Vapun tunnelmia

Vappu tuli ja meni, toivottavasti oli kaikilla oikein mukava vapunvietto. Mä tulin nopeasti kertoilemaan omasta vapusta ja jakamaan ihanat kuvat. Käytiin tosiaan kuvailemassa rannalla hieman juhlavampia ja vappuisia kuvia ilmapallojen ja kuohuvan kanssa. Kuvat nousivat kertaheitolla yhdiksi omiksi lemppareiksi ikinä. Kuvauspaikkana oli Kallo, josta on aiemminkin tullut kuvia blogiin. 


Vappuaatto sujui melko kiireisellä aikataululla, sillä meidän piti keretä käydä kaupungilla shoppailemassa parit jutut ja sitten alkaa laittautumaan illan juhlia varten. Kerkesin saada pienen vaatekriisinkin aikaiseksi, sillä mulla on muutamakin uusi upea mekko, joiden väliltä piti valita. Valinnan tehtyäni olin kyllä super tyytyväinen ihanan keväiseen pitsiseen mekkoon, joka istui päälle täydellisesti. Juhla-asussa mulla oli kyllä korolliset avokkaat, mutta tuonne kallioille ei sellaisten kanssa mennä kiipeilemään ilman, että tippuu joko mereen tai rotkoon kallioiden välissä. 


Olin ollut jo monta viikkoa innoissani vapusta, sillä luvassa oli ihanaisen Maarian valmistujaisia. Välillä on todella mukava laittautua kauniisti ja herkutella hyvässä seurassa. Ja vaikkei kaikista isoimmat kotibileet ollutkaan luvassa, oli ilta kaikista parhain. Viihdyttiinkin todella pitkään Maarialla ja baarissa käyntiäkään ei olisi kaivattu, vaikka siellä nopeasti käytiin pyörähtämässä tunti ennen valomerkkiä. Saatiinpa ainakin hetkinen tanssittua. Tälleen jälkeenpäin mietittynä ne parhaimmat hetket ovat kyllä ystävien kanssa vietetty aika eikä yökerhoilla ole mulle oikeastaan mitään annettavaa. 


Vappupäivänä oli tarkoitus mennä käymään torilla katselemassa, mutta edellisillan aiheuttama väsymys voitti. Kyllä huomaa, ettei ole enää nuori, sillä myöhään valvottu hauska ilta vaatii veronsa. Onneksi vapputori on jokavuotinen juttu eli sinne pääsee seuraavanakin vuonna. Tivoliin oli kanssa tarkoitus mennä fiilistelemään, mutta se on onneksi vielä pari päivää täällä, joten vielä kerkeää. Ja ensi viikolla kyseinen tivoli siirtyy Raumalle, joten jollei sitä Porissa kerkeä katsomaan niin ei kovin kauas tartte mennä nähdäkseen. 


Miten teidän vaput sujuivat? ♥

8 kommenttia

 1. Tosi upeita kuvia susta <3 Aivan ihana asu :) Ja kivan kuuloinen vappu sulla muutenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mulla oli juu mukava vappu, toivottavasti sullakin :)

   Poista
 2. Voi kaunokainen, tuo kuvaustausta on tosiaan ihan mieletön <3 :) Sun vappu kuulosti kyllä ihanalta ja mä itsekin pidän enempi siitä ystävien kanssa vietetystä ajasta kuin baareissa hillumisesta, siellä kun ei voi äänenvoimakkuuden takia pahemmin sosialisoida :( Toivottavasti ehdit tivoliin, mä en meinaan muistanut sinne mennä, olisi kyllä ollut kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo on kyllä ehdottomasti top 10 lempipaikkojani koko maailmassa ♥ Oli onneksi ihan mukava vappu juuri hyvien ystävien vuoksi :) En ainakaan vielä ole kerennyt tivoliin, mutta onneksi mulla on vielä runsas viikko aikaa päästä :D

   Poista
 3. Wau miten loistavia ja ihania kuvia. ♥ Sun vappu kuulostaa menneen ihan hyvin. :) Sitä se oli mullakin, vaikka mitään ihmeellistä en silloin tehnykkään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ Mukava kuulla sullakin olleen hyvä vappu :) Ja eihän aina edes tarvitse tehdä mitään ihmeellistä ollakseen kivaa :)

   Poista