Korurasian sisältöä

Mä olen aina ollut erittäin huono käyttämään koruja asuissani vaikkakin niitä omistan paljon erilaisia. Samalla, kun järjestelin kampauspöydän ilmettä uudeksi, siirsin eniten käyttämiäni lemppari korujani uuteen korurasiaan. Uuden korurasian tilavuus on alle neljänneksen aiemmasta romukasasta, jota myös korutelineeksi kutsuttiin. Tuo pienempi tila tarkoitti siis sitä, että suurimman osan koruista siirsin lipaston laatikkoon odottamaan niiden läpi käyntiä kevätsiivouksen puitteissa. Nyt päätinkin tulla esittelemään paikkansa korurasiassa saaneet yksilöt. 

Statement -korut. Mä ihastuin täysin näihin isompiin koruihin yhdistettynä korkeampi kauluksiseen paitaan tai hameeseen. Näistä ehdottomasti eniten käytössä on tuo kaikista vasemmanpuoleisin, joka on Ebay -löytö. Myös ylin on Ebaysta. Ala oikealla oleva on GinaTricotista muutama vuosi löytynyt ensimmäinen statement -koruni. 


Rannekorut. Useimmiten koruista eksyy jokin näistä ranteeseen tai välillä jopa useampi keskenään yhteensopiva koru. Ylhäältä vasemmapuoleisin on H&M:stä, helmikello puolestaan on saatu tuliaisena Espanjasta, kolmas on Nomination kahdella kuviolaatalla ja neljäs on uusin hankinta Glitteristä. Alhaalla oleva helmirannekoru on Snö of Swedenin ja kulta-vaaleanpunainen on Guessin. Näistä eniten käytössä ovat tuo Snön helmirannekoru sekä Nomination. Ne sopivat keskenään todella hyvin rinnakkain ja siksi varmaan ovatkin niin paljon käytössä. Näistä melkein kaikilla on suurta tunnearvoa, sillä ne on saatu rakkailta ihmisiltä lahjoiksi tai tuliaisiksi. 

Kaulakorut. Huomaa kyllä, mikä yhdistää mun kolmea eniten käyttämää tavallista kaulakorua. Ensimmäinen vasemmalta on Ebaysta, keskimmäinen on Snö of Swedenin ja viimeinen on Guessin. Tuo keskimmäinen on ehdottomasti eniten käyttämäni kaulakoru ja se melkein nukkui mun kaulalla useamman kuukauden putkeen saatuani sen synttärilahjaksi kahdelta ihanalta ystävältäni. Guessin korun sain puolestaan S:ltä juuri viime jouluna ja se on melko hyvin syrjäyttänyt nämä muut. 

Mä suosin koruissa hopean sävyä, mutta kuten huomaa on pari kultaistakin yksilöä suosikeissa. Mulla silti saattaa välillä olla useampikin viikko ilman koruja ja usein ei välttämättä asukuvissakaan ole esillä yhtäkään. Rannekorut usein peittyvät takkien hihojen alle ja hiukset piilottavat korvikset. Kaulakoruja en aina pysty edes pitämään, sillä mulla on isohko luomi solisluun alussa ja se on välillä sen verran ärtyneen tuntuinen etten halua sitä entisestään koruilla ärsyttää. 

Millaisia ovat teidän suosikkikorunne? Entä mikä näistä mun olisi teille eniten mieleenne? :)

14 kommenttia

 1. Noi statement korut on kyllä upeita! Itse en kauheasti koruja käytä, mutta kelloista tykkään todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kanssa välillä vain käyttää :) Mulla olisi hakusessa jokin kaikenlaisiin asuihin sopiva hyvä kello :)

   Poista
 2. Siis, taisin rakastua tuohon ekaan kaulakoruun *_* Tuohon mis on noita helmiä! Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan älyttömän ihana ♥ Ebaysta löytyy kyllä niin paljon tuollaisia ihania koruja ja yllättävän hyvä laatukin hintaan nähden ollut tuolla :)

   Poista
 3. Sulla on aivan ihania koruja!! :)♥ Mulla kans koruasia aamottaa melko tyhjyyttään, muta harvemmin käytän oikeestaan mitään.. Aina on kaulassa joka ikinen päivä tämä rippiristi ja ranteessa muutama nomination ja rannekello. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mun mielestä koruja ei edes tarvitse olla montaa erilaista, jos ne ovat sellaisia, että sopivat useaan asuun :) Mulla on aika hyvin tässä sellaiset korut, että muita en välttämättä tarvitsekkaan :D

   Poista
 4. Statement-korut ovat myös mun suosikkeja! Hirveän isoista statementeista en pidä, vaan just on kokosista, joita sullakin on tossa :) Niistä ehkäpä toi ylin miellyttää mun silmää eniten ♥ Mulla vaihtelee korumaku aika paljon, eli käytän myös pidempiä koruja, mutta niissä pitää olla jotakin hiukan erikoista :P Korviksia mun tulee käytettyä aika paljon, ja niitä on ehkä liikaakin O.o Ihana korupostaus, tykkäsin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Statement -korut on kyllä upeita ja mun mielestä tämän kokoiset on juuri sopivia :) Sellaiset oikein isot korut sopivat kyllä älyttömän hyvin joihinkin tiettyihin juhla-asuihin, mutten varmaan osaisi itse koskaan pitää sellaisia :D Ehkäpä säkin voisit esitellä niistä koruistasi lemppareimmat? :)

   Poista
 5. vau sulla on kyllä upeita koruja <3 noi on tollasia klassisen kauniita ja näyttäviä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä tykkään koruissa klassisuudesta, sillä ne sopivat silloin melkein minkä kanssa tahansa :)

   Poista
 6. Ihania koruja :) Mäki tykkään hopeasta koruissa. Noi käsikorut etenki on kivan näköisiä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mäkin juuri tosiaan tykkään hopeisista, en tiedä miksi :D

   Poista