Lisää outoja tapoja

Mä kirjoittelin helmikuussa mun muutamia outoja tapojani blogin puolelle ja osaan sain onneksi yhteneviä kommentteja tukemaan sitä, että en ehkä olekkaan niin erikoinen kuin itsestä välillä tuntuu. Silloin mainitsin pyrkiväni kirjaamaan edelleen näitä hassuja tapoja ylös, jotta saisin jaettua niitä uudelleen. Ja niitähän löytyi taas kiitettävästi. Nyt nostetaan rimaa astetta korkeammalle ja testaillaan mun seuraava satsi outoja tapoja, että löytyisikö niille kohtalontovereita.

○ Neuvoessani reittiä autossa matkustettaessa en koskaan sano oikealle tai vasemmalle, sillä kiireessä sekoitan ne aina. Sen sijaan käytän sanoja 'sinne' tarkoittaen kuskin puolelle eli vasemmalle ja 'tänne' tarkoittaen omalle puolelleni eli oikealle. Yhdistän usein myös sormella osoittelun näiden sanojen tukena. S on pikkuhiljaa oppinut, että mitä tarkoitan näillä sanoilla, vaikkakin se on yhtä sekaisin näissä kuin mä oikeassa ja vasemmassa...

○ Katsoessani joitain 'monimutkaisempia' sarjoja (esim. Pretty Little Liars ja Game of Thrones) mun on pakko katsoa jokaisen jakson jälkeen sarjan omasta wikiasta kaikki mahdolliset muistiinpanot, ettei multa ole jäänyt huomaamatta mitään tärkeätä. 

○ Ollessani ihan missä tahansa kaupassa en voi laittaa kättäni laukkuuni. Mulla on jokin ihan kamala pelko, että joku luulisi mun varastavan jotain. Ja jos lähden kaupasta ostamatta mitään, on mun pakko katsoa puhelimen näyttöä, koska muuten varmaan katselisin todella epäilyttävästi joka puolelle. 

○ Kun pesen hiuksia, mä istun silloin suihkun lattialle. Mä en tiedä miksi, mutta mä koen mun käsien väsyvän helpommin mun seistessä ja pestessä hiuksia verrattuna siihen, että istuudun lattialle niitä pesemään. 

○Nukun ihan aina sukat jalassa ja en saa unta ilman niitä. Kaikista kuumimpina kesäöinä mun on myös saatava sukat, vaikka muuten nukkuisi täysin ilman vaatteita. 

○ Toinen outous sukkiin liittyen; Vaikka sukat olisivat täysin samanväriset ja -malliset, on mun pakko yhdistää ne niiden alkuperäisen parin kanssa. Mä oikeesti laittaessani sukkia kuivumaan tunnustelen niitä, sillä tunnistan ne silloin pareiksi keskenään. Weird sock lady... 

○ Mulla on muutama 'rojulaatikko', joihin voin vapaasti heitellä tiellä olevat tavarat. Oudon tästä asiasta tekee se, että mulla on jokaiselle 'turhalle' tavaralle tietty laatikko, johon ne heitän, mutta täysin vailla mitään logiikkaa. Toisin sanoen tavarat joiden luulisi päätyvän samaan laatikkoon ei aina niin teekkään vaan mulla on mielessä ihan omanlainen kartta. Ja mä tiedän tasan tarkkaan, missä laatikossa mikäkin tavara piilottelee. 

○ Mun on pakko pitää avaimia kädessä sulkiessani ulko-oven, sillä muuten en luota siihen, että ne on mukana. Mä oon yrittänyt välillä vaan tunnustella ne laukussa sulkiessani ovea, mutta en vain usko muistiini, jossen näe niitä kokoajan.

○ Mä oon todella pelokas soittamaan puheluita vieraille ihmisille ja joutuessani tekemään niin kirjoitan kaiken sanottavani paperille. Tämä ei ole vielä kovinkaan outoa, seuraava juttu liittyen tähän puolestaan on outoudessaan omaa luokkaansa: kirjoittaessani kaiken sanottavani, keksin samalla roolin, jona soitan. En siis esitä ketään toista, mutta keksin itselleni taustatarinan kerätäkseni rohkeutta soittaa. Sama juttu, jos esim töissä olen soitellut niin ei ole mitään vaikeutta, koska mulla on silloin työrooli päällä. 

○ Mun on pakko näprätä puhelinta samalla kun katson televisiota, sillä muuten en pysty keskittymään katsomaani ohjelmaan. 

○ Käytän kynsilakanpoistoainetta muuhunkin kuin kynsilakkoihin. Putsaan sillä ylimääräisiä nirhaumia ja pinttyneitä tahroja pöytäpinnoista. Lukioaikana stressatessani kokeita käytin myös hammasharjaa siivousvälineenä. Voin kertoa saaneeni hieman oudoksuvia katseita veljeltäni, joka tuli hakemaan mua syömään ja mä olin polvillani kirjoituspöydälläni hankaamassa sitä hammasharjalla...

○ Joka ilta ennen nukkumaanmenoa otan yöpöydälle lasin vettä, mutta en koskaan juo sitä vaan se on siinä yöpöydällä yön yli ja aamulla noudan siihen tuoreen veden. Mutta jos kyseistä lasia ei olisi siinä, mulla tulisi jano ja joutuisin nousemaan hakemaan sen.

Olenko ainoa näiden kanssa vai pystyittekö samaistumaan mihinkään näistä? :)

19 kommenttia

 1. Kivaa törmätä toisenkin porilaisen blogiin! Noihin outoihin tapoihin voin samaistua parissakin kohtaa. Vanhempien luona asuessa siivosin myös likajälkiä pöydiltä kynsilakanpoistoaineella ja mun myöskin aivan pakko nukkua aina sukat jalassa! :-D

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva juttu, että meitä on muitakin porilaisia bloggaamassa :) Kynsilakanpoistoaine on kyllä todella tehokas siivoukseen! Mukava kuulla, etten oo ihan ainoa näiden joidenkin kanssa :)

   Poista
 2. Nää on ihan super hyviä ja hauskoja postauksia! :D<3 Sulla on aina kekseliäisyyttä mukana näissä eikä löydy lähes koskaan samanlaisia juttuja mitä monista muista blogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla ♥ Näissä outouksissa olenkin juuri pyrkinyt löytämään niitä omia juttuja, joita en ainakaan muualta ole huomannut :D

   Poista
 3. Voii miten ihana ja hauska postaus :D <3 Sukkanainen! Mä käytän myös hammasharjaa kaikkien likojen poistamiseen sekä kenkien puhdistamiseen. Toimii hyvin ;) Mä en kans yhtään tykkään soittaa mitä puheluita vieraille ihmisille, alkaa vaa ahdistaa aina kun pitäis soittaa johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ♥ Hammasharja on kyllä todella hyvä varsinkin pienten paikkojen tai kulmien/reunuksien siivoamiseen :D Mulla on ihan sama, että jotenkaan en vain yhtään mielelläni soita minnekkään vieraille ihmsille ja saatan niitä venyttää välillä turhankin pitkälle, jos jotain pakollisia soittoja on edessä :(

   Poista
 4. Toi vesilasi on niiin pakko, ihan jo vaan kaiken varalta :D pahinta on nousta yöllä juomaan jos se lasi on jäänyt sängyn vierestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se kyllä on! Mutta mä en pysty juomaan siitä ollenkaan, vaikka heräisin yöllä :D

   Poista
 5. Samaistun näistä muutamiin ja varsinkin tuohon puheluiden soittamiseen. Välttelen niitä aina viimeiseen asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi sullakin samaistuttavaa :) Tuo puheluiden soittaminen taitaa olla melko yleinen juttu :D

   Poista
 6. Ihana postaus!♥ Voin kyllä samaistua tohon vesilasiin ja kartturina toimimiseen :D Aika harvoin mä yöllä juon vettä, mutta pakko sen on siinä kuitenkin olla kaiken varalta! Noi sinne ja tänne ovat kyllä oikeesti mun mielestä ihan loogisia, enkä kyllä ymmärrä, että miten se kuski ei aina tajua minne koitan ohjata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Kiva, että löysit jotain mihin samaistua :) Sama, että harvemmin sitä vettä yöllä juon, mutta kummasti janottaa jossei sitä lasia ole :D Munkin mielestä sinne ja tänne ovat erittäin loogisia!

   Poista
 7. Vesilasijuttu toteutuu miullakin toisinaan :D mutta toi kaupassa olo on vielä osuvampi; mie en uskalla laittaa ees puhelinta laukkuun, ettei kukaan luule miun tunkevan sinne jotain muuta :D vaikka oon kaupassa töissä ja tiedän, että asiat selviää aina laukun avaamalla, niin jotenkin tuntuis niin nololta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa etten oo ainoa tuon kauppajutun kanssa! :D En kanssa uskalla laittaa puhelinta laukkuun juurikin ettei epäillä mun laittavan sinne jotain muuta. Ja kyllähän sen itsekkin tietää, ettei mitään huolta oikeesti ole siinä ja laukun avaamalla selviäisi sekin, mutta jotenkin se silti takaraivossa kolkuttaa :D

   Poista
 8. Hei tää oli hauska ja kiinnostava postaus! :) Mä voin samaistua tuohon avainjuttuun sekä tuohon puheluiden jännittämiseen sekä etukäteen suunnittelemiseen paperille. Myös toi vesilasijuttu on osittain tuttu - joskus kyllä juon sen veden aamulla herättyäni, mutta aika usein tulee kuitenkin haettua uutta ja kylmempää vettä :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kiva, että säkin löysit tuttuja tapoja! Mä itse en koskaan pysty juomaan sitä vesilasia sen veden ollessa liiaksi hapen kanssa tekemisissä :D Mutta mukavana hätävarana se toimii siinä pöydällä, jos joskus tulisikin olo, että kuolee janoon :DD

   Poista
 9. Itellä ei taida olla mitään näistä paitsi se että nukun myös ilman rihman kiertämää, oon lukenu et näin yleisesti suositellaan tekemään. Tästä sai taas hyvän postausidean. Ei mitään hajua, millon postaan sen mutta näkee sitten joskus ehkä.....
  Sun blogipostauksii jaksaa lukee vaik tosian poika oon. Ohitan ehkä ne naisellisimmat jutut kylläkin mutta muuten luultavasti laajasti voin lukea postauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä keräillä itselle sopivia postausideoita ylös jonnekkin, eikä niitä täydykkään olla heti postaamassa :) Itselläkin on luonnoksissa miljoonia keskeneräisiä postauksia, joiden pariin voi palata inspiraation iskiessä ja hiljaisempina postaustaukoina saada nopeasti mukavaa kirjoiteltavaa blogin puolelle. Kiva kuulla, että iskee myös poikiin mun tekstit, vaikka lupaan kyllä niitä naisellisempiakin juttuja tulevan tasaisesti :D

   Poista
 10. Itellä ei taida olla mitään näistä paitsi se että nukun myös ilman rihman kiertämää, oon lukenu et näin yleisesti suositellaan tekemään. Tästä sai taas hyvän postausidean. Ei mitään hajua, millon postaan sen mutta näkee sitten joskus ehkä.....
  Sun blogipostauksii jaksaa lukee vaik tosian poika oon. Ohitan ehkä ne naisellisimmat jutut kylläkin mutta muuten luultavasti laajasti voin lukea postauksiasi.

  VastaaPoista