Kultaista ja mokkaista | ootd

Ihan huippua vappua! ♥ Ennen vappuhulinoihin lähtemistä tulin jakamaan teille maanantain kunniaksi jälleen asukuvia. Värimaailmaltaan ja materiaaleiltaan tämä asu on omassa mielessäni jotenkin enemmän syksyinen kuin keväinen, mutta toisaalta sopi tilanteeseen erinomaisesti. Kuvauspäivänä satoi vettä kuin syksynä konsanaan, mikä toisaalta on aina keväällä ja syksyllä yleistä. 
Asu lähti liikkeelle tuosta mun tekomokkaisesta hameesta, jossa on kultainen vetoketju keskellä. Tuo kultainen jatkui sitten korujen puolelle käsikorun ja roikkuvien korviksien muodossa. Mä olen viimeisen vuoden aikana rakastunut ihan täysin kultaiseen, mikä alkuun kummastutti itseäni, sillä aiemmin olen pitänyt kultaista rihkaman näköisenä ja suosinut siten hopeista. Nyt tuo tilanne on täysin vastakkainen ja en ollenkaan tykkää hopeisesta vaan haluan kaiken kultaisena. Siksi olenkin pikkuhiljaa joutunut hankkimaan kultaisia asusteita kaikkien niiden hopeisten sijaan. Nuo roikkuvat korvikset ostin pikkujouluja varten ja silloin pelkäsin niiden jäävän vähäiselle käytölle, mutta juhlien lisäksi ne sopii täydellisesti myös tälläiseen hieman arkisempaan lookkiin. 

Kuten mainitsin, tulee mulla tästä asusta syksy mieleen ennemmin kuin kevät. Tietenkin asiaan vaikuttaa tuo kauniin ruskea väri, josta tulee mieleen puista putoilevat lehdet. Ja mä mielessäni yhdistän mokan materiaalina syksyiseksi. Toisaalta tuota hametta käytin paljon syksyllä, mutta se ei vain päätynyt blogiin asukuvina, joten siinäkin on linkki siihen syksyfiilikseen. Kuitenkin yläosa asussa on täysin keväinen raikkaalla valkoisella ja kauniilla koruilla. 
Sain mun reissuasu -postaukseen kommentin siitä, että mun noissa asuissa parasta oli se, että ne ovat selkeästi olleet käytössä eikä vain laitettu kuvia varten päälle. Vastasinkin siihen, että mun blogissa ei tulla koskaan näkemään asuja, joissa en ole jossain käynyt. Mä en koe itse inspiroivaksi esitellä asuja, joissa selkeästi ei voi mennä minnekkään. Tietenkin jotkin tietyt teemakuvaukset voivat olla poikkeus, mutta eipä sellaisiakaan ihan hirveästi tule otettua. Toivon, ettei kukaan koe sitä toisaalta epäinspiroivaksi, jos asut ovat 'arkisempia'. Kuitenkin uskon, että tuomalla juuri sitä omaa tyyliään esille ja inspiroimalla muitakin löytämään oman tyylin saavutan sen tavoitteen, joka mulla aikoinaan oli asukuvien esilletuomisella. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämänkin maanantain asu on kauniin arkinen, mutta kuitenkin omalla tavallaan erityinen. Tälläisessä asussa mut voi nähdä ihan helposti ilman, että ollaan menossa ottamaan kuvia blogiin. Ja sitä mä niillä haen. Vapun viettoon olen laittautumassa hieman ehkä arkista erilaisemmin, mutta vielä en ole päättänyt teenkö vapusta omaa postaustaan blogiin vai jääkö mun vappuasu vain mun omaan mieleen ;)

Mitä tykkäätte asusta? Entä kaipaatteko enemmän 'lavastettuja' vai arkisia asuja? ♥


10 kommenttia

 1. Kyllä mä itse saan enemmän inspistä asuista jotka on oikeasti yllä ja siis ihan arkisista asuista! En edes itse muista milloin olisin postannut asua, joka ei olisi ollut ylläni monta kertaa monessa eri paikassa (arkisissa tilanteissa ja miksei joskus arkisissa juhlimistilanteissa). Ihanaa kun kohta on kesä ja pääsee vähän juhlavampiakin asujakin silloin tällöin kuvaamaan - tosin ei taida olla sellaisia suuria juhlia tiedossa mutta silti :D

  Tää sun asusi on kaunis, tykästyin kovasti nuihin sun korviksiisi, kultaiset korut käy todella kivasti hameen väriin ja valkoinen paita on täydellinen kaveri tuolle hamoselle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo olen samaa mieltä, että enemmän sitä inspiraatiota saa asuista, joita voi omassa arjessa käyttää, vaikka onhan ne kauniita kuvia usein ne sellaiset asut joita ei voi käyttää :D Haha, juhlavia asuja on kyllä kanssa ihana kuvailla välillä <3 Täytyisi ehdottomasti ottaa sellainen blogimeeting, jossa pitää pukeutua erittäin juhlavasti, sillä monet ovat kaivanneet jotai tapahtumaa kesällä missä pukeutua juhlavasti ;)

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus!! ♥

  nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis asu! <3 Mä tykkäsin etenkin tuosta hameesta, sopii tosi hyvin sulle :) Mä tykkään itse katsella kaikenlaisia asuja, mutta arkiset asut on tietenkin jollai tapaa kivempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Joo arkiset on kyllä mukavaa katseltavaa, vaikkakin välillä juuri tykkää niitä erilaisempiakin katsella :)

   Poista
 4. Aivan ihana asu!<3 multa löytyy myös samantyyppinen hame ja pitäisikin itseasiassa jo julkaista asukuvat siitä jotka otettiin syksyllä :D Mä oon muuten samaa mieltä, asukuvien tulee olla sellaisia mitä muutenkin käyttää. Teemakuvaukset on joo eri asia ja niitä haluaisin itsekin tehdä enemmän, ja myös se on mielestä ok kuvata asu jälkikäteen, jos vaikka ei ole sitä ehtinyt kuvata oikeana käyttöpäivänä. Mutta muuten, eihän siinä oo mitään pointtia esitellä omaa tyyliään blogissa jossei se oikeasti sitten olekaan se oma tyyli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Haha, joo itseltä jäi kanssa julkaisematta eräät kuvat syksyltä juurikin tuon hameen kanssa :D Joo jälkeenpäin voi kyllä kanssa hyvin kuvata ja teemakuvaukset on aivan eri asia! :) Ihana kuulla sunkin mietteitä aiheesta <3

   Poista