Rakkaalla asulla on monta nimeä

Mini-lomalta on selviydytty ja muutama koulupäiväkin vietetty. Mutta ennen kuin lähden purkamaan melkein tuhatta kuvaa pidennetyltä viikonlopulta, tulin jakamaan kuvia ihanan klassisesta asusta pienellä twistillä. Se onkin juuri se, millaiseksi kuvailisin tyyliäni. Oli kyllä melko lähellä ettei asu olisi koskaan päätynyt blogiin, sillä kamerani mielestä muu luminen ympäristö oli vain paljon kauniimpi kohde tarkentaa kuin mun väripilkku kaiken valkoisen keskellä. 

Olen mielessäni nimennyt tämän mekon kirsikkamekoksi värinsä vuoksi, mutta pohdin sekoittaako tuo nimitys luulemaan, että mekko olisi kuvitettu kirsikoilla... Toivottavasti en ole ainoa, joka tykkää nimetä vaatteensa joksikin tietyksi! Kirsikka värinä on juuri sellainen kaunis punaisen, violetin ja pinkin yhdistelmä, joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Tosin on se melkoinen katseidenkääntäjä kirkkautensa vuoksi. 

Mekon malli on erittäin kauniin klassinen a-linjaisuutensa kanssa ja se sopii todella hyvin pidettäväksi kauluspaidan päällä, mutta myös ihan sellaisenaan liehuvana rentona mekkona. Mun sydämen mekossa varasti kuitenkin tuo helman röyhelöosuus. Muutenkin kirsikan väriset vaatteet ovat inspiroineet mua vaatekauppojen hyllyillä enkä voi kieltää muutaman päätyneen myös omaan vaatekaappiin. 

Tämäkin asu on itseasiassa kuvattu yllättävänä vapaapäivänä, sillä musta on tullut erittäin laiska pukeutumaan mitenkään erityisemmin arkena. Kouluun tulee aina valikoitua farkut ja mukava neule. Ja pakko myöntää, ettei mulla välttämättä olisi edes rohkeutta pukeutua näin koululle, jossa pääasiallisesti pukeudutaan hillitymmin. Vaikka rakastan hieman erikoisempia vaatteita ja värejä, en kuitenkaan tykkää yhtään erottua pukeutumisellani. Mun on esimerkiksi aina pakko kysellä eri tilaisuuksiin mennessäni ystäviltä, mitä he pukevat, jotten yli- tai alipukeudu.

Toisaalta tämä asu tuo ainakin omaan mieleeni sellaiset koulu-uniformut, jotka vielä joissain paikoissa on pakollinen osa koulunkäyntiä. Nuorempana itseasiassa olisin halunnut kouluun, jossa olisi koulupukupakko, sillä ihailin kyseisten asujen klassisuutta kunnes näin ne 'todelliset' pakkokouluasut julkisissa kouluissa. Tässä asussa voisi olla myös pikkumyy -viboja, jos hiukset olisivat punertavammat ja nutturalla pään päällä. Haha, tällehän asulle keksisi nimiä vaikka millä mitalla. Mutta eikös se niin ollut, että rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tämä asu nousi ainakin yhdeksi omaksi talvilempparikseni.


Miten te nimeäisitte tämän asun? Entä nimeättekö te omia asujanne/vaatteitanne koskaan? ♥ 

18 kommenttia

 1. Ompa suloinen asu, tulee sellaiset koulutyttö-vibat tästä :) Kumpa jaksaisi itsekin kuvailla asuja, mutta ainakin näin talvella oon sellainen vilukissa, että pidän mielelläni sen takin päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti ♥ Joo talvella asujen kuvailu ei ole ehkä yhtä mieluisaa kuin kesäisemmillä ilmoilla :D Silti rakastan lumen valkoisuutta taustalla :)

   Poista
 2. Tosi nätti asu!<3 ja aivan ihana piristävä väri tuo :)

  VastaaPoista
 3. oi tuo väri käy sulle tosikivasti :) Kiva asu muutenkin:) Mulla on ehkä kouluun meen ihan alipukeutuneena mutta sitten jos lähtee johonkin ulos niin sitten taas mieluummin ylipukeudun kun alipukeuden, tai aika paljon on kiinni omasta fiiliksestäki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saara ♥ Joo se oma fiilis vaikuttaa kyllä todella paljon! Välillä ylipukeudun ihan täysin jos on ollut fiilistä testailla jotain ihanaa asua, ja tosiaan kouluun mennessä se mukavuus usein on ratkaiseva tekijä :D

   Poista
 4. Ihana asu Ane! <3 Tosi pirteä just tuon värinsä takia :) Mä oon samanlainen kuin sä, en halua mitenkään erottua pukeutumisellani, mutta välillä on kyllä kiva pukeutua muuhunkin kuin ainaisiin farkkuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo tietyissä tilanteissa se pukeutumalla erottautuminen tuntuu aivan kamalalta, vaikka muuten rakastankin pukeutua juuri omalla tavallani :D

   Poista
 5. Ihana mekko! Mie teen kyllä samaa, että annan vaatteille nimiä ja ainakin mies tietää aina, mistä puhun, vaikkei niiden nimet kovasti ulkoasua vastaisikaan :D Täältä löytyy esimerkiksi ratashousut, viitta ja neulejakkujokaeioleneulevaanohuempikuinkolitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Hhaha, ihana kuulla, etten oo ainoa! Ja eikä kuinka hauskoja nimiä sulla on, varsinkin tuo neulejakku jne. Itsellä ei ihan noin pitkiä nimiä vissiin ole, mutta muutama yhtä kuvaava :D

   Poista
 6. Ei vitsi ihana asu! Toi väri sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Oon ihan rakastunut tuohon väriin, joten ihana kuulla sen sopivan myös :)

   Poista
 7. Ihanan pirteä mekko ja sopii sulle tosi hyvin! ♥ Vaikka mä rakastankin mekkoja, niin niitä tulee kuitenkin käytettyä aika harvoin, koska musta tuntuu kans just siltä, että esim. kouluun ei voi laittaa mekkoa, koska se on liian juhlava kouluun :D Kesällä mä kuitenkin käytän mekkoja tosi paljon!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Haha ihana kuulla, etten ole ainoa jolla mekot koulussa tuntuvat liian juhlallisilta :D No onneks kesä on kokoajan lähempänä, jotta mekot pääsee käyttöön useemmin :)

   Poista