Kolme hyvää asiaa -haaste sekä talven viimeinen asu

Huhtikuu saapui lumipyryn saattelemana eikä keväästä tunnu olevan tietoakaan. Kuitenkin blogissa siirrytään nyt virallisesti keväisempään suuntaan ja tämän postauksen asu saa olla viimeinen talvinen/luminen asu hetkeen. Ja hetkellä tarkoitan puolta vuotta, koska jos talvi vei meiltä kauniin kevään saa se luvan antaa syksyn pysyä meillä kauemmin. 

Mutta sen sijaan, että puhuttaisiin säästä, keskitytään pieneen haasteeseen, jonka Niina mulle ystävällisesti lähetti. Useissa blogeissa pyöri tuo Kolme hyvää asiaa -haaste ja nyt olisi luvassa mun vastaukset noihin kysymyksiin. Mun mielestä tälläisissä haasteissa on se mukavuus, että vastauksilla pääsee nopeasti huomaamaan niitä samankaltaisuuksia ja eroavaisuuksia toisten välillä. Itse ainakin aina bongailen innolla niitä omia erikoisuuksia toisten vastauksista, sillä välillä tuntuu yksinäiseltä olla ainoa jonkin erilaisen tavan kanssa. 

Kolme hyvää asiaa päivässäni 

Kahvi. Mikään päivä ei ala hyvin omalta osaltani ennen sitä ensimmäistä kahvikuppia.

Auringonvalo. Ihanaa, kuinka päivät ovat alkaneet kirkastua ja valoa riittää paljon pidemmälle illalla. Kevään tulon voi oikeasti aistia tuosta valoisuudesta.

Päikkärit. Rakastan nukkua pienet (tai ei niin pienet) päikkärit, sillä ne ovat verrattuna yöuniin jotenkin niin vaaleanpunaisia, pehmeitä ja lämpöisiä. Haha, oikeasti vaikea selittää, mutta jos saisin valita niin selviäisin pelkillä päikkäreillä.

Kolme hyvää asiaa minussa

Positiivisuus. Yritän löytää kaikesta jotain positiivista, niistä kaikista kurjimmistakin asioista. Ilman tuota taitoa en luultavasti olisi enää tässä ja juuri se, joka nyt olen.

Hiukset. Ulkoiselta puolelta tykkään omista hiuksistani älyttömästi, sillä mua on oikeasti siunattu hyväkuntoisilla ja kauniin värisillä hiuksilla. Ja on mukavaa, että hiukset on sellainen asia, jota ei tarvitse niin paljoa stressailla.

Mukautuvaisuus. Mä osaan mukautua hyvin uusiin tilanteisiin ja pystyn toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Välttämättä en tunne oloani kotoisaksi noissa tilanteissa tai ihmisten kanssa, mutta ne eivät kuitenkaan vaikuta mun tekemiseen tai olemiseen. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Ympärilläni olevat ihmiset. Mulle on kerääntynyt ympärilleni suuri määrä ihania ihmisiä, joista olla jokaikisenä päivänä kiitollinen.

Opiskelu ja työt. Mä opiskelen oikeasti omaan unelma-alaani (Lue lisää täältä). Se on tällä hetkellä mun ykkösprioriteetti ja tärkeintä mun elämässä. Opiskelujen ohella työskentelen työssä, joka ei edes useimmiten tunnu työltä sen hauskuuden vuoksi. Olenkin aika onnekas, että saan näitä huippuja juttuja lisäillä kalenteriani täyttämään. 

Tulevaisuus. Mulla on suuria suunnitelmia usealle elämän osa-alueelle ja niitä ajatellessa olen motivoitunut tekemään kaikkeni niiden eteen. Mun mielestä hetkessä eläminen on mukavaa, mutta aina kuitenkin kaipaan sitä viiden vuoden suunnitelmaa, jotta elämällä on jokin tietty suunta johon tähdätä tekemisillään. 

 Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Upeat reissut. Tammikuu korkattiin Mallorcalla ja ensi viikonloppuna olisi luvassa pieni päiväreissu Tallinnaan. 

Upeat tapahtumat. Alkuvuoteen on mahtunut hurja määrä ihania tapahtumia ja hetkiä, joita toivon vuoteen mahtuvan vielä ainakin toiset samanlaiset. Jotenkin uusi vuosi toi tullessaan erilaista elämäniloa, joka puolestaan lisäsi kalenteriin töiden ja opintojen ohelle kaikkea muuta ihanaa ja rentouttavaa. 

Bloggaaminen. Loppuvuodesta bloggaaminen jäi hieman taka-alalle, mutta näin kevään aikana motivaatio, inspiraatio sekä aikataulu kohtaavat kaikki keskenään, joten blogi herää myöskin uudenlaiseen eloon. Innolla odotan, mitä kaikkea ihanaa bloggaamiseen ilmaantuu vielä tässä lähiaikoina ;)

 Kolme hyvää asiaa blogissani

Mielestäni blogini eroaa monista muista blogeista; koen ettei tyylillisesti ihan toista samanlaista blogia tule vastaan, vaikka en väitäkään pukeutuvani täysin erilaisesti verrattuna muihin. 

Ihanat lukijat. Mun mieltä piristää aina, kun sähköpostiin kilahtaa viesti uusista kommenteista blogissa. On mukavaa vuorovaikutusta luoda ensin itse mieluisa postaus ja sen jälkeen saada sitä kaivattua keskustelua kommenttikentässä. Ja vitsit kuinka ihania kommentteja jaksatte aina jättää sinne ♥

Monipuolisuus. Koen, että blogissani vallitsee hieman sellainen sekameteli, että seuraava postaus voi oikeasti olla ihan mistä vain. Olen kuitenkin lähiaikoina yrittänyt pohtia sellaista paria suurempaa linjaa bloggaamiselle, jotta jonkinlainen seesteisempi blogi muodostuisi tästäkin. On se kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, mutta aion jatkossa ainakin siihen tyyliin ja ajatuksiin keskittyä entisestään. Suurena haaveena olisi tietty saada entisestään matkailuun liittyviä postauksia, mutta siihen tarvittaisiin entisestään sitä reissaamistakin. 

Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

 Revontulipalo -blogin Linda. Olisi ihana kuulla kolme hyvää asiaa muutenkin positiiviselta ja hyväntuuliselta bloggaajalta.

Katzariina -blogin Kata. Ihanan erilainen tyyliblogi täynnä kauniita asuja. Niistä jokainen kävisikin erittäin sopivasti näihin kolmeen hyvään asiaan.

La La Lilja -blogin Piia. Luonnonläheistä ja kauniita kuvia täynnä oleva blogi. Hyviä asioita löytyisi varmasti enemmänkin kuin kolme?


Mikä on ollut teidän päivässänne hyvää? ♥

16 kommenttia

 1. Jee huippua että säkin vastasit tähän haasteeseen, näitä positiivisia juttuja on niin kiva lukea! Munkin postauksessa päivän hyvyydeksi nousi auringonvalo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niitä on ja positiivisuuksia ei voi koskaan olla liikaa :)

   Poista
 2. Ihana oli lueskella sultakin tämä haaste! :) Ihanaa oli huomata myös että olit haastanut minut tähän, olen tämän abouttiarallaa kuukausi sitten toteuttanut: http://www.katzariina.fi/2018/03/kolme-hyvaa-asiaa.html

  Sun blogisi on kyllä ihanan monipuolinen ja sun tyylisi on omaperäinen. Sen vuoksi tykkäänkin asupostauksistasi, kun niistä saa inspiraatiota! Ostin juuri melko samantyylisen mekon itselleni mustavalkoisena ja aij että ootan aurinkoa ja kevät kelejä että pääsen yhdistelemään sitä, mielessäni onkin muhinut aika samantyylinen look mitä tämä sinun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Eikä vitsit, yritin muistella olenko sellaista lukenut ja kävin kurkkaamassakin niin meni ihan ohi :D Täytyykin siis käydä kurkkaamassa hieman paremmin uudelleen :)

   Oi kuulostaa ihanalle tuo sun mekko myöskin! Onko siinäkin siis atsteekki -kuvio? Uuu, innolla kyllä oottelen sun aikaansaannosta, sillä sullakin on juuri niin monipuolinen ja omaperäinen tyyli, että koskaan ei voi tasan tietää, miten yhdistellään juttuja keskenään ;) Aurinko ja kevät saisi kyllä jo tulla!! ♥

   Poista
 3. Tosi ihana juttu, kun säkin teit tämän postauksen! <3 Niin positiivinen postaus! Toi sun asusi on kyllä todella kiva, etenkin tuo hattu :) Mä tykkään myös sun blogissast tämän monipuolisuudesta. Tallinnan reissua odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta sulle ♥ Todellakin Tallinnan reissua odotellessa! :)

   Poista
 4. Nää positiiviset postaukset on yksiä mun lemppareita! :) Nää piristää niin paljon jos on ollut huono päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania piristysruiskeita ♥ Vaikka blogejen kiiltokuvamaisuutta kritisoidaan paljon, on mun mielestä tälläiset iloiset positiivisuus postaukset vain ihanaa luettavaa kaikkien blogeista :)

   Poista
 5. Jeij, olipa kiva lukea tämä postaus myös sulta<3 Nämä postaukset ovat olleet niin ihanan positiivisia ja piristäviä :) Mä koen myös sun blogin tosi monipuolisena ja erilaisena :) Ihana asu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Musta tälläiset on aina mukavia lukea, mutta myös itse tehdä ja pohtia niitä hyviä asioita elämässään :)

   Poista
 6. Ihana sävymaailma tässä asussa!<3 ja huomista odotellessa😍

  VastaaPoista
 7. Ihana hyvänmielen postaus ja vitsit tykkään sius asusta!

  VastaaPoista
 8. olipa ihana lukea sun vastaukset tähän positiivisuus haasteeseem<3 ihanat kuvat!

  VastaaPoista