Vuoden 2016 blogitilastoja

En tiedä sanonko tarpeeksi usein blogissa sitä, että mä tykkään katsella erilaisia tilastoja ja varsinkin eri blogien tilastoja suosituimmista teksteistä ja muista mahdollisista tekijöistä. Siksi ajattelinkin vuoden loppuun omistaa kokonaisen postauksen tilastoille mun blogista eli suosituimmat tekstit, käytetyt hakusanat sekä lopuksi kokosin vielä yhdeksän suosituinta Instagram -kuvaa, vaikka ne eivät tavallaan ole osa blogia. 
 Suosituimmat blogipostaukset
En yhtään ihmettele kyseisen postauksen suosiota, sillä sitä myös haettiin hakusanoilla useamman kerran. Veikkaan, että moni muukin pitää kahtakymmentä euroa yhden lahjan kipurajana ja siksi se nousikin suosituimmaksi postaukseksi vuonna 2016.

Aloitin tänä syksynä Asuja -postaussarjan, jossa kuun alussa kirjoittelen enemmän edellisen kuukauden aikana blogissa näkyneistä asuista. Lokakuun puolella asuja oli yhteensä seitsemän, joka on sarjan suurin määrä. Ehkäpä siksi se nousi kyseisistä postauksista myös suosituimmaksi. 

Meidän lokakuisen Tallinnan reissun jälkeen jaoin omia vinkkejäni sinne matkaavalle, sillä kyseinen matka oli mulle jo melkein kahdeskymmenes reissu, joten omia vinkkejä ja tapoja siellä on kertynyt roimasti. Ja onhan Tallinna nyt melko yleinen suomalaisten lomailukohde, joten vinkkejäkin googlataan useasti. 

  
Mä olen jo kauan jakanut kuukausittain niitä sen hetken positiivisia juttuja muistuttamaan itseäni niistä kivoista asioista, mutta myös tuomaan hyvää mieltä tekstien lukijoille. Marraskuun positiivisuudet keskittyivät mun saamaan hyvään asiakaspalveluun sekä jouluisiin ja lämpöisiin asioihin. 

Jos Tallinnan vinkit olivat listalla niin oli myös reissukertomus meidän päiväreissusta Tallinnaan. Molemmat postaukset on kuorrutettu kauniilla tallinnalaisilla rakennuksilla ja mukavalla matkustamishöpinällä. 

Toinen positiivisuus -postaus suosittujen listalla ♥ En tiedä johtuiko tämän postauksen suosio mainostamillani heppakuvilla, joita käytiin syksyllä kuvailemassa Maarian kanssa. Ja postauksessa oli muutenkin ehdottomia suosikkejani syyskuvailuista. 


Teitä lukijoita on ehdottomasti kiinnostanut vaatekappaleet, joista olen ollut eniten innoissani syyspukeutumisessa. Kyseinen postaus oli jatkoa mun kesän suosikkivaatteet -postaukselle ja tammikuun puolella tulen jakamaan suosikkejani talvipukeutumisessa. Tälläisenä vaaterakastajana uskon vastaavien postauksien olevan omaan ja muiden samanlaisten mieleen. 

Usein postauksen otsikko ei suoraan kerro, että luvassa on höpöttelyä, mutta niitäkin postauksia löytyy runsaasti. Kommenteissa teiltä aina kuuleekin, että höpöttelyjä toivottaisiin lisää, joten siksi ei ole ihme tämän postauksen oleminen tällä listalla. 

Keväällä aloitin Tyylimatka -postassarjan, joka käsitti mun tyylinmuutosta vuosien 2008 ja 2014 väliltä. Vuosi 2011 on jostain syystä noussut niistä suosituimmaksi joko hyvän julkaisuajankohdan tai teitä kiinnostavimman sisällön vuoksi. Itseasiassa, koska te tykkäsitte niin paljon kyseisestä sarjasta, aloitin tuon Asuja -sarjan, joka hieman matkii alkuperäisen ideaa. 
 Yhdeksän valitsemaani hakusanaa
1. Kanarian lämpötila tammikuussa. Löysiköhän tämän etsijä vastauksen mun blogista?
2. Hame puoleen reiteen. Hakusanalla luultavasti etsitty myynnissä olevaa hametta, mutta olen mäkin usein puhunut hameiden helman pituudesta esim. täällä
3. Todella ohuet hiukset. Olisikin! Tämä oli jännä hakusana, sillä en ole ikinä omistanut ohuita hiuksia, mutta toisaalta olen saattanut jossain postauksessa mainita hiustenhoidosta jotain. 
4. Ilman sokeria vaikutukset. Meillä oli sokeriton kokeilu alkuvuodesta ja kirjoittelinkin kokemuksiani kolmesta viikosta ilman sokeria. 
5. Helppo halloween asu. Halloween asuihin toin inspiraatiota postauksen verran ja pyrinkin käyttämään helppoja ratkaisuja. Toivottavasti hakusanan käyttäjä myös hyötyi tästä postauksesta. 
6. Ylipolvensaappaat tallinnasta. Mä tein pientä toivepostausta ostoksista Tallinnasta ja ylipolvensaappaat oli ehdottomasti hakusessa. Omiani en kuitenkaan lopulta sieltä löytänyt, joten tuskin löytyi haulla hyötyä mun blogista :/ 
7. Pukeudutteko halloweenina baarissa. Veikkaan mun halloween -postauksen tuoneen myös tähän kysymykseen vastauksen. 
8. Kolmikerrosvati. Hassu hakusana, jolla mun blogiin on päätynyt joko sisustuspostaukseen tai muffinipostaukseen, sillä niissä molemmissa vilahtelee kolmikerrosvati. 
9. Bikbok uutuus blogi. Tässä hakija on selkeästi etsinyt blogeista Bikbokin uutuusvaatteita ehkäpä inspiraatiota varten? Mulla oli alkuvuodesta buumi ostaa Bikbokilta ihania housuja eri väreissä, mutta mallinmuutoksen jälkeen en ole sieltä enää löytänyt kivoja :/
Yhdeksän tykätyintä Instagram-kuvaa
Kyseisessä kollaasissa näkee selkeästi mun Instagram -feedin pääpiirteet eli asukuvia sekä kauniita rakennuksia ja maisemia. Melkein kaikki näistä tykätyimmistä kuvista on otettu kuluneen parin kuukauden aikana. Oma lempparini näistä on ehdottomasti tuo auringonlasku -kuva, sillä muistan tuosta kuvasta aina sen livenä nähdyn upean taivaan. Erään kaverin kanssa naureskeltiin, että tuo mun synttärikuva sai tykkäyksiä ainoastaan maitobaarin takia ;D Ja ylipolvensaappaat nyt on syksyn ja talven inspiraatiota pukeutumisessa, joten niissä käytetty hashtag luultavimmin tuo myös tykkäyksiä. 

Kiitos teille ihanille lukijoille, joita ilman näissä tilastoissa ei olisi mitään ♥

12 kommenttia

 1. Miekin rakastan tutkia tilastoja ja pohtia, millaisilla hakusanoilla ihmiset ovat löytäneet blogiini! :D Joskus on kyllä niin hassuja hakusanoja, että oikein miettii, että miten Google on edes ehdottanut minua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsellä tulee välillä kanssa epäusko, että miten kyseisellä hakusanalla on voinut päätyä mun blogiin :D Tilastoja on kyllä aina hauska seurailla :)

   Poista
 2. Tilastot on ihan parhaita, niitä on niin hauska tutkia! :D Ja eteenkin blogin hakusanat saavat välillä kyllä pohtimaan.. On ollut ihana lukea sun blogia tänä vuonna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti ihana ♥ Sunkin blogia on aina ihana lukea ♥ Blogin hakusanat ja tilastot ovat kyllä mielenkiintoisia välillä :D

   Poista
 3. Tää oli ihana postaus! Musta on kans superkiva tutkia oman blogin tilastoja, hakusanoja ja muuta sellaista, ja oli hauska vaihteeks kurkata myös jonkun muun tilastoihin ^^

  ♥: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda ♥ Ihana kuulla, etten oo ainoa joka näitä tilastoja tykkää lueskella :D Kurkkasinkin sun postauksen puhelimella, täytyy käydä vielä kommentoimassa sinne koneella paremmin ollessa :)

   Poista
 4. Ihana postaus idea! :) Ja tosi hyvin oot tän kyllä myös toteuttanut!
  Pakko myös kehua sun blogin ulkoasua, ihana värimaailma! ♥

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista ♥ Tykkään itsekin ulkoasun värimaailmasta, sillä käytinhän omaan makuuni parhaimpia sävyjä ;)

   Poista
 5. Oo mäkin rakastan tilastojen tuijottelemista! Tosi kiva idea yhdistää monta tilastoa yhteen postaukseen! Ja vitsi niin hienoja noi instakuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla niin monen muunkin tykkäävän tilastojen tuijottelusta :) Ja mun mielestä postaus saa paljon paremmin sisältöä sekä tietysti hyöty on suurempi käyttämällä useampaa tilastoa :D Kiitos ihana ♥

   Poista
 6. Mä tykkään kans välillä lueskella tilastoja, mutta rehellisesti sanottuna en välitä niistä :D Katson sillon tällön kun muistan :) Kivasti oot toteuttanut tämän postauksen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kaikkien mieleen tilastot ei ole, mutta itse koen ne mielenkiintoisiksi :) Tietty osaa tilastoa katsoessaan niistä ei hyödy, mutta sitten taas esim. luetuimmat postaukset tai liikenteen lähteet kertovat mihin kannattaa panostaa enemmän :)

   Poista