Pikareissu Ikeassa

Aivan alkuun haluaisin kertoa muuttaneeni hieman blogin ulkoasua raikkaammaksi. Mä helposti jämähdän totuttuun juttuun ja nytkään en kovin isoja muutoksia saanut aikaiseksi, mutta omaan silmään alkaa jo miellyttämään enemmän. Ne on sellaisia pieniä juttuja, jotka ärsyttävät aina avatessa sivua ja vihdoin jaksoin kuluttaa hieman aikaa tutkiskellessani kuinka saan ne muutettua. Oon aika käsi noiden koodejen kanssa, mutta onnistumisen tunne on ihan  valtava saadessani jotain kivaa aikaiseksi. Ulkoasussa tosiaan muutin tekstin fonttia hieman selkeämmäksi ja poistin reunuksen varjostukset saadakseni raikkaamman pohjan. 


Sitten oikeaan aiheeseen eli meidän pikavisiittiin Ikeassa. Meidän piti S:n kanssa lähteä tiistaina laivareissulle, mutta mulla oli samana päivänä aika puuduttava hammaslääkärikäynti. S oli myöskin ollut edellisen yön töissä ja nukkunut vain pari tuntia päästäkseen hakemaan mut tuolta lääkäristä, joten aika väsynyt oli hänkin. Olisi siis mennyt reissu molemmilla aikalailla nukkuessa tai nuokuksissa, joten päädyttiin siihen, että lähdetään reissulle hieman myöhemmin. Ei oltu onneksi varattu matkaa valmiiksi, sillä oli tarkoitus katsoa mun oloa hammaslääkärin jälkeen ennen kuin varataan matkalla satamaan. Tällä kertaa kauempaa viisaus säästi meiltä aika kammottavan matkan. 


 Koska haluttiin kuitenkin kauniin päivän vuoksi tehdä jotain hieman erilaista, S ehdotti pientä ajelua keskiviikkona Turkuun katselemaan. Mä sitten ehdotin, että käväistäisiin samalla reissulla Ikeassa nappaamassa muutamat pienet sisustusjutut, kun kerta siellä päin ajellaan. Loppujen lopuksi reissusta muodostuikin Ikea-reissu ja Turkuun saakka ei päästy ollenkaan. Ei Ikeassa niin vain matkan varrella käydäkään, jos mä olen kyydissä. Lähdettiinkin sitten Keskiviikkona puolen päivän aikaan kohti Raisiota ja Ikeaa. 


Mä voin virallisesti myöntää, että mä ehkä muutun hieman ylienergiseksi ja 'hulluksi' tuolla Ikeassa. Ehdottomasti mun lemppareita paikkoja shoppailla. Ensimmäisenä sinne päästyämme suuntasimme syömään lihapullia, koska eihän Ikeareissu ole mitään ilman niitä. Mä ehkä tein syömisennätyksen, sillä halusin kiireellä kiertelemään noita huonekalunäyttelyitä. Mä tykkään kierrellä niitä, sillä saan aina inspiraatiota siitä millaiseksi haluaisin omaa sisustusta tällä hetkellä ja millaisen sisustuksen haluan myöhemmin isompaan taloon. S hieman ilkeänä kyllä hoputti mua melkoisesti ja esti mua ostamasta kauppaa tyhjäksi. Olin kyllä itsekkin yllättynyt kuinka pienillä ostoksilla tuolta lähdin. Mukaan lähti kolme erikokoista lasipurkkia ruoka-aineille, neljä kappaletta söpöjä pikkukulhoja, jauhosihti sekä tarpeellinen likapyykkikori. 

Shoppailuasuksi päätyi ihanan keväistä persikkaa. Nousi kyllä kertaheitolla yhdeksi tämän kevään suosikkiasuksi. Mun mielestä on niin ihanaa, että säät alkavat menemään kesää kohti ja pukeutumiseen saa heittää enemmän söpöjä pastellisävyjä ja kevyempiä kankaita. Ja vaikka mun ostokset Ikeassa jäivät pieniksi, eksyin ajomatkalla kotiin H&M -sovellukseen, jossa tein pienen tilauksen. Onneksi sekin tilaus jäi tavallista pienemmäksi ja matkalla mun luokse on vain uusi kevättakki, yksi pitsinen mekko sekä korurasia. Melkoinen saavutus tälläiselle shoppailuaddiktille tehdä näin pienet ostokset kahdesta paikasta, joista ei vain pääse ilman suuria ostoksia. 

Mitä mieltä mun keväisestä asusta? Entä miellyttääkö teitä enemmän tämä uusi ulkoasu? :)

14 kommenttia

 1. Ikeassa on kyllä aina kiva käydä! :) Ihmeen vähällä tosiaan selvisitte, ite ostan aina liikaa sieltä :D Noi housut on kivan pirteät, sopii hyvin sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olen aina ihan innoissani siellä, vaikka muuten olisi ollut huono päivä :D Ja tosiaan ihmettelen itsekkin, että olen niin vähällä päässyt, mutta veikkaan hoputtelijan vaikuttaneen asiaan :D Kiitti, tykkään itse noista housuista kanssa todella paljon :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ikea on kyl parhaimpia vapaapäivänviettopaikkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Ikeaan on kyllä aina kiva mennä. Harmittaa, että lähimpään on parin tunnin ajomatka :/

   Poista
 3. Ihana tää uus ulkoasu, pienetkin muutokset saavat kummasti näyttämään paremmalta. ;-) Ihana asu muuten, sopii tuon väriset housut älyttömän hyvin. :-) Ikeassa haluttais itelläkin päästä nyt keväällä tai viimestään kesällä käymään, ois mielenpäällä kaikkea kivaa pientä, jota sieltä tekis mieli vaan mennä hakemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tykkään kanssa noiden housujen väristä niin paljon! Ikeasta on kyllä aina jotain ostoslistalla ja itsekkin kotiin päästyäni muistin monta asiaa, joita piti myös katsoa :D Toivottavasti pääsette kanssa piakkoin käymään siellä :)

   Poista
 4. Siis ihana toi huivi ja noi housut!! Ihanan keväiset ♥ Mistä noi on noi housut ?

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kivan pirtsakka kevät asu! :) ja ikean reissut on parhautta<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Juu Ikeassa käynnit on ihan parhaita, onneksi ei ihan naapurissa silti ole etten siellä kaikkea aikaani luuhaisi :D

   Poista
 6. Aivan ihana kevätasu! Mä tongin itsekin kaapista mun pastellipökät, jos ne saisi jopa päälle asti jo ;) Ikea on kyllä petollinen mesta jos jotain, sieltä ei pääse koskaan ilman mitään turhaa krääsää ulos! :D Puhumattakaan huonekasveista... Addiktiko...? Eenivei! Ulkoasu näyttää pikkuisen raikkaammalta, siinä olet oikeassa, vaikkakin edellisessäkään ei ollut ainakaan mun silmään mitään vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Itse odottanut kanssa innolla pastellivaatteiden suurkulutuksen aloittamista! Ikeassa käydessä tulee melkein aina vimma muuttaa koko sisustus kertaheitolla :D Ulkoasu ei tosiaan kovasti muuttunut, mutta jokapäivä sitä katsellessa huomaa itseään ärsyttäviä pieniä juttuja, jotka haluaa muuttaa :D

   Poista
 7. Ihanat housut!<3 Just tommoset kivan keväiset! :) Tulipas nyt himo päästä ikeaan shoppailemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Ne on just passelit tälleen kevääseen ja kesään! Ikeaan on kyllä aina kiva mennä :)

   Poista