10 suosituinta postausta vuonna 2017

Vuotta 2017 ei ole enää montaa päivää jäljellä ja seuraavan vuoden uudet tuulet ovat lähempänä joka sekunti. Näin joulun ja uuden vuoden välipäivinä onkin hyvä katsastaa, mitkä blogitekstit nousivat suosituimmiksi tänä vuonna. Osa näistä tuli itselle yllätyksenä ja osa oli niitä omiakin lemppareita. 

1. Opiskelupaikka myönnetty

Jo mennessäni tuohon valintakokeeseen ajattelin, että en halua sinne ja en tule pääsemään sinne. Tuo edellispäivän haastattelu pyöri vieläkin mielessä ja tajusin silloin ensimmäistä kertaa kunnolla, että kuinka paljon halusinkaan tuohon mun ensimmäiseen hakukohteeseen.

Vuoden luetuin postaus on kertomus mun matkasta kohti uuden opiskelupaikan myöntämistä. Sain teiltä lukijoilta ihania ja sydämellisiä onnentoivotuksia, joista mieli on vielä näin puolikin vuotta myöhemmin erittäin kiitollinen. Mietin silloin kauan, että mistä lähden liikkeelle kertomaan mun elämäni suuresta muutoksesta ja tuo teksti tavallaan kirjoitti itse itsensä siihen muotoon, josta oli helppo lähteä purkamaan myös niitä muita tuosta johtuvia muutoksia. 

2.  TM: Trendejä, joita en pue

Mä perustin trendit sen mukaan, mitä Instagramissa pääasiassa kuvissa näkee paljon ja, joita vaatekaupoissa on tällä hetkellä paljon tarjolla. Mulla on melko vahvat mielipiteet siitä, että mikä sopii itselleni ja mikä ei, mutta koskaan en voi sanoa varmaksi ettei mieli muutu jonkin näistä osalta. Kuitenkaan tällä hetkellä en näe näistä mitään itseni päällä. 

Toiseksi luetuin postaus oli kooste trendeistä, joita en koe itselleni sopiviksi. Mä tiesin jo postausta luodessani, että osa näistä trendeistä saa puolustajia puolelleen eikä mun postauksen tarkoituksena ollutkaan haukkua kyseisiä trendejä. Onneksi kaikki ymmärsivät postauksen pointin haluamallani tavalla ja keskustelu pyöri juuri sen ympärillä, että minkä itse kokee itselleen sopivaksi. Kaikki trendit kun eivät voi miellyttää kaikkien tyyliä. 

3. TM: Lempivaatteista luopuminen

- - kävin läpi koko vaatekaappini sovittaen jokaisen omistamani vaatteen, joista loppujen lopuksi reipas 2/3 lensi kirppiskasaan. Suurinosa vaatteista oli käynyt itselleni aivan liian pieneksi eivätkä menneet päälle. Osa puolestaan oli aivan ulkona mun tavoittelemasta tyylistä tai eivät miellyttäneet enää mun silmää. 

Monia kiinnosti postaus, jossa kerroin tuntemuksiani luovuttuani suurimmasta osasta vaatteistani. Tuo oli itselleni aika iso asia, sillä luopuminen ei lähtenyt täysin omasta tahdostani vaan enemmänkin pakosta. Olin kauan luonut itselleni omaan tyyliin sopivaa vaatekaappia ja yhtäkkiä jouduinkin luopumaan niistä itselleni tärkeistä kulmakivistä. Itseasiassa mun onkin ollut tarkoituksena kirjoitella projektin tämän hetkisestä tilanteesta, sillä tosiasiahan on se, että vaatekaappini ei vielä vastaa menetettyä eikä haluttua. 

4. Päivä kesäisessä Porvoossa

Mulla jäi Porvoossa ollessa hyvin aikaa kierrellä joen viertä ja Vanhaa Porvoota kuvaillen ihanan värikkäitä rakennuksia yhdessä muiden turistien kanssa. Oli myös täydellistä, että sää muuttui edellispäivien kylmistä ja sateisista täysin kesäiseksi

Yksi kuvarikkaimpia postauksia oli postaus kesäisestä Porvoosta. Mulla harvemmin jää teksti pienemmälle osalle postausta, mutta Porvoon kauniit kuvat eivät kovin tekstiä ympärilleen vaatineet. Uskon postauksen nousseen listauksessa näin korkealle, sillä kesäinen Porvoo on melko suosittu matkailukohde ja sitä googlaillaan paljon. 

5. Päiväreissu Tukholmassa osa2

Lähdettiin melko ajoissa tuolta Mall of Scandinaviasta kohti satamaa ja terminaalia, mikä loppujen lopuksi olikin oikein onnekas päätös. Jos oltaisiin lähdetty yhtään myöhemmin, oltaisiin oltu melkoisessa pulassa tai ainakin kalliin taksimatkan köyhempiä.

Tukholma kuuluu mun omiin lemppari matkakohteisiin ja siellä on tullut käytyä aivan liian usein. Samaa tekevät monet muutkin suomalaiset ja siksi Tukholma-postaukset ovatkin suosittuja googlauksien vuoksi. Tässä päiväreissu -postauksessa jaoin omia vinkkejäni tekstin yhteydessä, jotta niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä myös muille. 

6. 10 uutta asiaa minusta

9. Mulla ei ole ajokorttia. Tämä on melko outoa joidenkin mielestä, mutta täyttäessäni 18 mulla ei ollut mielestäni mitään tarvetta ajokortille ja käytinkin siihen tarkoitetut varat asunnon sisustamiseen.

Faktapostaukset ovat mukavia tapoja saada lukijat tutustumaan entisestään henkilöön blogin takana. Itse listasin 10 erikoisempaa faktaa itsestäni ja nähtävästi se on kiinnostanut monia, koska se on päätynyt sijalle kuusi suosituimmissa postauksissa tänä vuonna. 

7. TM: Helmi- ja maaliskuun asuja

Nämä kaksi kuukautta ovat olleet pukeutumisen suhteen melko klassisia ja värimaailmaltaan neutraaleja. Se ei silti ole huono asia, sillä koen sen eniten omaksi tyylikseni, vaikka tykkään sekoittaa mukaan niitä pieniä väripilkkuja. 

Olen tasaisin väliajoin jakanut yhdessä postauksessa tietyn ajan asukuvia, joista tämä helmi- ja maaliskuun koonti on kiinnostanut lukijoita eniten. Tätä en kyllä yhtään ihmettele, sillä postauksessa on omasta mielestäni kauniin talvisia asuja, joiden värimaailmat vetoavat ainakin itseeni. Kertokaa ihmeessä kommenteissa, jos kaipaisitte vastaavia postauksia jatkossakin, sillä itse olen kahden vaiheilla. 

8. Päiväreissu Tukholmassa osa1

Tuolta Gärdetin asemalta ajettiin suoraan metrolla Tukholman keskustaan etsimään aamiaispaikkaa. Viime reissulla käytiin aamiaisella Espresso Housessa ja päätettiin nyt etsiä samaisen ketjun kahvila, jossa voitaisiin istua rauhassa aamukahvilla ja pienellä aamiaisella samalla hyödyntäen wi-fiä.

Myös samaisen Tukholman päiväreissun ensimmäinen osa oli luetuimpien postauksien listalla. Samoin kuin toisessa osassa, olin tässäkin upottanut niitä vinkkejä tekstiin samalla, kun kerroin meidän aamupäivän kulusta Tukholmassa. Kannattaa myös kurkata samaiselta reissulta Globenin SkyViewstä kertova postaus.

9. TM: 7 syytä suosia omaa tyyliä

Oman tyylin löydettyään innostuu pukeutumisesta ihan eri tavalla, sillä tiedät löytäväsi kaapista itseäsi miellyttäviä ja sinulle sopivia vaatteita. Omassa tyylissä kaikkien vaatteiden ei täydy sopia keskenään, mutta osaat jo mielessäsi yhdistää ne sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Yhdeksänneksi suosituimmassa postauksessa on listattuna seitsemän erinomaista syytä suosia ja etsiä omaa tyyliään. Mä olen jo kauan puolestapuhunut oman tyylin tärkeydestä ja miksi se voittaa täysin trendejen perässä juoksemisen. Nähtävästi en ole ainoa, joka asiasta on kiinnostunut, jos postauksen suosiota katsellaan. 

10. Pelko lamaannuttaa

Varsinkin yksin ollessani tai liikkuessani nuo pelot iskevät voimakkaammin ja saatan ihan oikeasti pelätä niin, että sydän pamppailee rinnasta ulos ja katse etsii pakokeinoa mahdollisesta pelottavasta tilanteesta. 

Top 10 -postauksien viimeisenä on mun pohdintoja pelkäämisestä. Oli oikeastaan helpottavaa kirjoittaa nuo ajatukset ylös ja vielä enemmän omaa fiilistä helpotti se, kuinka paljon on muitakin joilla tietyt pelot määräävät elämää. Postauksen suurimpanan lähtökohtana oli lentopelkoni ja, vaikka se yhtenä tekijänä olikin ei mun postauksessa mainitsemani matka koskaan toteutunutkaan, mutta vähän eri syistä. 

Mikä postauksista oli eniten teidän mieleen? Entä millaisia postauksia toivoisitte enemmän tulevana vuonna? ♥

10 kommenttia

 1. Mä oon kyllä läpi vuoden tykännyt sun kaikista postauksista, mutta kyllä sitä aina eniten ilahtuu kun toinen saavutttaa haaveitansa vaikkapa just koulupaikan muodossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Emmi ♥ Ja oot ihan oikeessa, että blogien myötä sitä ilahtuu juuri tuollaisista isommista saavutuksista ja haaveiden toteutumisesta :)

   Poista
 2. Todella hauska postaus ja mukava katsastaa sun vuoden suosituimpiin etenkin kun oon uudempi lukija:) Pitäis ajan kanssa selata myös näistä mun mielenkiinnon herättävät poustit läpi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Ihan totta, että uudemmalle lukijalle tästä saa hyvän kuvan blogin postauksien aihepiireistä :)

   Poista
 3. Olipa kiva postaus :) Muistan monet näistä postauksista ja en yhtään ihmettele miksi juuri ne ovat olleet suosituimpia :) Pitää tsekata itsekin mitkä ovatkaan olleet ne tän vuoden luetuimmat postaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kannattaa ehdottomasti kurkkailla niitä omiakin suosituimpia postauksia :)

   Poista
 4. Kivoja nuo sun suosituimmat postaukset! :) Monet näistä muistankin, varmasti tuo opiskelupaikka myönnetty on sellainen mikä parhaiten jäi mieleen! Kyllä se on niin upea tunne kun saa tietää, että pääsee opiskelemaan :) Sun tyyli-, reissu ja ajatuspostaukset ovat myös aina hyviä ja kiinnostavia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ♥ Se oli kyllä upea tunne ja suakin voin kiittää kaikesta siitä tsempistä, jota viesteilläsi tuohon aikaan toit <3 Ihana kuulla, että nuo kiinnostavat :)

   Poista
 5. Muistankin näistä osan tosi hyvin! Hyviä tekstejä ja kauniita kuvia oot tosiaan toteuttanut tänä vuonna, saat kyllä olla ylpeä itsestäsi<3 Mä itse toivoisin sulta aina vaan lisää tyylijuttuja ensi vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Itse rakastan myöskin toteuttaa tyylijuttuja ja niitä varmasti tulee, vaikka lähiaikoina ovatkin vähiin jääneet :)

   Poista