Muuttoblogi: Entinen koti

Mun on pitänyt jo useamman kuukauden saada aikaiseksi jakaa blogissa hieman palasia mun kodista ja omasta sisustusmaustani. Tosin viime kuun puolella toin hieman omaa sisustusinspiraatiotani esille omassa postauksessaan sivuten tämänhetkiseen omaan sisustukseeni. Nyt kun mun muuttoon on jäljellä alle viikko tulin vihdoin näyttämään kuvin ja videon avulla, miltä tämä mun useamman vuoden rakas koti näytti juuri ennen pakkaamisen aloittamista. Parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan! Haikeana joudun katselemaan näitä kuvia, sillä tulen kaipaamaan tämän asunnon kaunista valoisuutta ja tilavuutta asunnon pienestä koosta huolimatta. Lisäksi monet huonekalut ja tavarat ovat löytäneet uuden kodin joltain muulta. 

Sanoinkin siinä sisustusinspiraatio -postauksessa, että mun sisustusmaussa tykkään yhdistellä valkoista, beigeä, vaaleanpunaista sekä kultaista. Mun mielestä nuo luovat yhdessä kauniin lämpimän sävymaailman, joka ei ole liian kirkas, muttei myöskään liian kliinisen vaalea. Olen välillä kokeillut yhdistää tähän värimaailmaan myös pastellista mintunvihreää, joka tuo mukavaa hempeyttä. Kultaisen värimaailmaan kuuluu myös keltainen, joka pienissä erissä sopii erittäin hyvin noiden muiden valitsemieni värejen kanssa. 

Kultaisia yksityiskohtia löytyy hieman joka puolelta asuntoa, mutta vielä on muutama jäänne mun hopeiselta aikakaudelta. Mulla on etsinnässä tuollainen samanlainen herätyskello kultaisena tai sitten tarvitsee alkaa miettimään kultaisella spray -maalilla leikkimistä. Tietenkin täytyy vähän katsoa miten tämä kultainen tulee sopimaan seuraavan asunnon hieman harmahtaviin seiniin, koska kuitenkin tässä edellisessä asunnossa olleet hempeän keltaiset seinät ovat saaneet tuon kullan oikein loistamaan. 


Mulla on tässä entisessä asunnossa ollut hieman päälle 30 neliötä sisustettavaa ja hitusen ärsyttää muuttaa tästä pois juuri nyt, kun olen vihdoin usean vuoden kokeiluiden jälkeen saanut tämän näyttämään mieluisalta. Uusi asunto tulee kuitenkin olemaan tuplasti pienempi, mutta periaatteessa odotan innolla, miten saan sen sisustettua tähän hetkeen mieluisaksi. Ja en kuitenkaan siinä tule muutamaa vuotta kauempaa asumaan, joten pääsen varmasti joskus sisustamaan mun pysyvämmän kodin alusta täysin mieluisaksi. 
Alla tulee tämän blogihistorian ensimmäinen itse kuvaamani ja muokkaamani video. Pakko sanoa, että ei ollut ihan niin helppoa videokuvan kuvaaminen tai noiden pätkien editoiminen yhteen. No, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Halusin kuitenkin jakaa videon muodossa kokonaiskuvaa tästä mun entisestä kodista. 


Millainen sisustus on teidän mieleen? ♥ 

9 kommenttia

 1. Kiva ja mun mielestä onnistunut video tuo oli! Ja sulla on kyllä nätti ja jotenkin juuri sun tyylinen sisustus/koti :)

  Mukavaa viikonloppua ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika ♥ Ihana kuulla, että video oli sun mieleen onnistunut :) Toivottavasti sulla oli mukava viikonloppu ja ihanaa viikkonalkua <3

   Poista
 2. Oi vitsit miten ihana koti sulle ♥ Hyvä sisustusmaku, tuollaisessa ympäristössä asuisin mielelläni itsekin :) Jotenkin en vain koskaan saa säästettyä rahaa sisustamiseen ja kodin laittaminen valmiiksi vain siirtyy ja siirtyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Oi ihana kuulla, että mun sisustus olisi sun makuun :) Mäkin olen palanen kerrallaan muuttanut sisustusta mieleiseksi eikä silloin tarvitse säästää isoja summia sisustamiseen ;)

   Poista
 3. Ihanan näköinen koti sulla! <3 Uskon, että myös seuraavasta kodistasi tulee yhtä kaunis :) Tuo sänky etenkin on ihana<3 Kiva kun olit tehnyt videonkin, hahmotti paljon paremmin missä mikäkin on! Mä itse tykkään sisustamisessa paljon mustasta ja harmaasta :D Sekä liilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Tuo sänky on omaan mieleen kanssa niin ihana ja toivon sen mahtuvan myös seuraavaan asuntoon! :D Kiva kuulla, että video täytti tarkoituksensa :) Oi, voin kyllä kuvitellakkin sulle sisustukseen juuri noita värejä :)

   Poista
 4. Miten ihana koti sulla olikaan! Ja seuraavasta tulee silti varmasti vähintään yhtä kiva vaikka tilaa onkin vähemmän :) Tosi hyvä video myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli ♥ Uskon myös, että saan ihan kotoisaksi uudenkin asunnon :)

   Poista
 5. Siis niin nätti sisustus silmä! ❤️ Tykkään kovasti sun sisustustyylistä! Muutenkin ihanan näköinen blogi, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista