TM: Tyylini salat: värit osa2

Viime maanantaina aloitettiin Tyylini salat -postaussarja vaaleilla väreillä ja tänään jatketaan niillä tummemmilla sävyillä. Multa löytyy kaapista melko kirjavasti kaikkia eri värejä, mutta silti huomaan siellä majailevan tiettyjä sävyjä huomattavan paljon. Värien ensimmäisessä osassa olivat esittelyssä puuteriroosa, valkoinen, harmaa sekä nude/beige. 

 Ruskea

Muutama vuosi sitten en olisi uskonut omistavani näin paljon ruskeaa kuin nyt. Sen lämmin sävy on saanut mut täysin ihastumaan siihen ja se sopii hyvin vastapainoksi muille tummille sävyille, mutta sopii hyvin myös vaaleiden sävyjen kanssa. Nuo melkein jokaikisessä viime kuukausien asukuvissa näkyneet ylipolvensaappaat ovat varmasti entisestään saanut mut hamstraamaan kyseistä väriä kaappiin. Ruskeaan ihastuminen voi myös osaltaan johtua mun kultaan rakastumisesta. 

 Musta

Yllätys, yllätys. Musta on varmaan jokaisen suomalaisen vaatekaapissa hallitseva väri, sillä talven synkkyys omalta osaltaan saa nappaamaan niitä mustia vaatekappaleita shoppailureissuillaan. Ainakin mulla talvisin tuntuu jokaisesta asusta löytyvän edes pieni palanen mustaa, mutta ihan täysin kokonaan mustaa asua en ole varmaan ikuisuuksiin pitänyt. Jotenkaan en koe tummatukkaisena kokomustaa asua miellyttävänä vaan lopputulos on mielestäni aivan liian synkkä eikä yhtään omaa tyyliäni. Tietysti olisi joskus mukava kokeilla jotain mustia klassisia kappaleita yhdessä. Musta on helppo yhdistää melkeinpä jokaikiseen väriin, joten siksi sitä tulee helposti suosittua. 

 Viininpunainen

Punainen viini on hyvää, samoin on viininpunainen sävy. Viininpunainen on omasta mielestäni sekoitus punaista, violettia sekä fuksiaa. Mä en ole koskaan välittänyt violetista, mutta siihen vivahtavat viininpunaiset jutut huutaa aina mun nimeä. Mulle sopii hyvin viininpunainen väriltään ja mun mielessä se on juuri sopiva sävy syksyyn ja talveen. Viininpunaisen useimmiten yhdistän mustaan, valkoiseen tai vaaleanpunaiseen. 

Tummansininen

Jos viininpunainen on tummemmista sävyistä se lämpimämpi, on tummansininen enemmänkin viileä. Usein mustan ollessa liian tumma ja synkkä, valitsen mieluummin tummansinisen vaihtoehdon korvaamaan sen. Tummansinisen väriskaala on myöskin melko laaja ja multa löytyy useita eri sävyisiä tummansinisiä, joista kuitenkin navy on ehdoton lemppari. Tummansinisen yhdistän melkein mihin tahansa väriin enkä ainakaan vielä ole keksinyt väriä, johon sitä en yhdistäisi. 

Mikä on teidän suosikkinne tummemmista sävyistä? ♥

8 kommenttia

 1. Noi sun viininpunaiset vaatteet iski jotenkin eniten just väriltään! Täytyisi omaankin vaatekaappiin hamstrata kyseistä sävyä, ehkäpä syksymmällä. Nyt tekee mieli vain ostaa kirkkaita ja pastellisia sävyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itelle kanssa nyt keväällä kaikki kirkkaat ja pastelliset houkuttaa enemmän kuin nämä tummat sävyt :D Viininpunainen on kyllä ihana sävy syksyyn ♥

   Poista
 2. Ihana postaus idea! Pitääkin heti tämän jälkeen tsekata ensimmäinen osa myös :) Mun oma suosikki tummista sävyistä on ehdottomasti musta. En käytä sitä omassa pukeutumisessani kovinkaan paljoa, mutta kyllä se silti on vahva suosikki! :)

  HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Musta on todella helppo väri ja sitä nopeasti tulee asuun ainakin kengissä tai laukuissa :D

   Poista
 3. Mä tykkään eniten viininpunaisesta sekä mustasta! :) Sulle sopii todella hyvin tuo viininpunainen <3 Kiva postaus sarja tälläinen, sä keksit aina kaikkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Voin niin kuvitella sulle asuja, joissa on viininpunaista ja mustaa ;)

   Poista
 4. Viininpunanen ja musta on kyllä varmaan mulla itsellä eniten käytössä tai ainakin musta.. :-D Hävettää, kuinka usein tulee lähdettyä kokomustassa asussa ulos!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sullakin olevan käytössä näitä värejä :) Ja kokomustat asut voi olla erittäin tyylikkäitä eli ei ole mitään hävettävää siinä, ainakaan mun mielestä ♥

   Poista