Millaiset silmälasit olisi upeat? | #instrutrendwalk

Yhteistyössä: Instrumentarium

Kuukauden takaisissa Inspiration Blog Awardseissa pääsimme tutustumaan Instrumentariumin pisteellä uusiin silmä- ja aurinkolasi trendeihin. Piste oli koristeltu kauniisti kukkaköynnöksillä täynnä punaisia ja vaaleanpunaisia kukkia. Ei siis ihme, että piste oli kokoajan täynnä upeita ihmisiä ikuistamassa itseään laseissa. 
Mä itse sovittelin vain silmälaseja, sillä mulla on ajankohtaisena uusien hankkiminen ja siksi kiinnostus niitä kohtaan oli suurempi. En ole varmaan blogissa ikinä maininnut siitä, että mulla on lukioikäisestä saakka ollut lasit, mutta en niitä liiemmin käytä nykyään. Tuo pääasiassa johtuu siitä, että en ole uskaltautunut menemään tutkituttamaan näköäni, sillä vanhat lasini eivät oikein enää istu kasvoilleni eikä luultavasti linssien tehokkuudetkaan pidä paikkaansa. Pärjään onneksi elämässä ihan kohtalaisesti ilman laseja, sillä käytän niitä vain nähdäkseni terävämmin sekä luennoilla nähdäkseni kauas. Kuulostaa ehkä naurettavalta, että näen melko sumeasti ilman laseja, mutta en silti käytä niitä päivittäin. Tuo asia pitäisi korjata tässä kesän aikana niin on mukavampi palata syksyllä luennoille. 
Pisteellä oli aseteltu useita kauniita silmälaseja riviin ja pöydän yläpuolella oli peili, josta näki hyvin itselleen sopivat lasit. Kuten kuvasta huomaa oli monet lasit erottuvia, pyöreäreunaisia ja isoilla linsseillä. Jos vertaa mun aiempiin laseihin ja sen ajan trendiin eli mahdollisimman pieniin linsseihin, on ero valtava. Omaan silmään tämän hetken silmälasitrendi iskee enemmän, koska laseilla pystyy tuomaan omaa persoonaa esiin ja samalla lasit toimivat eräänlaisena osana omaa tyyliä. 

Värejen puolesta lasien kehykset olivat tuttua ruskean erilaisia sävyjä, mutta joukosta löytyi myös punaista ja keltaista. Joukosta löytyi myös sinertäviä sävyjä sekä laseja, joiden kehykset olivat mahdollisimman ohuet ja huomaamattomat. Joten laseja löytyi laidasta laitaan niin neutraaleista räväkämpiin. Laseja valitessa kuitenkin täytyy ottaa huomioon se, miten ne sopii omaan persoonaan ja tyyliin. Vaikka tottakai laseja voikin olla useammatkin kuin vain yhdet ja vaihdella päivän mukaan. 

Mun lemppareiksi ja itselleni mielestäni sopivimmiksi laseiksi valikoitui tuolla Calvin Kleinin silmälasit, joissa kehyksessä vaihtuu väri keskeltä niin, että ylös jää hieman leopardi -tyyppinen kuviointi ja alaosassa on vaaleanpunainen neutraali väritys. Kuvien valoissa tuo lasien oikea väritys ei tule täysin yhtä ihanana esille, mutta voin kertoa rakastuneeni näihin heti. Nämä voisivatkin olla THE silmälasit, jotka sopisivat omaan arkeeni täydellisesti. Vai voitteko kuvitella mulle muunlaisia silmälaseja kuin sellaisia, joista löytyy vaaleanpunaista?
Me napsaistiin porukalla kuva meistä lasit päässä. Mun lisäksi Inkalle ja Saralle oli valikoitunut silmälasit. Molemmilla tytöillä oli hieman huomaamattomilla kehyksillä olevat lasit ja erikoisemmilla muodoilla. Itse luotin hieman turvallisempaan vaihtoehtoon selkeästi. Emmalla ja Ellillä puolestaan valikoitui kuvaan aurinkolasit, joita tuolla pisteellä oli myöskin suuri määrä kesää ajatellen. 

Kokonaisuudessaan tykkään, että tässä meidän kuvassa näkyy monenlaisia erilaisia vaihtoehtoja tuolta pisteeltä eikä kaikki valittu niitä täysin samoja juttuja. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkaamassa Ellinkin blogista hänen mietteitä Instrutrendwalk -pisteestä ja kuvaan valitsemistaan laseista!

Millaiset silmälasit näyttäisivät teistä upeilta? ♥


8 kommenttia

 1. Mä ymmärrän sua täysin ton lasi- asian kans..käytän ite laseja vaan töissä koneella ja koulutuksissa - en edes pidä niitä aina mukana :D Kävin toissa viikolla optikolla ja nyt on tilauksessa uudet, joita toivottavasti pitäisin muuallakin kuin töissä.. nään kyllä ilman lasejakin, mutta kans ehkä vähän sumeasti.. :/ Noi cK-lasit on kivat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Toivottavasti uudet lasit toisivat jälleen mielenkiintoa pitää niitä arjessakin :) Toisaalta maailma näyttää välillä paljon puuterisemmalta tälleen sumeana ;)

   Poista
 2. Jos joskus joutuisin lasit ottamaan, niin ehdottomasti tollaset saman tyyliset mitkä sulla on 8) Oon meinaan ennenkin miettinyt, vähän tuollaiset kissamaisen tyyliset tai jotain :) Mun on tehnyt mieli ostaa uudet aurinkolasit pitkästä aikaa ja tää postaus ei auttanut asiaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onneksi kesällä aurinkolaseille ja monille sellaisille tulee helposti käyttöä ;) Kiva kuulla, että nuo mun päällä olevat lasit olisivat sunkin mieleen ♥

   Poista
 3. Mäkään en enneb käyttänyt tarpeeksi omia laseja kunnes viime vuonna ostib mieleiset lasit ja nykyään tykkään jopa enemmän käyttää laseja kun olla ilman! Sulle sopii hyvin noi kuvan lasit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se vaikuttaa paljon lasien käyttöön, että ovat mieluisat ja sopivat omaan tyyliin :) Kiitos ♥

   Poista
 4. Tosi kivat noi, mitkä siulla on nyt kuvissa päällä! Miunkin pitäis mennä jo metsästämään ne lasit, vaikka löysinkin ihan kivat Cittarista alkukesäks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma ♥ No tässä on vielä hyvin aikaa ja löytääkseen itselle parhaat ei kannatakaan hätiköidä :)

   Poista