Kukkamekkoa ja Aurinkolahtea

Käytiin viime viikonloppuna ajelemassa tutustumassa uusiin alueisiin Helsingissä ja melkein vahingossa päädyttiin Vuosaaren Aurinkolahteen, josta tämän postauksen kuvatkin ovat. Kaiken arjen väsymyksen ohella musta olisi mahtava päästä tutustumaan kaikkiin upeisiin paikkoihin uudessa kotikaupungissani, mutta Helsinki on vain aivan liian iso ja täynnä mitä upeimpia paikkoja. Siksi tälläiset pienet yllättävät tutustumisretket ovat ihan parhaita. Tällä kertaa ajattelin tulla vain jakamaan kuvia ilman kummempaa höpöttelyä, vaikka sellaista harvemmin osaan, joten nähdään miten tämä sujuu ;)


Edellisestä postauksesta inspiroituneena päätin kokeilla kukkamekon käyttämistä syksyllä. Tuo mustapohjainen kukkamekko tosin jo itsessään on hieman syksyisempi verrattuna valkopohjaisiin mekkoihin, mutta mun mieleen tämä toimi. Asu itsessään oli aikalailla tumma, joten takilla ja laukulla toin siihen kaipaamaani vaaleutta. Voisin kyllä ehdottomasti käyttää tuota kukkamekkoa enemmänkin pitkin syksyä. 
Opiskelut ovat tosiaan pitäneet mut melko kiireisenä, mikä ei ole mikään yllätys. Opiskelujen lisäksi mulla on ollut eräs mielenkiintoinen projekti työn alla, joka on sitten vienyt sen jäljelle jääneen vapaa-ajan. Maanantaina ja tiistaina tuo projekti vihdoin huipentuu ja odotankin sitä ihan kärsimättömänä! Mua snapchatissa seuranneet ovatkin voineet nähdä hieman palasia tuosta projektista, mutta luultavasti nyt vieläkin enemmän. Saattaa olla, että avaan tuota projektia paremmin vielä blogissa, mutta nyt sanon vain sen, että olen ollut ihan älyttömän inspiroitunut kyseisestä projektista ja tuo inspiraatio on vaikuttanut muuhunkin arkeen. 

Mitäs mieltä Aurinkolahdesta ja kukkamekosta syksyllä? ♥

10 kommenttia

 1. Aurinkolahdessa näyttää kivalta! Suloinen mekko, kukkamekot sopii ehdottomasti syksyyn ja talveenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen mekko ja kaunis kuvauspaikka! Tsemppiä opintojen kanssa, ne verottavat aina energioita, mutta onneksi siulla jää edes vähän aikaa muillekin jutuille :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! <3 Uudet kivat paikat löytää kyllä aina vaan rohkeasti tutustumalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo tutustumalla kyllä löytää kaikkia kivoja paikkoja :)

   Poista
 4. Mä asuin pitkään Vuosaaressa Aurinkolahden vieressä ja se on kyllä kaunis paikka! <3 Harvoin vaan tuli otettua kuvia siellä kun se oli jotenkin niin tuttu paikka jo tai sillee :D Mutta nyt tuli semmonen olo, että heii tonnehan olis tosi siisti mennä kuvailee joskus! Ihana asu ja mekko :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Voin kyllä kuvitella, että tuolla asuessaan ei ole osannut ajatella paikkaa erityisenä kuvauspaikkana! Ja vähänkö oon kade, että oot asunut lähellä noin kaunista paikkaa :)

   Poista
 5. Kukkamekot on syksylläkin aivan ihania<3 upea sinä😍

  VastaaPoista