Vuosi 2016 pähkinänkuoressa osa 2

Nyt olisi vuorossa vuosikatsauksen toinen osa alkaen heinäkuusta ja päättyen vuoden loppuun. Ensimmäinen osa löytyy täältä

Heinäkuu

Heinäkuussa listailtiin useita asioita, sillä ensimmäinen kuukauden lempparit -postaus ilmestyi sekä outoja tapoja oli taas postauksen verran. Listasinpa teille myös hyviä vinkkejä edullisempiin ja säästäväisempiin vaate- ja sisustushankintoihin. Kesäisin listaus puolestaan oli kesämusiikin suosikit.

Koko kuukausi ei kuitenkaan ollut pelkkiä listauksia, sillä syvällisempiä aiheita löytyi tuttuun tapaan. Tällä kertaa aiheina olivat ensivaikutelman merkitys sekä mun mietteitä omasta siveellisemmästä tavasta pukeutua kesäkuumallakin.

Kuukauden kohokohta itselleni oli uuden Olympus Pen E-PL6 hankinta, josta myös kokonaisen postauksen kirjoitin teille. Tuo ostos on kyllä viime vuoden parhain eikä ainoastaan bloggaamisen kannalta vaan siksi, että olen päässyt entisestään harjoittelemaan kuvaamista sekä saanut S:n kanssa enemmän yhteistä ajanvietettä kameran kanssa ulos lähtiessä. 

 Elokuu

Elokuussa tuli tavallista useampi kuulumispostaus varsinkin niihin Tampereella tapahtuneisiin asioihin. Postaukset luettavissa täällä, täällä ja täällä. Kaikki nuo postaukset ovat täynnä kauniita kesäkuvia ja viimeisessä postauksessa selviää, kuinka me selvittiin elokuun lopussa vallinneesta 'hirmumyrskystä', joka katkoi matkamme varrelle puita. Se oli ehkäpä yksi pelottavimmista automatkoista ikinä. 

Mä myös paljastin teille itsestäni uusia asioita faktapostauksessa, jossa esimerkiksi kerroin näkyväni eräässä tv-ohjelmassa sekä saavani out-of-body -kokemuksia pitäessäni esitelmiä. Matkahaaveita -postauksessa puolestaan kerroin teille neljästä hieman erikoisemmasta matkakohteesta, joihin haluaisin päästä jonain päivänä matkustamaan. 

Avauduin erittäin henkilökohtaisesta asiasta salaisuuksia mun vatsasta -postauksessa, jossa käsittelin ajatuksiani pyöristyneemmästä vatsanseudustani sekä syömistottumuksistani. Tällä hetkellä tilanteeni ei onneksi ole ihan yhtä paha ja suurin turvotus on kesän jäljiltä muisto vain. Ihania kommentteja kuitenkin kerääntyi tuohon postaukseen rutkasti ja sai muistamaan sen bloggaamisen parhaimman puolen; vuorovaikutuksen. 

 Syyskuu

Kesän jälkeen tyylijutut alkoivat taas lisääntymään blogissa ja syyskuun alussa aloitin uuden postaussarjan, jossa käyn tarkemmin läpi edellisenä kuuna blogissa näkyneitä asuja. Syyskuussa olikin luvassa elokuun asut -postaus ja asuja -tunnisteella löytää blogistani kaikkia asuihin liittyviä postauksia. Syyskuussa listasin myös syksyn suosikkivaatteitani samanlaisen kesä -postauksen innoittamana. 

Syyskuun puollella bloggasin myös mun ja Anniinan ensimmäisestä kahvittelukerrasta, joka päättyi Uuden Päivän kuvauskohteiden kiertelyyn. Ollaan tuon tapaamisen jälkeen nähty useasti Anniinan kanssa mun ollessa Tampereella ja blogiinkin on päätynyt useita hänen ikuistamiaan asukuvia musta. On kyllä ihan parasta istua kahvikupin äärellä toisen bloggaajan kanssa, joka ymmärtää tasan kaiken, mitä blogeista haluaa höpöttää eikä meidän keskustelut tietenkään siihen blogimaailmaan ainoastaan jää. Blogin kautta on saanut tutustua ihan älyttömän upeisiin ihmisiin ja siitä oon erityisen kiitollinen ♥

Syyskuussa blogissa vierailtiin myös Raumalla, ihailtiin joutsenia Otanlahdella, unelmoitiin, mietittiin sosiaalista mediaa, maisteltiin mustikkaisia muffineita sekä toivotettiin syksy tervetulleeksi riippusillalla

 Lokakuu

Lokakuu oli erittäin tapahtumarikas niin oikeassa elämässä kuin blogissakin. Käytiin päiväreissulla Tallinnassa laivan suuresta keinunnasta huolimatta ja jaoin sinne useamman käynnin perusteella omat vinkkini. Kuun lopulla olivat myös Halloween sekä mun synttärit, jotka molemmat ovat ihania aiheita teemojen mietintään. Lisäksi kävimme S:n kanssa todistamassa erikoista luonnonilmiötä, jossa merivesi laskeutui niin matalaksi, että meidän oli mahdollista kävellä rannalta meren yli suoraan saarelle. 

Vaikka kuukausi oli yksi iloisimmista pitkään aikaan jaoin teille myös mun ajatuksiani syysmasennuksesta ja onnellisuuden tavoittelusta. Lisäksi avasin ajatuksiani epävarmuudesta omaa hymyäni kohtaan, joka on yksi asia, mistä harvemmin blogissa olen kertonut ja, jota olen paljon myös peitellyt. Lopulta iskin lusikkani myös soppaan, johon jo moni muukin bloggaaja oli tarttunut eli ajatuksiin bloggaamisesta. Kirjoitin oman postaukseni niin bloggaajan kuin lukijan näkökulmasta, sillä luen itse myös paljon blogeja eri aihepiireistä. 

 Marraskuu

Marraskuu oli koko blogivuoden hiljaisin kuukausi useamman flunssakierteen vuoksi, joista ensimmäisen aloitti mun Helsingin reissulla tapahtunut yöllinen seikkailu. Helsingissä käynnin lisäksi kerkesin käymään flunssien välissä myös Tampereella, josta inspiroituneena jaoin ajatuksiani mun ja S:n välimatkasta, joka on huikeat 111 kilometriä. Toivottavasti tänä vuonna tuota välimatkaa saataisiin karsittua edes vähäsen ;) 

Mä pohdiskelin myös vaatefiilistä pakkaillessani reissua varten ja tulipa marraskuussa pohdittua myös valintojen ja tarkoituksen välillä. Vieläkään ei ole varmaa onko elämä vain valintoja vai onko kaikella tarkoituksensa. 

Esittelin teille erittäin huonolaatuisilla kuvilla sitä, miltä kotini näytti vuonna 2013, sillä mulla olisi kevään aikana tarkoitus näyttää mun sisustusratkaisuja ihan nykyhetkeltä. Saitte myös vilauksen mun synttärilahjoista sekä kuukauden lempparijutuista, joista kaikki ovat vieläkin suosikkilistallani. 

Joulukuu

Joulukuu täyttyi erilaisilla jouluaiheisilla postauksilla lukuunottamatta Julian blogista bongattua 10 bloggaaja faktaa -postausta. Kaikki nuo jouluiset postaukset ovat luettavissa täältä ja siellä onkin ensi vuotta ajatellen hyviä ja edullisia lahjavinkkejä, asuinspiraatiota joulun kaikkiin juhliin sekä mun lemppareimmat joulufiiliksen nostattavat laulut. Tosin jouluisista postauksista voi hyödyntää joulusiivous vinkkeihin keskittyneen postauksen, sillä vinkit pätevät myös kohta koittavaan kevätsiivoukseen ;)

Joulusta en tehnyt erikseen minkäänlaista postausta, sillä kyseinen pyhä oli kaikessa ihanuudessaan ja kamaluudessaan mun ja mun perheen. Syötiin useana päivänä maittavaa jouluruokaa, aattona kävi joulupukki ja kaikki jouluaattona otetut kuvat esittävät hymyileviä kasvoja. 

Joulun jälkeen olevat postaukset keskittyivät vuoden 2016 asuihin sekä blogin tilastoihin, joissa selvisi suosituimmat postaukset, hakusanat sekä Instagram -kuvat. 

***

Koko vuosi 2016 oli blogin puolella erittäin inspiroivaa ja todella innostuin entisestään bloggaamaan. Postausideoita jäi jopa yli edellisvuodesta ja tänä vuonna aion niistä muutamia toteuttaa. Odotan myös, että tämä vuosi 2017 toisi entisestään mulle iloa ja inspiraatiota blogia kohtaan sekä tietysti toivon kehittyväni entisestään kuvaajana ja kirjoittajana, sillä tämä harrastus on omaan mieleeni juuri itselleni sopiva. 

Kiitokset teille kaikille ihanille lukijoille, joiden jokainen kommentti on piristänyt enemmän kuin voitte edes kuvitella. Helmikuun puolella mulla olisi taas luvassa teille pientä muistamista arvonnan kera, joten kannattaa olla kuulolla ja voitte kommenteissa kertoa minkätyyppisistä arvonnoista pitäisitte :) 

Mikä oli teidän paras muisto kyseiseltä ajanjaksolta? ♥

8 kommenttia

 1. Oii sulla on niin kauniita kuvia, voisin ihailla niitä pienen ikuisuuden!! Palailin lukemaan myös noita vanhempia postauksia ja oli mielenkiintoista lukea esim. noita faktoja susta ja sun mietteitä ensivaikutelmasta :) Mä kun en oo ollut lukijana vielä kauaa niin monet noista postauksista oli uusia mulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista ♥ Tämän postauksen kautta onkin varmasti helppo löytää niitä vanhempia tekstejä luettavaksi uudesta blogista :) Kiva kuulla, että olivat mielenkiintoista luettavaa :)

   Poista
 2. Voi ihanaa taas muistella kaikkia juttuja, mitä on siun blogista vuodenmittaan lukenut :) Ja kaikki nuo ihanat leivonnaiset - juuri nyt tekisi mieli jotain hyvää, mutta dieettiä on vielä kolme viikkoa jäljellä :D

  Ja arvonnassa kiinnostaisi ehkäpä joku hemmottelu/hyvinvointijuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hih, dieetin aikaan varmasti kaikki herkut näyttää tuplasti herkullisemmilta kuin muulloin ;) Hemmottelu ja hyvinvointi kuulostaa juuri sellaiselta ihanalta, pehmoiselta ja suloiselta :)

   Poista
 3. Oi että miten ihania kuvia, tosi kivat värisävyt näissä ♥ Oli kiva lukea sun vuodesta :)
  Joku hemmottelu/kauneudenhoito arvonta olisi mun mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea myös tätä jatko-osaa sun vuodestasi! <3 Sun kuvat ovat kyllä parantuneet tuon uuden kameran hankinnan jälkeen, todella kauniita kuvia tässäkin postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Joo oon kyllä ihan innostunut kuvaamisesta ja pyrkinytkin sitä parantamaan paremman kuvauskaluston vuoksi :) Mukava kuulla, että joku muukin huomannut selkeän eron laadun välillä :)

   Poista