TM: Tyylini salat: Materiaalit

Tällä kertaa kurkistetaan Tyylini Salat -postaussarjassa materiaalejen puoleen. En ajatellut kyllästyttää teitä enkä itseäni esittelemällä kaikista vaatekaapeista yleisimmiten löytyviä materiaaleja eli puuvillaa, puuvillatrikoota, neuletta yms. vaan postaukseen kokosin kolme hieman erilaisempaa, mutta suosikkiani materiaalia. Eli alta löytyy naiselliseen ja kauniiseen tyyliin sopivia materiaaleja:

 Pitsi

Näistä kaikista kolmesta materiaalista pitsi on löytynyt vaatekaapistani kauiten aina lapsuudesta asti. Muistan jo nuorena tyttönä ihastelleeni kaikkia pitsisiä vaatteita eikä tuosta tilanne ole kovinkaan muuttunut. Pitsi on mielestäni kauniin romanttinen ja tyttömäinen materiaali, joka sopii melkeinpä kaikkiin vaatteisiin arjessa ja juhlassa. Pitsisiä vaatteita multa löytyy useata eri väriä, mutta pääasiassa vaaleat pitsivaatteet vetoavat muhun enemmän kuin tummat. Varsinkin valkoinen pitsi tuo mieleeni puhtauden ja raikkauden. 

 Sifonki

Sifonkiset tai tuollaiset ohutta kangasta olevat puserot olen löytänyt vasta aikuisiällä, mutta sitäkin palavammin olen tuohon helppoon arjenpelastajaan rakastunut. Sifonkisia paitoja multa löytyy oikeasti melkeinpä kaikissa mahdollisissa väreissä ja muutamassa eri mallissa. Kuten mainitsin, ne pelastaa jokaisen asun helppoudellaan ja monipuolisuudellaan. Mustat farkutkin saavat ihan uudenlaisen fiiliksen vaihtamalla sifonkipaidasta toiseen. Multa löytyy paitojen lisäksi muutama mekkokin sifonkisena ja ne ovatkin ihanan vilpoisia kesällä pidettävinä, aivan niinkuin nuo paidatkin. Lisäksi mielestäni sifonki on täysin omaa tyyliäni ja korostaa naisellisuutta. 

Paljetit

Jos blogissa ei ole aiemmin käynyt ilmi, mä rakastan kaikkea kimaltavaa. Siksi ei varmaan ihan suurena yllätyksenä tule se, että paljetit ovat todella lähellä mun sydäntä ja odotan aina innolla niitä hetkiä, kun paljettisen vaatteen saa laittaa päälle. Alkuun paljetit löydettyäni käytin ainoastaan juhlatilaisuuksissa paljettivaatteita, mutta lähivuosina olen onneksi löytänyt arkeenkin sopivia vaatteita, joihin on saatu paljetteja tuomaan eloa. Näistä loistavana esimerkkinä ovat tuo mun ylläolevassa kuvassa näkyvä neule sekä pari paitaa, joissa on kauluksiin laitettu paljetteja. 

Mikä näistä materiaaleista on sun suosikki? ♥

10 kommenttia

 1. Noi kaikki sopii siulle niin hyvin! :) Mie rakastan myös pitsiä ja sifonkiset paidat ovat rantautuneet kaappiini nyt aikuisiällä myös! :) Etenkin teininä pitsi oli suosikkini, mutta nyt lemppari on varmastikin sifonki helppotuensa ja tyylikkyytensä vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Sifonki on kyllä todella tyylikäs ja helppo valinta, ja ehkäpä se onkin enemmän aikuisen makuun :) Mukava kuulla, että sullakin 2/3 näistä löytyy suosikeista :)

   Poista
 2. Sulle kyllä sopii kaikki pitsi- ja paljettijutut aivan mielettömän hyvin ♥ Sulla on kyllä niin paljon kivoja vaatteita!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Emmi ♥ Ihana kuulla, että mun suosimat pitsi ja paljetit sopivat mulle :)

   Poista
 3. Todella kivannäköisiä nuo pitsivaatteet! Oma suosikkikin on kyllä ehdottomasti pitsi, varsinkin juhlavaatteissa se on ihanan tyylikäs mutta simppeli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pitsi todellakin on yksinkertaisen tyylikäs, ja sopii niin juhlaan kuin arkeen :) Mukava kuulla sen olevan sun suosikkeja :)

   Poista
 4. Tuo pitsi on mun lemppari ja sopii sulle myös tosi hyvin <3 Paljeteista en itse tykkää, ei sovi mulle eikä oo mun juttuni. Mutta sulle tuo paljetti näyttää sopivan hyvin, tuo kultainen mekko on niin kaunis sun päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Paljetit ei oo kyllä kaikkien juttu, mutta itse en voi vastustaa niiden kimallusta :D Pitsi on kyllä kaunis ja sopii paremmin jokaiselle :)

   Poista
 5. Kaikki sifonkiset vaatteet on niin ihania. ♥ Mullakin kaapista löytyy jokunen sifonkinen paita ja ne on kyllä semmosia luottovaatteita. :) Saa yhdisteltyä oikeastaan mihin vaan ja näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sifonkiset vaatteet on ♥ Ihana kuulla, että sultakin löytyi suosikki tältä listalta :) Ja oot niin oikeessa, että sifonki sopii melkeinpä mihin vaan ja näyttää aina hyvältä :)

   Poista