Kehyksien uudet kuviot

Mulla on reilusti yli vuoden ollut pari valokuvakehystä pöydällä ilman mitään kuvaa. Tai no olihan niissä valmiina jokin menneinä aikoina otettu mustavalkoinen kuva alushameessa polttavasta naisesta. Mulla on pienen hetken ollut mielessä teettää kehyksiin jotkit mulle rakkaat kuvat, mutta valinnanvaikeus on estänyt. Kuitenkin kaipasin niihin jonkinlaista vaihdosta ja sitten eräänä aamuna se vain napsahti mieleen, että miksen vain laittaisi inspiroivia tekstejä kehyksiin? 


Tälläisten tekstikehyksien tekemiseen on monia erilaisia tapoja, mutta mä ajattelin tälläisenä nopeana diy -juttuna jakaa ne askeleet, jotka itse otin valmista lopputulosta kohden. 

1. Hanki kehykset tai käytä jo valmiiksi omistamiasi.
2. Mieti omaan makuusi sopiva teksti. Itse selasin Instagrammia hashtagilla #quotes.
3. Mene kuvan-/tekstinkäsittely -ohjelmaan ja leiki fonteilla sen värisellä pohjalla, jolle tekstin haluat.
4. Avaa kuva Word -ikkunassa ja muokkaa kuvan koko senttimetreissä vastaamaan kehyksen kokoa. 
5. Tulosta.
6. Leikkaa kuva sopivan kokoiseksi kehyksiin. Itse käytin mittana kehyksissä valmiina ollutta kuvaa.
7. Ihastele lopputulosta. 

Mitäs mieltä te olette? ♥

Ps. Jos joku haluaa samanlaiset tekstit kuin mulla niin laita s-postia ja lähetän sulle tiedostona omani :) (s-posti sivupalkissa)

8 kommenttia

 1. Ihanat! <3 Kummasti tommoset simppelit quotetkin vaan piristävät! Voisin itsekin kehitellä jotain ton tapaista! Olin muuten ihan siinä uskossa, että tänään ois ilmestyny tyylimatkapostaus :D se taisikin olla jokatoinen perjantai! Hehe se on jotenkin niin ihana postaussarja, että voisin lukea päivittäin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Nuo piristävät joo varsinkin, kun tosiaan ne on kokoajan olleet esillä sen pakkauksessa olleen ei-niin-hienon kuvan kanssa :D Joo, ens perjantaina vasta tulee seuraava osa ;) Ihana kuulla, että oot tykännyt siitä niin paljon! Kaksi osaa vissiin vielä jäljellä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, löysin sen parikin kertaa Instagramista ja oli pakko saada se koristamaan omaa kotia :) Se sopii niin hyvin muhun :D

   Poista
 3. Oi ompa ihana idea laittaa tollaiset tekstit valokuvakehyksiin. :)♥ Itsellä on valokuvakehyksissä aina vaan ollut kuvia, mutta tuolleenkin sais näyttävän!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa oli tarkoitus laittaa kuvia niinkuin mun muissa kehyksissä on, mutta tuo on ihanan yksinkertainen ja virkistävä vaihtoehto :) Kannattaa ihmeessä kokeilla :)

   Poista