Asuja joulukuulta ja tammikuulta

"Tällä kertaa olisi luvassa enemmän juttua kaikista asuista, jotka blogin puolella ovat näkyneet joulu- ja tammikuun aikana. Näin saan mielestäni yhdistettyä sopivasti asukuva -hömpän yhteen postaukseen ja jatkossa kuvat seikkailevat muuten niissä arjesta ja pohdinnoista koostuvissa postauksissa."

Tosiaan yhdistin joulukuun asuja tammikuun asujen kanssa, sillä joulukuussa jouluisten postausten ohella tuli julkaistua kuvat ainoastaan kahdesta asusta, joista en sitten tammikuun alussa viittinyt tehdä omaa postaustaan. Tammikuunkin saldo jäi kolmeen, joten nämä kaksi talvista kuukautta sopivat erinomaisesti yhteen keskenään. 
Takki, neule, kengät/H&M // huivi/Cubus // housut/GinaTricot

1. Erittäin ruskeapitoinen asu, sillä niin takki, neule kuin kengätkin menevät kyseisessä väriskaalassa. Mulla oli tuo neule ollut kaapin pohjalla jo kauan odottamassa tuomiota siitä, että heitänkö sen kirppiskasaan vai en. Se on alunalkaen ollut enemmän mekko pituinen mulla, mutta pesujen ja mun kasvamisen myötä se on jäänyt hieman hassun mittaiseksi eli saattaa peittää juuri ja juuri takapuolen, mutta näyttää välillä hölmöltä housujen kanssa. Kuitenkin noiden otk- saappaiden kanssa se kontrasti näytti omaan mieleen kivalta eikä neule tehnyt yläkropasta liian pitkää. 

Mä olen selkeästi noiden saappaiden myötä ihastunut entisestään ruskeisiin sävyihin ja tämä asu on erinomainen arkeen. Mukavaa vaihtelua on myös tuo lettikampaus, jollaisen saatan välillä ponnariin asetella omaa laiskuuttani hiustenharjaamista kohtaan tai, jos hiukset sattuvat olemaan ärsyttävän sähköiset. 
 Pipo, takki, kengät/H&M // housut/GinaTricot // käsineet/Juhani Mutka

2. Talvinen ulkoiluasu koostui muuten melko ulkoiluun sopivista palasista eli lämpimästä takista, piposta ja hanskoista, mutta otk- saappaat toivat niihin kaupunkifiilistä. Itseasiassa kyseisessä asussa lähdettiin kävellen käymään Puuvillassa shoppailemassa, jonne mun luota käveltävää on muutama kilometri. Tuo lyhyt talvitakki on jäänyt melko vähäiselle käytölle, sillä se on kuitenkin paksu takki, mutta lyhyyden vuoksi se ei lämmitä takapuolta. Siksi sen sijaan tulee napattua yleensä hieman pidemmän mallinen takki. 

Multa on muutaman kerran kyselty ihan täysin mustaa asua mainitessani etten sellaisia useammin käytä. Tämä asu on tosiaan ehkä mustin asu, jota voisin itselleni kuvitella, sillä kaipaan asuihin myös niitä vaaleita tai värikkäämpiä asioita. Tässä tuon pipon vaaleus ja kenkien väri tuo kivaa vivahteikkuutta muuten mustiin vaatteisiin. 
 Neule, mekko, kengät/H&M

3. En omista yhtäkään oikeaa skater -hametta, mutta olen sen sijaan käyttänyt omistamiani skater -helmaisia mekkoja neuleen alla. Itseasiassa tuo mekon käyttäminen vie muutamankin ongelman nopeasti pois, sillä ei tarvitse erikseen etsiä sopivaa aluspaitaa eikä tarvitse murehtia hameen nousemisesta tai tippumisesta. 

Verrattuna noihin kahteen ensimmäiseen asuun, on tässä asussa hieman enemmän käytetty värejä. Olen lähiaikoina ihastunut täysin tuohon smaragdinvihreään, joka sopii mielestäni hyvin tuon ruskean sävyn kanssa. Ja jälleen tuodakseni hieman valoisuutta ja valkeutta asuun, käytin valkoista neuletta. Tuo valkoinen neule on yksi lemppareitani siksi, että se on älyttömän lämmin, malliltaan mukava sekä suloisuutta siihen tuo kimaltelevilla strasseilla kirjailtu teksti. 
 Neule, kengät/H&M // housut/BikBok // takki/Jeane Blush // hiusrusetti/GinaTricot

4. Edellisestä asusta tuttu värimaailma valkoinen neule yhdistettynä vihrään alaosaan toistuu. Tällä kertaa tosin vihreä on enemmänkin maastonvihreä. Mulla on varmaan kymmenen erilaista valkoista neuletta, joista tämä on uusin hankinta. Ihastuin tuohon takana olevaan vetoketjuun, joka tuo neuleeseen omaa erityisyyttään. Koska se vetoketju menee ylhäältä alaspäin, on sitä mahdollista pitää puolessa välissä selkää halutessaan. 

Hiusvinkkinä näihin mun 'upeisiin' kiharoihin kannattaa jättää suihkun jälkeen hiukset letille ja olla harjaamatta hiuksia. Itseasiassa tuo tapa on ainoa, millä mulla enää kiharat pysyy, sillä kihartimella tehdyt eivät kestä edes paria tuntia. 
Takki, kengät/H&M // paita/NewYorker // legginsit/GinaTricot // huivi/Tommy Hilfiger

5. Mulla oli jo tuota epäsymmetrisellä helmalla varustettua paitaa ostaessani visio, jossa yhdistän sen noihin tekonahkaisiin legginseihin ja otk- saappaisiin ja tuo visio toteutu juuri mieleisekseni. Mustavalkoiseen asuun sopii todella hyvin kaveriksi neutraali ruskea. Pienenä väripilkkuna nappasin tuon mun vaaleanpunaisen huivin, sillä mulla ei Tampereella ollut muita huiveja mukana, mutta mielestäni se sopi kuitenkin värimaailmaan kauniisti. 

***
Näin jälkeenpäin katsoessa kuluneen parin kuukauden asuja huomaa niiden olevan melko samalla linjalla kaikkien. Ruskeaa, mustaa ja valkoista on melkein jokainen asu ollut täynnä, mutta onneksi osaan on eksynyt myös tuota vihreää tuomaan väriä sekä viimeisessä asussa vaaleanpunaista tuomaan hempeyttä. Otk -saappaat ovat myös melkein kaikissa näissä asuissa, mutta niiden käyttöaika alkaakin pian olla lopuillaan, joten ehkäpä se sallitaan ;)

Mikä näistä asuista miellytti eniten ja mikä vähiten? ♥

10 kommenttia

 1. Ihastuin ensimmäiseen asuun, ihan superkiva! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja, varsinkin eka ja vika on mun mieleen :) Tosi tyylikkäitä ja naisellisia asuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mukava kuulla sun tykänneen noista asuista ja ihana tietää, että hakemani naisellisuus asuissa välittyy :)

   Poista
 3. Tälläisistä postauksista on aina vaikea valita vain yhtä suosikkia! :D Varsinkin kun sun asut on aina niin kivoja :) Tykkään tuosta kolmosesta varmaankin eniten, koska tuo hame on vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se kyllä on välillä vaikea valita useamman väliltä :D Ihana kuulla sun tykkäävän mun asuista ♥ Voisin kyllä kuvitellakkin sun tykkäävän kolmosen hameesta, on ihan sun tyylinen ;)

   Poista
 4. Toi eka ja vika asu on ihanat <3 Tykkään noista kengistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ne on kyllä ihanat kengät ja älyttömän mukavat kävellä pidempiäkin matkoja! :)

   Poista
 5. Ihania asuja! Tykästyin eniten ekaan ja tokaan , vau!!! 😍😍😍 kuola valuu noitten ruskeitten saappaiden takia! 😍💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Nuo ruskeat saappaat ovat kyllä ehdottomasti olleet paras ostos aikoihin :D

   Poista