Riippusillalla

Mainitsinkin jo viime viikolla, että mun seuraavat pari viikkoa menee reissatessa Tampereelle ja Helsinkiin sekä välissä olisi pieni laivareissu luvassa. Oon kaivannut pientä hengähdystä arkeen ja pääsyä pois mun kodin seinien sisältä. Jotenkin heti saa uutta eloa ajatuksiin ja päämääriin lähtiessä kauemmas pois kotoa. Ja tietenkin plussaa on myös se, että Tampereella saan viettää aikaa S:n kanssa ja Helsingissä näen pitkästä aikaa sukulaisia. Molempiin kaupunkeihin on tietysti myös sovittuna useammat kahvitreffit ystävien kanssa, joten aamusta iltaan saa olla täyttä hymyä. 

S tuli viime viikonlopuksi Poriin, sillä mulla oli jo lauantaiksi sovittuna menoa muutaman ihanan ystävän kanssa. Ei oltu pariin vuoteen noiden kaikkien ystävien kanssa nähty, joten oli ihana huomata ettei jutut katoa näkemättömyyden vuoksi. Ja nyt on enemmän inspiraatiota taas pitää yllä kyseisiä ystävyyssuhteita, sillä nopeasti useamman kuukauden näkemättä olemisen jälkeen se ensimmäinen yhteydenotto on vaikein. 

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten ajamaan Porista kohti Tamperetta. Jouduttiin tekemään jo ennen kunnolla matkaan pääsyä pysähdys Ulvilassa, mun kotikaupungissa. Lähdettiin lauantaina sen verran vauhdikkaasti kauppaan, että unohdettiin avain lukittujen ovien taakse. Onneksi vara-avain on hyvässä tallessa Ulvilassa, josta se hakea ja sunnuntaina sitten palautettiin takaisin toisen samanlaisen unohduksen varalle. Ulvilasta olisi helposti päässyt ajamaan Tampereentietä suoraan määränpäähän noin puolessatoista tunnissa, mutta me lähdettiin ajamaan Helsingintien kautta nähdäksemme hieman erilaisempia ja uudempia maisemia sekä poiketa Äetsässä, josta S alunperin on kotoisin. Sieltä löytyy tuollainen riippusilta, joka meidän oli pakko käydä katsastamassa nopeasti matkanvarrellamme. 

Vielä on mulla pari päivää jäljellä Tampereella kunnes lauantaiaamuna kello viisi olisi tarkoitus lähteä ajamaan kohti Helsinkiä. Mun piti koko kesän ajan käydä siellä, mutta jotenkaan aikataulut eivät koskaan menneet yksiin ja sinne lähteminen tuntui kokoajan enemmän ylitsepääsemättömältä. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan ja vielä on kuitenkin kauniit kelit käydä katsomassa kaikkea, mitä olisin jo kesälläkin halunnut. 

Todella huvittavaa ajatella, että syyskuukin on jo pian ohi ja lokakuu tulossa. Oon valitellut jo aivan liikaa ajan nopeutumisesta, mutta tuntuu oikeasti siltä, että kuukaudet vierivät pikakelauksella eikä kaikkea haluamaansa kerkeä tekemään. Myönnän kokevani ahdistusta siitä ja, jos mulla olisi kaukosäädin, jolla saisin ajan pysähtymään, tekisin sen. Kuitenkin mun kalenterissa lokakuu ja marraskuu ovat vielä syyskuukausia, joten ne useat syysjutut pystyy vielä toteuttamaan, vaikka aika onkin mennyt liian nopeasti. 

Tästä tuli nyt tälläinen ajatuksenvirtaa täynnä oleva postaus, mutta mua itseäni rauhoittaa ja ajatukset selkiytyvät kirjoittaessani ne ylös. Ja luultavimmin en ole ainoa?

Kuvat: S
Kuvauspaikka: Keikyän riippusilta, Äetsä

10 kommenttia

 1. Tuollaisella riippusillalla olisi kyllä kiva kuvailla :) Ihania kuvia ja upeasti näkyvät nuo puut ja niiden lehtien upeat värit tuolla taustalla <3 Kyllä se aina vähän helpottaa kun saa kirjoittaa ajatuksia ylös, ne selkeytyy paremmin :) Kivaa reissua sulle ja vastasin muuten sun spostiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo oli kyllä todella kaunis paikka kuvata ja odotankin pääseväni sinne uudelleen paremmalla ajalla :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ♥. Mulla selkeytyy myös ajatukset, kun kirjoitan ne ylös, vaikken koskaan niitä missään julkaisisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ylös kirjoittaminen on kyllä aina hyväksi, vaikka kuten sanoit ei edes julkaisisikaan :)

   Poista
 3. Upeita kuvia ♥ Syksyn värit on vaan niin kauniita, rakastan syksyä yli kaiken. Saitko muuten koskaan mun viimesintä sähköpostia? Tuli mieleen tosta sun Tampereella olosta. Edelleen oon valmis treffaamaan joku kerta kun täällä, ilmeisesti mun naapurirapussa, oleskelet ja oot seuraa vailla :D Nautihan reissuviikoista!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Syksy on kyllä väreiltään kaunis! :) Itseasiassa, en ole varma tuosta spostista, sillä muistelisin laittaneeni sulle viimeksi... Mun täytyy käydä katsomassa vielä, mutta jos pystyt niin laitatko uudelleen edellisen viestin? :)

   Poista
 4. Ompa kaunis kuvailupaikka, tosi ihania kuvia susta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo oli kyllä todella kaunis paikka ja vieläkin uskomattomampi kuin kuvista pystyy näkemään :)

   Poista
 5. Niin nätti paikka!♥ Pitäisi kierrellä enemmän täällä Suomessa, sillä kauniita paikkoja on vaikka millä mitalla :') Ja juu et oo ainoa, jolla ajatukse selkiytyvät kirjoittaessa, sillä mulla on sama homma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ♥ Suomessa on kyllä paljon paikkoja, joita nähdä! Ja ehdottomasti roadtrippaat joskus Porii saakka ;) Kirjoittaminen on kyllä parasta terapiaa ♥

   Poista