Jotain uutta

Edellisessä postauksessa kyselin teidän mietteitä mua vaivanneeseen hiuskriisiin ja ihanat kommentit ruudun toiselta puolen antoivat mulle entisestään varmuutta toteuttaa mun suunnitelmani leikkauttaa hiuksistani roimasti pituutta pois. Melkein pari viikkoa sitten istahdinkin parturin penkkiin ja rauhallisin mielin annoin hiusteni keventyä useamman kymmenen senttiä. 
Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, joka on ihanan freessi ja tuonut mukanaan täysin erilaisen fiiliksen. Varsinkin kuluneen kahden viikon aikana, kun yöunet ovat jääneet vähäisiksi suuren tehtäväryöpyn alla ja vuorokaudesta ovat tunnit loppuneet, on lyhyempien hiuksien helppohoitoisuus ollut siunaus. Nyt hiustenpesuun, niiden kuivumiseen ja aamulla laittamiseen mennyt aika on puolittunut, joten ainakin nuo osa-alueet toiveistani lyhyemmistä hiuksista ovat toteutuneet. Ainoa tällä hetkellä mieleen nouseva kurjempi puoli on se, että en osaa tehdä mitään kivoja juhlavampia kampauksia tämän pituisiin hiuksiin. Sainkin siis uuden kriisin näin pikkujoulukauteen. Ei silti sillä, että energia riittäisi monimutkaismpien kampauksien tekoon, sillä tänä vuonna tontun sijaan pikkujouluihin osallistuu enemmän zombia muistuttava yksilö :D
Toinen uusi asia, joka näissä postauksen kuvissa tulee esille, on mun uusi ihana takki ♥ Meillä oli viime viikolla puolentoista vuorokauden opintomatka Tallinnaan, josta mulla oli minuuttiaikataulussa pysymisen lisäksi tavoitteena löytää takki. Mulla oli mielessä tietyntyylinen takki, joka on villakankainen ja siitä löytyy tekoturkiksinen kaulus. Ja mun löytämä takki täsmäsi täysin mun toiveisiin, vaikka väriksi olin suunnitellut hieman lämpimämpää ja puuterisempaa. Kuitenkin tämä harmaa takki tulee täydentämään mukavasti mun tämänhetkisen takkikokoelman, josta löytyy nyt hieman jokaiseen värimaailmaan sopivia yksilöitä. Takki löytyi siis Mohitosta Viru-keskuksesta, jossa ehdin parilla eri aikataulussa olleella tauolla käydä kurkkailemassa. Tuosta meidän opintomatkasta mulla olisi pari mukavaa postausta luvassa, kunhan ensi viikolla pääsen eroon suurimmista opinto- ja työkiireistä. Onneksi joululomaan on enään pari viikkoa aikaa, jolloin vasta luvan kanssa saan alkaa nostattamaan jouluisempaa fiilistä. 

Mitäs tykkäätte uusista hiuksista ja uudesta takista? ♥

18 kommenttia

 1. Aivan ihana toi takki. Hiukset on myös todella kivat. Ne sopii sulle :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Superkivat hiukset ja takki on tosi ihana :)

  VastaaPoista
 3. Mun pitikin tänään sanoa sulle kuinka kauniit nuo sun hiukset on! Ja kuinka hyvin ne sopii sulle:)<3 Myös tuo sun takki on todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ihana ♥ Mukava kuulla, että sopivat mulle :) Oon ihan rakastunut noihin mun hiuksiin ja takkiin <3

   Poista
 4. Ompas kivoja kuvia ja kauniit hiukset :) lyhyempi malli näyttää sulla tosi hyvältä<3 toi takki näyttää niin lämpimältä❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Tuo takki on kyllä lämpöinen villakangastakiksi, mutta täytyy odotella kunnon pakkaset, että tarkeneeko silloin enää :D

   Poista
 5. Ihanalta näyttää noi sun uudet hiukset! :) Sopii sulle hyvin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli ♥ Ihana kuulla, että näyttävät kivoilta ja sopivat mulle :)

   Poista
 6. Mä just eilen kattelin,että sun hiukset oli ihan näppärän pituiset! <3 Oli kiva nähdä eilen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti ♥ Ja oli kyllä ihana nähdä ja tutustua hieman <3

   Poista
 7. Ompas ihanat ja freeesin näköiset hiukset <3 Sopii!!

  VastaaPoista
 8. Siis mä oon monesti miettinyt longbob tyylistä lookia, mutta hirvee kynnys leikata tukka lyhyeksi, etenkin ku oon kasvattanut sitä pitkään. Kyllähän se aina kasvaa takaisin mutta silti:) Ihana pituus vaikkakin selasin sun aiempia kuvia ja siis miten ihanan pitkä tukka sulla oli joskus<3 Kyllä tuo uusi hiustyyli kuitenkin piristää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Joo varmasti kynnys nousee siinä vaiheessa, kun on kauan kasvattanut hiuksiaan! Itsellä onneksi päätöstä helpotti se, että vähän liiankin nopeasti kasvaa takaisin hiukset :D Pienikin hiusmuutos aina silti piristää :)

   Poista
 9. Sun hiukset on niin ihanan elovoimaiset ja tuuheet! Oispa mullakin samanlaiset *_* Tosi hyvältä siis näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Oon kyllä kiitollinen, että mua on siunattu hyvälaatuisilla hiuksilla :) Sulla on kyllä aina ihania kampauksia ♥

   Poista