella tuolla, mahtava että teille osui upea kesäinen sääkin tuonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Tuolla oli kyllä just ihana vain kierrellä! Ja ei olisi voinut edes kuvitella millaiseen rauhan tyyssijaan pääsee niinkin lähellä liikennettä :)

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia ♥ Olisin itsekin halunnut tänä kesänä Alppiruusupuistoon, mutta aika ei vaan riittänyt :D Nooo, ehkä ensi kesänä sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mun mielestä vieläkin ehtii, vaikka kukat ovatkin suurimmaksi osaksi poissa. Todella kaunis alueena ilmankin kukkia :)

   Poista
 5. Todella kaunis asu! <3 Tuo alppiruusupuisto on kyllä ihana paikka, tykkään :) Ja nämä kuvat on myös tosi onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Oli kyllä aivan ihana paikka ja varsinkin, kun itsellä ei ollut minkäänlaisia odotuksia etukäteen :)

   Poista