Kirjurinluoto

Eilen oli aivan mielettömän upea ja aurinkoinen päivä, joka toi vahvasti mieleen ne kauneimmat kesäpäivät. Päätettiin Maarian kanssa lähteä viettämään illansuussa aikaa Kirjurinluotoon, kuten moni mua Instagramissa ja Snapchatissa seuraava huomasi. Kirjurinluoto on iso puistoalue aivan keskustan tuntumassa ja sinne on vain pieni kävelymatka mun kotoa. Tuolla tulee varmasti vietettyä paljonkin kauniita kesäpäiviä erilaisissa merkeissä; piknikillä, auringonotossa ja lenkkeilyssä. 


Kirjurinluoto tarjoaa ohjelmaa koko perheelle ja isolta alueelta löytyykin kaikki tarvittava ihanaan kesäpäivänviettoon. Siellä on pieni hiekkaranta, jolta pääsee hyvin uimaan, todella iso leikkipuisto perheen pienimmille, isoja nurmikkoalueita auringonottajille sekä piknikin viettäjille, loistavat lenkkipolut, lentopalloverkot urheiluaktiiveille, pari jätskibaaria sekä pari wc-rakennusta suihkuineen. Lisäksi Kirjurinluotoa hyödynnetään Pori Jazzejen sekä Porisperen konserttialueina. Lisäviihdettä tarjotaan alueella sijaitsevalla kesäteatterilla sekä kauniilla kesäravintolalla. 


Puistosta löytyy myös koko kesän ajan erilaisia asukkeja. Esillä on erilaisia lintuja aina riikinkukosta alkaen sekä vetonaulana muutama söpö vuohi. Tänä vuonna tuonne oltiin tuotu pari pientä lammasvauvaa. Vuohien ja lampaiden iso aitaus on juuri täydellinen ruohonsyöjien kesäpäiviin. Hieman kauempana puistossa on muutamina kesinä ollut myös hevonen ja aasi, joita en ole vielä kerennyt käydä katsomassa, että ovatko siellä tänäkin vuonna. 


Oli kyllä aivan ihanan rentouttavaa kävellä tuonne viettämään iltaa. Ja koska ilma oli niin lämmin oli siellä moni muukin päättänyt viettää tiistai-iltaansa vedessä polskien ja auringosta nauttien. Meille ei sattunut mukaan piknik-eväitä, mutta ensi kerralla sellaiset on ehdottomasti muistettava. Nappasin tosin jätskipallon matkan varrella olleesta kioskista ja se olikin ensimmäinen tänä vuonna. Ja luultavimmin kyllä viimeinenkin hinnan vuoksi, koska itselleni 3,80€ on hieman liikaa muutamasta lusikallisesta jäätelöä. 

Miten te tykkäätte viettää kauniita kesäisiä iltoja? ♥ 

16 kommenttia

 1. kirvatsi on kyllä upee paikka ! ihania kuvia:)

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oii tosi kaunis paikka! :) Tuolla kelpaa kyllä kuvailla. Kaunis sinä <3 Ja nuo lampaat niin sulosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis ja ihanan rauhallinen mennä kuvailemaan, sillä pinta-alaa riittää :) Nuo lampaat oli kyllä älyttömän suloisia ja toinen niistä alkoi kovasti määkimään meidän lähtiessä pois heidän luotaan ♥

   Poista
 3. Oih, lammasvauvoja! :D Voin kuvitella, miten kiva paikka tuo on viettää aikaa kesällä. Parasta kesäiltona onkin päästä pihalle ja luonnon ääreen :-)

  http://lion-inside-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lammasvauvat on kyllä suloisuuden huipentuma ♥ Tuo on kyllä ihan mahtava paikka viettää aikaa kesällä, juuri noin kuuluu kesää viettää :)

   Poista
 4. Kirjurinluoto on ehdottomasti mun yksi suosikkipaikoista täällä Porissa! Siellä on aivan ihana lenkkeillä tai vaan istuskella ystävien kanssa koko päivä :). Arvostan muutenkin sitä, että kaupungin keskellä on tollainen viheralue :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyy sunkin suosikkilistalta ♥ Mun mielestä Porissa parasta on just se, että keskusta on jätetty todella puistomaiseksi ja nuo ilmansuunnan puistot + raatihuoneenpuisto + kirjurinluoto yhdistyy kivasti yhdeksi lenkkeilykokonaisuudeksi :)

   Poista
 5. Wonderful pictures, the outfit is so cute! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia sullakin Kirvatsista ♥ Porin yksi ehdoton helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ On kyllä ehdottomasti kauneimpia paikkoja Porissa :)

   Poista
 7. Voi miten ihana paikka! :)♥ Upeat kuvat♥

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapa ihanalta paikalta, sellaiselta jossa voisin itsekin iltani viettää :') ♥ Hih lammasvauvat ja hepat varsinkin kuulostivat mun korvaan hyvältä! :D Kesäiltoina parasta on jossain puistossa tai rannalla istuskelu hyvän ruoan ja kavereiden kanssa <3

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla pystyy kyllä viettämään ihania kesäiltoja ♥ Tykkään kyllä mennä katselemaan noita söpöjä elukoita tuonne ja niin tykkää kaikki taaperotkin, jotka puistossa käyvät :)

   Poista