Stockholm calling

Muutaman tunnin päästä ollaan suuntaamassa Turkuun ja siellä terminaalin kautta laivaan kohti Tukholmaa. Olen jo pitkään puhunut, että haluaisin pian taas lähteä käymään Tukholmassa, joka on yhtiä lempparipaikkojani ja olen siellä siksi usein käynytkin. Tajusin kuitenkin, että edellisestä kerrasta tuli jo puolitoista vuotta, joten pakkohan sitä oli äkkiä varata päiväreissu sinne. 
Matkassa ollaan tosiaan vain vajaa kaksi yötä, jotka molemmat ovat laivassa ja väliin jäävä päivä menee kokonaisuudessa kierrellessä Tukholmaa. Tällä kertaa tosin ollaan poikkeamassa tutusta kaavasta sen verran, että ei kierretä vanhan tottumuksen mukaan kaikkia samoja paikkoja vaan ollaan mietitty uusia juttuja, joita halutaan nähdä. Tosin ollaan jo mietitty samaa paikkaa aamupalalle... Ja toisaalta myös tuon viime kesäisen kamerahankinnan vuoksi haluan päästä kuvaamaan ne mun lempparipaikat paremmalla laadulla :D

Meidän reissua voi seurata mun Instagram- ja Snapchat -tileillä, joista molemmista löydyn nimimerkillä Shinealine

Muita Tukholman rakastajia? ♥

15 kommenttia

 1. Ihanaa reissua! <3 Me oltiin samanlainen päiväreissu viime keväänä ton miehekkeen kanssa Tukholmassa, ja tuli kyllä käveltyä jalat ihan rakoille siellä :'D Mutta oli kyllä ihana reissu, toivottavasti päästäis pian taas toteuttamaan samanlainen :) Tukholma on kyllä tosi kiva kaupunki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Me ollaan kanssa aiemmin oltu samanlainen päiväreissu ja ei kyllä rakkoja ilman sieltä selviä :D Tukholma on ihana kaupunki vierailla ♥ Toivottavasti tekin pääsette uudelleen piakkoin :)

   Poista
 2. Oi että, ihanaa reissua minultakin! :) Tukholmassa en itse ole päässyt käymään, kovasti kyllä tahdon! Ehkä tänä vuonna voisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Toivottavasti pääset kanssa Tukholman kokemaan :) Itse laivamatkat Tukholmaan ei kovin hintavia ole ja koko reissuun ilman shoppailuja voi tuhriintua alle satanen :) Riippuen tietenkin siitä, että kuinka kaukana asuu suomessa satamista :'D

   Poista
 3. Voi että, oikein mukavaa reissua sinne! ♥ Tukholmaan on kyllä pakko päästä tänä vuonna :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi ♥ Tuonne oli kyllä itselläkin pakko päästä! Toivottavasti säkin tän vuoden aikana pääset sinne :)

   Poista
 4. Ihanaa reissua ♥ Tukholmaan olisi kiva päästä taas tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Kannattaa ehdottomasti sinne lähteä käymään :)

   Poista
 5. Vähän kiva kun lähditte Tukholmaan! <3 Se on mun mielestä todella ihana kaupunki :) Ihanaa reissua! Innolla odotan postauksia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, kiitos ♥ Tukholma on kyllä ihana kaupunki ja niin monipuolinen :) Postauksia tulee varmasti useampi ;)

   Poista
 6. Oi että, Tukholma on kiva kaupunki! Tosi mahtavaa reissua! ♥ Mä jo instagramista tosiaan bongasinkin, että oot lähteny naapurimaahan ja odottelen innolla lisää kuvia :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika ♥ Lisää kuvia tulee varmasti niin Instagramiin kuin blogiinkin ;) Saako sua seurailla Instagramissa? :)

   Poista
  2. Saa seurailla :) Oon tosin vasta aika aloittelija sen kanssa ja tunnustelen vasta miltä tuntuu kyseisen sovelluksen käyttö, joten en oo toistaseks lisäillyt sinne mitään, mutta ehkä vielä tulevaisuudessa! :D

   Erika

   Poista
 7. kivoja kuvia, ihanaa reissua<3

  VastaaPoista