Yhteensopivissa talon kanssa | ootd

Jälleen on uusi viikko aloitettu enkä voi ymmärtää, miten nopeasti nämä päivät vierii eteenpäin. Onneksi kuitenkin kesäisemmät säät alkavat olla lähempänä, sillä ulkona mittari on runsaasti plussan puolella ja sehän tarkoittaa paljon kevyempää ja pastellisempaa pukeutumista! Kuitenkin nyt siirrytään hieman viileämmän kevätpäivän asuun, josta kuitenkin löytyy kaikki kevätasun elementit. 
Ennen kuin höpötellään enemmän tuosta asusta, haluan sanoa pari asiaa tuosta taustasta. Mä bongasin ihanan vaaleanpunaisen talon, joka sopi väreiltään täydellisesti tuohon asuun, mutta vasta kuvia myöhemmin valkatessani huomasin, kuinka täydellisesti se oikeasti sopikin. Tuossa talossa meinaan menee nuo värit samassa järjestyksessä kuin mun asussa eli vaaleanpunaista ylhäällä, valkoista keskellä ja laventelinharmaata alhaalla. Nauroin aika pitkän tovin huomattuani asian, mutta onneksi en ihan täysin sulautunut taustaan.
Mulla usein lähtee asu rakentumaan yhden asian ympärille ja tällä kertaa se kaikki lähti tuosta korusta. Löysin muuttolaatikoita (kyllä, vielä kahdeksan kuukautta muutosta niitä löytyy...) läpi käydessäni tuon korun ja hetken pohdin siitä luopumista, sillä en ole sitä kaivannut tai käyttänyt pitkään aikaan. Mulla sattui olemaan tuo näissä kuvissa näkyvä paita päällä silloin ja sovitettuani korua kaulalleni, näin heti kuinka kauniisti tuo paita ja koru sopivat keskenään. Tuo loputulos näyttää ihan siltä, että koru kuuluisi jo paitaan itsessään kauluksena ja näin vähän vahingossa tuli sellainen illuusio, että paitana olisi useamman kympin maksava paita koristeellisella kauluksella. 

Paidan ja korun jälkeen asu tarvitsi alaosan. Alkuun pohdin farkkuja, mutta kyseisenä päivänä oli hamefiilis, joten tuo valkoinen hame mustalla kuvioinnilla valikoitui päälle. Jotenkin halusin jatkaa tuota pastellista linjaa päästä varpaisiin ja välttää mustan käyttämistä, sillä talvella tulee liiankin usein muodostettua asuja mustan ympärille. Keväällä jotenkin pastellit ovat se juttu, kun taas kesällä tuo pastelli saa kaverikseen kukkakuviot ja kirkkaampia värejä. 
Tässä asussa mun ehdoton lemppari on juurikin tuo hame. Tykkään erityisesti sen mielenkiintoisesta leikkauksesta, joka saa sen näyttämään hieman kietaisuhameelta. Materiaaliltaan se on hieman paksumpaa jakardikangasta, joten kevät on hameen materiaalin ja värin puolesta sen kulta-aikaa. Myös asussa oleva paita on ehdottomia lemppareita värinsä ja mallinsa vuoksi. Tässä asussa tuo malli toisaalta ei pääse oikeuksiinsa, mutta se juurikin osoittaa paidan monipuolisuuden. Esimerkiksi  viime vuoden juhannus -asussa näkyy tuon paidan selän malli. 

Mä olen huomannut, että lähiaikoina on tullut luotettua todella paljon noihin omiin lemppareihin ja ne sitten toistuvat asuista toiseen. Toisaalta se kertoo siitä, että on osannut valikoida omaan mieleen sopivia vaatteita ja, että ne ovat monipuolisia sopien erilaisiin kokonaisuuksiin. Menin kuitenkin tässä asussa oman mukavuusalueen ulkopuolelle tuolla isolla kaulakorulla, sillä en ole enää pitkään aikaa osannut käyttää kaulakoruja. Hassua, miten nuo korusuosikitkin muuttuvat vuosien varrella ja välillä tykkää enemmän käsikoruista ja välillä kaulakoruista. Nytkin mulla on pitkään ollut suosiossa juuri käsissä korut ja juhlavammissa asuissa kauniita korvakoruja. 

Mikä teillä on tällä hetkellä asuissa suosiossa? ♥


13 kommenttia

 1. Aivan ihana asukokonaisuus :).

  VastaaPoista
 2. Aivan upea kokonaisuus näin kevääseen ja todellakin hauska tuo että asussasi toistuu rakennuksen värit ihan samassa järjestyksessä! :D Mullakin lähtee aina yhden tietyn jutun ympärille asu kasaantumaan ja se on just sillä hetkellä varmasti joku lemppari vaatekappale minkä ympärille vois kasata vaikka kolme eri lookkia ja kuvata ne :') Mikä ihana hame tuo, mäkin haluan <3 Kohta saa kesäasuja ylle, kun ainakin tänne meille on luvattu viikonlopuksi yli 20 astetta ja onneks mulla on just vapaa viikonloppu 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo lemppari vaatekappaleet tai uudet hankinnat usein ovat se asun keskipiste, mistä sitä lähtee kokoamaan :) Tuo hame on ollut kyllä huippuostos monen vuoden takaa! Ihana kuulla, että sulla on vapaa viikonloppu ja varsinkin kun on niin ihanaa ilmaa luvattu <3

   Poista
 3. Heiiij! pitkästä aikaa mäkin täällä sun kommenttikentän puolella- tai ylipäätään blogimaailmassa :'D Toi asu on aivan ihana, ja sopii ihan täydellisesti yksiin ton taustan kanssa♥ Viime viikkoina mä oon kokoillut asuja takkien ympärille, mutta kohta pitää varmaan vaihtaa takit joihinkin kevyempiin pitkähihaisiin :D Ja jep mäkin oon huomannut ton, miten mulla noi korusuosikit vaihtuvat melko nopeastikin. Vielä pari vuotta sitten käytin just tollasia isompia koruja mutta nyt mua taas miellyttävät sirommat kaulakorut, ja isommat korut ovatkin kaapin pohjalla. Vaatteiden kanssa mulla on aikalailla tietty tyyli, eikä se sen kummemmin muutu trendien myötä, mutta koruissa mun maku kyllä vaihtuu aina trendien mukaisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana ♥ Oi, takkejen ympärille on just ihana koota, kun kevättakit on niin ihania <3 Itsellä kanssa nuo sirommat korut ja sellaiset yksinkertaiset ovat vieneet sydämen, mutta tää oli kivaa vaihtelua :) Koruilla pystyy kyllä muokkaamaan tuttuakin asua ihan erilaiseksi!

   Poista
 4. Sulla on niin ihanan naisellinen tyyli ja vitsit tää ihana vaaleanpunainen hattaratalo ja asu sointuu toisiinsa hyvin <3

  nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi ♥ Joo halusin tuon vaaleanpunaisen taustaksi juuri sen hattaramaisuuden vuoksi <3

   Poista
 5. Aivan ihana asu ja kuvauspaikka ♥ Hauskasti tosiaan sopii asu ja kuvaustausta toisiinsa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo nauroin aika kauan, sillä ei ollut tarkoituksella :D

   Poista
 6. Tuo asu sopii kyllä niin hyvin tuon kuvauspaikan kanssa! <3 Vaaleanpunaiset talot on vaan niin ihania :) Mä tykkää myös tosi paljon tuosta sun hameesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Ja joo siis vaaleanpunainen talo on kaikista ihanin ja sopii aina kuvaustaustaksi :)

   Poista
 7. Ihana asu!<3 Ei varmaan yllätä että tykkään niin paljon tuon asun ja kuvien värimaailmasta :D ihan napakymppi!

  VastaaPoista