Aamukahvilla

Meillä oli tänä aamuna hieman kiireisempi aamu, sillä tarkoituksena oli lähteä ajamaan Tampereelta Poriin melkeinpä suoraan sängystä noustua. Nopeasti vaatteet päälle, laukut autoon ja kohti ensimmäistä matkan varrella olevaa huoltoasemaa hakemaan kahvit matkalle mukaan. Lähdettyämme kahvit kavereinamme, tulikin suunnitelmiin muutos ja käytiin Nokian puolella kääntämässä nokka takaisin kohti Tamperetta. 
Kuitenkin Nokialla kierrellessä ja kääntyilemässä huomattiin kauniin keltainen upea kirkko, jonka parkkipaikalle suunnattiin. Nautittiin rauhassa aamukahvit katsellen rauhassa seisovaa ja korkealle nousevaa rakennusta sekä ihmeteltiin alueella vallitsevaa hiljaisuutta siitä huolimatta, että aivan kirkon toisella puolella kulki vilkas ajotie. En olisi voinut kuvitella yhtään upeampaa paikkaa perjantaiaamun kahville ja heräämiselle viikonloppuun. 

Usein blogissa näkee niitä tarkasti mietittyjä hetkiä ja kuvia, joiden taustalla saattaa olla useampi tunti ajatustyötä aina paikkavalinnasta asuihin ja kuvissa näkyviin asioihin. Tällä kertaa kuvissa on juuri se aamun hetki; vaatteet ovat ensimmäiset päälle eksyneet, paikka lumosi ensisilmäyksellä ja hiuksia ei ole laitettu eikä kasvoilla ole meikkiä. Kaikessa rehellisyydessä olisin halunnut laittaa kuvan myös tuosta jälkimmäisimmästä, mutta kuvia otettiin yhteensä viisi, joista vain yhdessä näkyi kasvot ja se ainoa oli tärähtänyt. Eli olinhan mä siinä hetkessä suunnitellut sen verran kuvista, mutta toteutus oli eri kuin ajatus, mikä aina välillä on bloggaajalle tuttua. 
Ihanaa viikonlopun alkua! ♥ 

8 kommenttia

 1. Ihanaa viikonloppua sullekin ♥ Kuulostaa hirmu kialta tollanen kahvihetki nätissä ympäristössä!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kahvihetket kauniissa ympäristössä on aina niitä ihania hetkiä :)

   Poista
 2. Ihana pieni arjen luksushetki siis takana ♥ Ja nämäkin kuvat oivat aivan ihania!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Tuollaiset on kyllä sitä arjen luksusta :)

   Poista
 3. Oi miten ihana fiilis tässä postauksessa, tuollaiset aamuhetket ovat ihan parhaita! ♥

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Nämä aamuhetket on kyllä parhaita :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä niin kivaa kun löytää sattumalta upean kuvauspaikan! :) Tälläiset aidot jutut iskevät ainakin muhun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, itse tykkään kanssa niistä aidoista jutuista ♥ Tuo oli kyllä älyttömän upea kuvauspaikka ja haluan ehdottomasti mennä kesämmällä ottamaan sinne paremminkin kuvia :))

   Poista