Kauneuskysely

Sain mukavan haasteen vastata kauneuteen liittyviin kysymyksiin  Anniinalta ja  Jasminelta. Mä olen aika surkea kaikessa kauneuteen liittyvässä, joten näihin kysymyksiin oli melko haastavaa vastailla, mutta mun mielestä haasteessa oli kuitenkin mukavat kysymykset. Kuvituksena on mun tämän hetkisiä lemppari meikkijuttuja ja kevään ansiosta niiden pinnat kiiltelee kauniita pölypalloja. 
Varhaisin meikkimuistosi?
Muistelisin joskus mummun luona päässeeni käsiksi hänen meikkipussiinsa ja sieltä tuli kokeiltua erilaisia järkyttäviä luomivärejä omilla kasvoilla sekä myös pikkuveljenkin naamaa koristamaan. Tietenkin myös olen alle viisivuotiaana tusseilla kokeillut meikkaamista hieman pysyvämmän lopputuloksen saavuttaen. 

Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi? 
Huulipuna löytyy useammassakin sävyssä aina käsilaukusta. Muuten en meikkejä kanna mukana. 

Lempi tuoksusi?
Jimmy Choon tämä hajuvesi, jolla ei nähtävästi ole mitään hienompaa nimeä. 

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? 
Ei mulla ole mitään omia kauneusvinkkejä... Paitsi ehkä, että juo paljon vettä niin iho tykkää. 

Uusin kauneuslöytösi? 
Hiusmaski auttamaan parantamaan hiusten kuntoa entisestään. 
Ikimuistoisin virheostoksesi? 
Mulla ei tule mieleen, että olisin jonkin virheostoksen tehnyt kauneustuotteisiin liittyen. Ainoa edes pieni virhe oli joskus, kun ostin sähköisyyttä estävän shampoon ja mun hiuksista tuli vain entistä sähköisemmät. 

Meikkivoiteella vai ilman?
Mieluummin ilman, mutta meikatessa tulee meikkivoide laitettua. Mä kuljen suurimmaksi osaksi ilman meikkivoidetta tai ilman meikkiä ylipäätänsä, mutta laittautuessa kaupungille tai kavereita moikkaamaan tulee helpommin meikkailtua. 

Eyeliner vai kajal?
Eyeliner kuuluu vakiokäyttöön. Kajalia käytin viimeksi joskus lukioaikana ja ei tulisi enää mieleen, sillä sen käyttö pienensi silmiä. 

Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Iiiks, varmaan shampoota? Tykkään puhtaista hiuksista. Tai ehkä vastaanki kosteusvoiteen, sillä mikään ei ole kamalampaa kuin kuiva iho. Hiukset tottuvat paremmin olemaan ilman shampoota kuin iho kosteutusta. 

Tuote, jota haluat vielä koittaa? 
Mulla on itseasiassa moniakin kauneustuotteita, joita haluaisin kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi tai raaskinut ostaa. Esimerkiksi tällä hetkellä erilaisia setting sprayta ja contour -tyyppisiä juttuja olen ihaillut Nyxin hyllyssä. 
Mä puolestani haastan tähän kyselyyn vastaamaan Emmin ja Julian, sillä nopealla vilkaisulla te ette ole näihin vielä vastannut ;)

10 kommenttia

 1. Ihanaa lueskella kans sulta vastauksia tähän haasteeseen!<3 pitääkin käydä tuoksuttelemassa tota hajuvettä seuraavalla,kun se jossain vastaan tulee. :P toi veden juonti on muuten hyvä vinkki, sillä kummasti se vaikuttaa ihon kirkkauteen,kynsiin ja no kaikkeen. Mulla on kyllä opettelua sen kanssa, sillä vain about litra tulee juotua päivässä...sillon joskus kun salilla kävi,niin meni kevyestikin se litra pelkästään treenien aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Litrakin on parempi kuin se, että joisi koko päivän kaikkea muuta janoon kuin vettä :) Kannattaa tuoksuttaa samalla Jimmy Choon samannäköistä toista hajuvettä, joka on myöskin taivaallinen ♥

   Poista
 2. Voi tää oli hauska postaus! Miulla on vähän sama vika, etten kauheasti arkena meikkaile, mutta sitten, jos menen jonnekin kaupungille tai kaverille, niin sitten täytyy laittautua viimeisen päälle :) Huvittaa, kun muut laittautuvat vaivalla töihin ja kulkevat vapaapäivät ilman maskeja, mutta itselläni menee juuri toisinpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Haha, mukava kuulla että jollain on samallailla tapana meikkailla juurikin kaupungille tai kavereille :) Mä tosin meikkaan tiettyihin työpaikkoihin riippuen vähän vuodenajastakin :D Jokapäiväiseksi meikkaajaksi musta ei olisi ikinä :((

   Poista
 3. Ihana postaus, näitä oli kiva lukea :)
  Ja wau, sullapa on superhyvä iho, jos et meikkivoidetta tarvii! Itekin unelmoin siitä et oma iho ois niin tasainen, et pärjäis ilman meikkivoidetta. Mut jos laittaa vaan silmämeikin + huulet, näyttäs tosi töhnöltä olla ilman meikkivoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Haha, en nyt tiedä onko mulla superhyvä iho, mutta koen etten aina arjessa tartte meikkivoidetta :D Tietty joko meikkaan koko kasvot tai en mitään eli en pelkkää silmämeikkiä ilman meikkivoidetta tee :)

   Poista
 4. Ihan supekiva haastekysely! <3 Kiitos paljon haasteesta, yritän ehtiä tarttua tähän mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 5. Parissa blogissa on nähnyt näitä kyselyitä ja nää on kyllä kivoja <3 Mä meikkaan välillä nykyään kun on ripset on valmiina, mutta riippuu ihan mihin meen. Töihin ei jaksa enää meikata :D Toisaalta oon itsekkin viime aikoina kiinnostunut enemmän meikeistä ja kosmetiikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näitä on pyörinyt nyt blogeissa haasteen muodossa :D Meinasin sua haastaa tähän, mutta aattelin ettei välttämättä kuulu ihan sun blogin aihealueisiin :) Muistan kun itsellä oli ripset niin en meikannut varmaan yhtään paitsi jonnekkin juhlimaan mennessä :D Oi, nyt kaipaan niitä kyllä :DD Mukava kuulla sunkin kiinnostuneen enemmän meikeistä etten oo ainoa myöhäisherännyt ♥

   Poista