Päivä kesäisessä Porvoossa

Tiistaiaamuna suuntasin jo todella aikaisin aamulla bussilla kohti kauniin kesäistä Porvoota. Mulla jäi Porvoossa ollessa hyvin aikaa kierrellä joen viertä ja Vanhaa Porvoota kuvaillen ihanan värikkäitä rakennuksia yhdessä muiden turistien kanssa. Oli myös täydellistä, että sää muuttui edellispäivien kylmistä ja sateisista täysin kesäiseksi ja sain nauttia palasen sellaisesta Porvoosta. Olen aiemminkin vieraillut Porvoossa, mutta en ikinä näin kesäisessä säässä. Jotenkin jokainen kaupunki muuttuu kesäsäässä aivan eri kaupungiksi kuin normaalisti. 

Tämän postauksen julkaisuaikana istun bussissa kohti Poria pienelle kolmen tunnin visiitille ennen Helsinkiin paluuta. Mulla on ollut todella tapahtumarikas viikko takana ja vielä tämä viikko on täynnä ohjelmaa. Tuntuu hurjalta, että näiden  kolmen päivän sisään kuuluu useampi tunti bussissa istuskelua ja kunnon pysähdys neljässä eri kaupungissa erilaisten ohjelmien vuoksi. Kannattaa ehdottomasti lisätä mut Snapchatissa (@shinealine) pysyäkseen perillä mun olinpaikoista ;)

Nyt kuitenkin Porvoon reissulla keräämäni kuvasaldon pariin:

Oletteko te käyneet ja ihastuneet Porvooseen? ♥

20 kommenttia

 1. Ihanan maalaisromanttinen fiilis noissa kuvissa! Itse en ainakaan vanhemmalla iällä ole tainnut käydä Porvoossa, mutta kuvien perusteella siihen kannattaisi tehdä muutos :)

  VastaaPoista
 2. Porvoo on niin kaunis kesäisin! Sinne olisi kiva itsekkin päästä käymään pitkästä aikaa :-) Ihania kesäkuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Se on kyllä kaunis ja tunnelmallinen :) Toivottavasti kerkeisitte kanssa käymään siellä :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Porvoon vanha kaupunki on niin suloinen, olen siellä muutaman kerran käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ♥ Mukava kuulla, että säkin olet päässyt siellä käymään ihailemassa :)

   Poista
 4. En oo koskaan käynyt Porvoossa mutta näitten kuvien perusteella kyllä pitäis!! Ihanan näköisiä nuo värikkäät vanhat talot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti suunnata pienelle kesäretkelle sinne ♥ Itse rakastan värikkäitä ja vanhoja taloja, joten tuo oli ihan unelma kohde :)

   Poista
 5. Mä niin haluaisin joskus kyllä tsekata Porvoon kesällä ihan huolella, näyttää niin sympaattiselta kaupungilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todellakin on sympaattinen ja suloinen kaupunki ♥ Kannattaa kyllä suunnata sinne kesällä, jos vain on mahdollisuus :) Helsingistäkään sinne ei kovin kauaa ajele!

   Poista
 6. Me ollaan jo pari vuotta puhuttu että ois niin kiva käydä Porvoossa, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Nää sun kuvat kuitenkin saa mut haluamaan sinne vaan enemmän, joten ehkä meidän täytyisi tänä kesänä ottaa itseämme niskasta kiinni ja suunnitella reissu tonne! :D näyttää ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanasta kommentista ♥ Kannattaa kyllä ehdottomasti suunnata sinne, varsinkin kun olette noin kauan jo asiaa miettineet :) Se on niin kauniin idyllinen kaupunki eikä uskoisi sen sijaitsevan niin lähellä Helsinkiä ;)

   Poista
 7. Oon käyny lapsena joskus porvoossa ja muistan siitä sen, että se oli todella upea paikka. Haluisin kyllä joskus käydä uudestaan! :)

  http://palakakkuakiitos.blogspot.fi/
  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä uudelleen ♥ Mukavaa, että olet kuitenkin päässyt lapsena siellä käymään :)

   Poista
 8. aivan upeita kuvia! Porvoo on kyl niin kaunis paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Porvoo on kyllä oikeasti todella kaunis paikka :)

   Poista
 9. Porvoo on kyllä aivan upea paikka, pakko päästä sinne tänäkin kesänä ♥ Ihania kuvia oot napsinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Porvoo on kyllä, toivottavasti pääsette siellä käymään kesän aikana :)

   Poista
 10. Porvoo on niin ihana kaupunki! <3 Nuo talot ovat jotenkin suloisia. Kävin siellä viime kesänä pitkästä aikaa ja oli todella mukavaa :) Sunkin päivä kuulostaa kivalta ja hienoja kuvia oot ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mä ainakin rakastuin ihan täysin kaikkiin kauniisiin rakennuksiin tuolla ja siihen tunnelmaan <3 Mukava kuulla, että säkin oot lähivuosina päässyt siellä käymään :) Eikä sinne edes ole kovin pitkä matka Helsingistä :)

   Poista