Inspiraatiota menneiltä syksyiltä

Useissa blogeissa on silloin tällöin näkynyt tb-style -postauksia, joissa kurkataan aiempien vuosien tyyliin verrattuna nykyiseen. Mullakin oli aikanaan Tyylimatka -postaussarja, jossa kävin aina vuodesta 2008 vuoteen 2014 mun tyyliä läpi samalla miettien niitä oman tyylin pysyvimpiä palasia. Näistä inspiroituneena lähdin kokoamaan itselleni pientä kollaasia parin viime vuoden syysasuista ja ajattelin jakaa sen tänne blogiinkin. 

Oli kyllä tosin outoa katsoa näitä parin viime vuoden kuvia, jotka ovat syys-lokakuussa otettuja, sillä tänä vuonna on ollut jo melkoisen viileä verrattuna aiempiin syyskuun alkuihin. Viime vuonna vielä lokakuun alussa käydessämme Tallinnassa pärjäsi hyvin ohuella takilla ja ballerinoilla. Tänä vuonna mietin jo nyt syyskuun puolessavälissä talvitakkien kaivamista kaapista. 

 2015

Värit: Kollaasia katsoessa huomaa selkeän värimaailman, jossa musta tai tummansininen ovat asun pääväreinä. Lisäksi on näkynyt yllättävän paljon vihreää ja muutama palanen vaaleampia sävyjä. 

Vaatteet: Paljon hameita ja mekkoja. Neuleet ja jakut ovat lämmittäneet asuja samoin kuin tuubihuivit. 

Inspiraatiota tähän syksyyn: Haluaisin kyllä kokeilla uudelleen kukkahameen tai -mekon yhdistämistä syyspukeutumiseen. Värimaailma miellyttää edelleen, vaikka tämänhetkiset asut tuntuvat keräävän enemmän vaaleaa päällensä. Ja nuo hiukset!! Mulla on kauhea kriisi menossa, kun haluaisin leikkauttaa uudelleen tuollaisen lyhyemmän mallin eikä nämä kuvat helpota yhtään tässä kriisissä. 

Mitä en tekisi: Nyt ajatuksissa pari hametta tuntuvat aivan liian lyhyiltä pitää syksyisinä ilmoina pelkästään ohuiden sukkisten kanssa. 

Lemppariasut: Yksi ehdottoman lemppareita asuja on tuo alarivin kaikista oikein asu. Harmittaa, etten omista enää yhtäkään vaatetta kyseisestä asusta. Tykkään myös alarivin toinen vasemmalta olevasta asusta juuri tuon kukkahameen vuoksi. 

2016

Värit: Verrattuna 2015 vuoteen on värimaailma vaalentunut ja saanut enemmän väriä. Musta tosin pitää vielä pintansa, mutta paljon pienemmässä määrässä. Viininpunainen, sinapinkeltainen ja puuteriroosa ovat aika vahvoilla useammassa asussa. 

Vaatteet: Viime syksynä housuja tuli käytettyä hieman enemmän, johtuen pääosin löytämistäni GinaTricotin Mollyista, jotka ovat ehkä maailman mukavimmat farkut. Tuubihuivit ovat edelleen lämmittäneet kaulaa samoin kuin neuleet. Ehkä on oikeasti olemassa se kuuluisa sweater weather

Inspiraatiota tähän syksyyn: Viininpunainen täytyy ehdottomasti kaivaa kaapista jälleen käyttöön samoin kuin mukavat tuubihuivit. Lämpimät materiaalit hameissa verrattuna trikoisiin on myös hyvä pitää mielessä. Sinapinkeltaista täytyisi hankkia myös kaappiin, sillä sitä sieltä ei tällä hetkellä löydy ollenkaan. 

Lemppariasut: Tätä on kyllä vaikea valita, sillä tykkään näistä kaikista paljon. Sanoisin kuitenkin, että ylärivin kolme ensimmäistä vasemmalta ovat kaikki sellaisia, että laittaisin vaikka heti päälle uudelleen. Ikävä kyllä kumpikaan hameista ei enää mene päälle, joten täytyy metsästää jostain vastaavia ihanuuksia. 

Mikä asuista toi teille eniten inspiraatiota syksyyn? ♥

20 kommenttia

 1. Ihanan syksyisiä asuja! Muhun iskee etenkin 2016 vuoden kollaasi, mutta 2015 asuissakin on monia ihania. Ja kukkamekkopohdinnoille; kokeile ihmeessä! Kukat mätsää syksyynkin yllättävän hyvin :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Ja oot ihan oikeassa, että kukat sopivat myös syksyyn kunhan ne yhdistää syksyisempiin juttuihin :)

   Poista
 2. Nahkahame<3 t.Jani-75

  VastaaPoista
 3. Ihania ja tyylikkäitä asuja kaikki, vaikea valita kivointa :) Ja kukkamekoille aina iso suositus, kukkakuosi sopii hyvin syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Täytyykin kokeilla yhdistellä kukkamekkoa syksyyn myös :)

   Poista
 4. Tässä oli paljon ihania asuja, ja vahvin signaali kokonaisuudessa ainakin omille aivoilleni oli, että hei jes, saa kaivaa taas kaikki talviset korkobootsit esiin! Sulla on ihania nilkkureita :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo oon kanssa ihan taivaissa, kun on saanut vihdoin kaikkia ihania syksyisiä ja talvisia korkobootseja pitää jaloissaan! :)

   Poista
 5. Tää syksy on kyllä ollut tosi kylmä.. Oma lemppari on vuoden 2015 viimenen asu. Ehkä siksi, kun väärimaailma on lähellä mun tyyliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut aivan liian kylmä :( Olin ihan varautunut siihen, että viimevuosien kesäiset ilmat jatkuisivat tänäkin syksynä pitkälle... Voisinkin kuvitella sulle päälle juuri tuon asun ♥

   Poista
 6. Onpa ihania kuvia susta! <3 Nuo kaikki asut ovat jotenkin niin kivoja :) Sulle sopii hyvin hameet ja nahkatakit, itsekkin tykkään niistä! Viininpunainen on myös sellainen joka sopii hyvin syksyyn :) Harmi kun tää syksy on ollut aika viileä :/ Toi vuoden 2015 ensimmäiseltä riviltä toinen kuva missä hymyilet on niin kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Kuinka ihanasti sanottu! En yleensä osaa kovinkaan hymyillä kuvissa, en tiedä miksi :/ Hih, oon huomannut, että suhun iskee kanssa nuo nahkatakit ja hameet ;) Viininpunainen on kyllä ehdottomasti syksyinen/talvinen väri :)

   Poista
 7. Sun asut on aina niin kivoja, että on todellakin vaikeuksia päättää näistä kivoimpia <3 Nyt sai inspiraatiota omaankin syyspukeutumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kuin ihana kommentti, kiitos ♥ Syyspukeutuminen on kyllä aina niin kivaa :)

   Poista
 8. Upeita asukokonaisuuksia nää kaikki! SUlla on kyl ollu aina tyyli hallussa <3

  VastaaPoista
 9. Mä niin tykkään näistä tbt tyylipostauksista! Kiva kattella vanhoja kuvia, ja just tota tyylin kehitystä :) Sulla on ihania asuja! Varsinkin kaikki noi missä on viininpunaista nousi ihan ykkösiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Mustakin on juuri tyylin kehityksen suhteen kiva nähdä noita tb tyylipostauksia! :)

   Poista
 10. Tosi kiva tää postausidea! :) Ja sulla on kyllä ollut ihana tyyli vuosien läpi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana ♥ Mäkin tykkäsin tästä ideasta ja saatan toteuttaa sen myös muihin vuodenaikoihin ;)

   Poista
 11. Noi viininpunaseen/liilaan taittavat asut on ihania ja se taitaa olla nyt tänä syksynäkin muodissa! Tosi ihania asuja kaikkiaan <3

  VastaaPoista