3 x Kesän trendi | Blogi-ilta Pirkkalan Vero Modassa

Pari viikkoa sitten nautittiin jälleen kerran ihanasta bloggaajien shoppailuillasta Pirkkalan Vero Modassa Inkan kutsumina. Näissä shoppailutapahtumissa parasta on ollut päästä tutustumaan rauhassa tietyn sesongin trendeihin hyvässä seurassa. 
Alkuun aloitettiin jälleen pienillä tarjottavilla; kesäisillä juomilla, viinirypäleillä, suklaalla ja vaahtokarkeilla. Tämän jälkeen Inka teki meille pienen kierroksen myymälässä esitellen niitä kesän hittituotteita, jonka jälkeen päästiin sovittelemaan ja katselemaan niitä omia suosikkeja valikoimasta. Tämän kaiken säesti kokoaikainen puheensorina ja nauru. 

Nyt ajattelin esitellä teille mun mielestä kolme ihanaa ja kattavaa kesäistä trendiä, joilla ei voi mennä pieleen kesäpukeutumisessa: 
Pastellisävyt. Keväästä jatkunut trendi on pastelliset sävyt vaatetuksessa. Se on aina varma merkki kokoajan lämpenevistä ilmoista, kun pastelliset värit ilmaantuvat kauppojen hyllyille sekä katukuvaan. Vero Modassa oli huomattavissa, että pastellisia sävyjä löytyi business casual -tyyppisistä vaatekappaleista eli jakuista, paidoista ja asiallisista housuista. Ylläolevissa kuvissa mun himotuksina ovat tuo pehmeän mokkainen biker-takki, harmaa-vaaleanpunainen ruudullinen jakku sekä rusettivyöllä koristellut vaaleanpunaiset housut. 
Kukkakuviot. Toinen vuodesta toiseen jatkuva kesätrendi on kukkakuvio eikä ihme, sillä mikä paremmin kuvaa kevättä ja kesää kuin luonnossa valtoimenaan ihastuttavat kukkaset. Perinteisten isojen kukkakuvioiden lisäksi tänä vuonna on nähtävissä pitkulaisia ja luonnollisempia kukkia myös. Pohjavärityksenäkin voidaan nähdä hieman tutusta poikkeavia värejä kuten armeijanvihreää ja turkoosia. Vaatteiden mallit ovat kevyitä ja löysiä, hyvänä esimerkkinä culottes -malliset housut sekä maksimekot. 
Kimallus. Tänä kesänä kimallus kuuluu juhlavan pukeutumisen lisäksi arkeen. Ylläolevissa kuvissa näkyy kaunis kimalteleva paita kultaisena ja sähkönsinisenä. Rennommaksi tuon paidan tekee urheilupaita -tyyliset hihat, jotka saavat muuten juhlavaan paitaan arkisuutta. Yhdistämällä paidan farkkuhameeseen on se täydellinen arkeen, kun taas yhdistämällä esimerkiksi kuvassakin näkyviin shortseihin saadaan hieman juhlavampi kokonaisuus. 

Mikä näistä kolmesta trendistä on eniten teidän mieleen? ♥


6 kommenttia

 1. Kivoja uutuuksia! Kukkakuviot iskevät eniten, pitäisi niitä saada omaankin vaatekaappiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? ♥ Kukkakuosi sopii kyllä jokaiseen vaatekaappiin täydellisesti, sillä se voi olla myös hillitty tai villi :)

   Poista
 2. Kyllä tuo kukkakuosi ja pastellisävyt ihastuttaa joka vuosi <3 Vaikka ehken harvemmin niitä mun yllä näkyykin. :D Kylläpä harmittaa kun en pääse nuihin iltamiin, kun matkaa on niin paljon. Olisi todella hauska päästä nauttimaan usein tuollaista iltaa muiden bloggaajanaisten kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä joka vuosi yhtä ihanat ♥ On kyllä joo harmi, että matkaa on vähän turhan paljon! :/ Toivottavasti jokin iltama olisi niin, että etäisyyttä olisi hieman inhimillisemmin tai olisit jo valmiiksi lähempänä <3 Olisi huippua saada sut mukaan ♥

   Poista
 3. Kukkakuvio on aina ollut mun mieleeni! <3 Etenkin mekoissa se on ihana :) Pastelli ja kimalle ovat myös kauniita, mutta eivät oikein sovi mulle :D

  VastaaPoista
 4. Kukkamekot on aina rakkautta ♥ Ja ainahan voi kokeilla ripausta kimalletta ja pastellia, niiden ei tarvitse olla ne hallitsevat osat vaatetta ;) Mutta ymmärrän niin tuon tunteen, kun jokin olisi ihana, mutta ei vaan itselle sovi :(

  VastaaPoista