Inspiraatiota menneiltä keväiltä

Tein teille viime syksynä inspiraatio-postauksen menneiden syksyjen asuista ja halusin tehdä samanlaisen näin keväälle. Itse rakastan yli kaiken kevään ja syksyn pukeutumista, sillä silloin saa rauhassa kerrostella, muttei kuitenkaan tarvitse pukeutua enää kaikista lämpimimpiin vaatekappaleisiin. Muutenkin kevät tuo aina jonkinlaista uutta energiaa pukeutumiseen ja silloin tuota inspiraatiota tulvii ympäriltä ihan hurjasti. 

Jälleen valitsin kaksi viime kevättä tähän postaukseen ja pakko sanoa, että näissä kuvissa maaliskuu on näyttäytynyt jo paljon keväisempänä kuin tänä vuonna. Syksyn postauksessa mainitsin viileiden ilmojen tulleen paljon aiemmin kuin edeltävinä syksyinä ja nyt näyttää siltä, että viileys jatkuu pitkälle kevääseen verrattuna aiempaan. Haha, miten asukuvistakin pystyy näkemään nämä eroavaisuudet sääoloissa eri vuosina. 

 2016

Värit: Niinkuin kevääseen kuuluu, on värimaailma värikäs ja kirkas yhdistettynä vaaleuteen. Itseasiassa tässä näkyy paljon värejä, joita ei enää vaatekaapissani kovinkaan näy kuten keltainen ja persikka. Mintunvihreääkään ei taida olla muualla kuin yhdessä iltapuvussa. 

Vaatteet: Värikkäitä housuja ainakin, sillä hamstrasin noita hurjan määrän BikBokista aikanaan. Lisäksi erilaisista materiaaleista olevat hameet ovat aina olleet osa pukeutumistani. Jännänä lisänä on tennarit, joita en aiemmin omistanut melkeen lainkaan. 

Inspiraatiota tähän kevääseen: Näistä löytyy tämän kevään yksi hitti eli keltainen väri. Sen voi yhdistää monella eri tavalla niin vaaleisiin kuin tummiin sävyihin. Myös kuviot ja niillä leikittely on edelleen in. Omaan silmään inspiraatiota tuovat nuo vaaleat asut, joissa on kuitenkin käytetty erilaisia materiaaleja luomaan vivahteikkuutta. 

Mitä en tekisi: Ensimmäisenä tulee mieleen, että ruotsinlippuna kulkeminen eli keltaisen ja sinisen yhdistäminen näyttää hassulta. Toisaalta ne sävyt sopivat myös yhteenkin. 

Lemppariasut: Ylärivin ensimmäinen vasemmalta, sillä siinä kohtaa hyvin tuo talven ja kevään välimaasto. Vaaleanpunaisella on tuotu keväistä fiilistä, mutta tekonahkahame ja mustat sukkikset kertovat talven olevan vielä hetken läsnä. Toinen lemppari on alarivin toinen oikealta, sillä se olisi vieläkin tuollaisenaan vaikka heti mun päällä. 

2017

Värit: Verrattuna vuoteen 2016 on värimaailma keventynyt ja yhtenäistynyt. Puuteriroosaa, vaaleanpunaista, valkoista, beigeä ja sinistä. Nuo silti ovat aina olleet se elementti omassa pukeutumisessani, joten ehkäpä edellinen kevät oli kokeilua eri värejen kanssa. 

Vaatteet: Paljon sifonkisia vaatteita ja hameissa kynämalli. Edellisen kevään tennarit on korvattu korollisilla kengillä, vaikka tennareitakin tullut kuitenkin käytettyä. Ja löytyyhän jotain itselleni vierasta lippiksen muodossa eikä hatut nyt ylipäätänsä ole kovin tuttu näky mun asuissa. 

Inspiraatiota tähän kevääseen: Pastellinen puuteriroosa sopii kevääseen täydellisesti ja sen voi yhdistää oikeastaan sävyyn kuin sävyyn. Erilaiset hatut korvaavat talven pipot ja luovat asuihin kivaa vivahdetta. 

Mitä en tekisi: Ottaisi ihonvärisiä sukkahousuja käyttöön ennen kuin kaikki lumet ovat sulaneet. Toisaalta jos lämpöaste sen jo sallii, niin miksei. 

Lemppariasut: Näistä onkin jo astetta vaikeampi valita, mutta varsinkin ylärivin toinen oikealta sekä alarivin keskimmäinen vetoavat muhun värimaailmaltaan sekä niissä molemmissa olevien kenkien vuoksi. 

Mikä asuista tuo teille eniten inspiraatiota kevääseen? ♥

8 kommenttia

 1. Onpa kauniita asuja! <3 Ihan harmittaa ettei kevät ole vieläkään tullut :/ No ehkä se tuolta pikkuhiljaa! Mä tykkään tuosta viimeisimmän kollaasin alimmasta kuvasta keskeltä, jossa sulla on vaalenapunainen paita <3 Tosi kaunis asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Äläpä, jotenkin sydänkin jo kaipaa keväisiin ilmoihin ja kevätasuihin! :D No pikkuhiljaa, ja toivottavasti tuolla hitusen etelämmässä olisi jo enemmän keväistä ;)

   Poista
 2. Sulla on kyllä tosi kaunis ja naisellinen tyyli, tykkään ♥ Voisin viedä sulta melkein kaikki nuo vaatekappaleet :D

  VastaaPoista
 3. Hei mä olin just sunnitellu että käyn vanhat asut läpi ja tekisin tälläsen postauksen!:D Oli kiva kattoo sun kuvia ja inspiroitua kevät asuihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja hei tee ihmeessä, haluan nähdä sun kevät tyyli inspiraatiota! :)

   Poista
 4. Olipas kiva postaus! Vitsit kun odotan jo sitä, että voi kulkea tennareissa tai paljain säärin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Äläpä, kuinka ihanaa on kun voi tuntea auringon lämmön säärillä ja kenkinä käy kaikki kevyemmät ja helpommin jalkaan heitettävät! :)

   Poista