Kampauspöydän muutos

Kevät on itselleni sellainen vuodenaika, jolloin pyrin keventämään niin vaatetusta kuin muutakin talven aikana kertynyttä ylimääräistä. Kevät tuo mukanaan tiettyä ilmavuutta ja se vaikuttaa myös kotona. Tällä kertaa tulin kertomaan pienestä muutoksesta, jonka mun 'kampauspöytä' koki. Pahoittelen ihan alkuun kuvien melko synkkää laatua, sillä kuvausolosuhteet sateisen viikon aikana eivät olleet parhaimmat. Jouduin laittamaan kaikki mahdolliset lamput päälle saadakseni edes vähäsen valoa, joka puolestaan aiheutti varjoja ja erilaisia valojen 'värejä'. Ja tietenkin heti seuraavana päivänä kuvailuista aurinko paistoi kirkkaammin kuin pitkään aikaan... 

Tässä on lähtötilanne kampauspöydän osalta. Peilin eteen oli kerääntynyt useita erilaisia purnukoita kynttilöille ja ylimääräiselle roinalle. Olin joskus todella innoissani keksiessäni käyttää tuollaista kaunista kolmikerrosvatia korutelineenä, mutta lähiaikoina olen ollut siihen melko tyytymätön. Siihen on ollut liian helppo heittää kaikkea ylimääräistä tehden siitä todella sotkuisen näköisen. Lisäksi se imi itseensä kaiken pölyn ilman, että sitä olisi ollut helppoa saada siistittyä kaikesta liasta. Tuskinpa korutkaan kovin tykkäävät saada kerroksia pölyä päällensä. 


Kerran kierrellessäni H&M Homessa ihastuin täysin tuollaiseen lasiseen korurasiaan ja sitä himoitsinkin itselleni melko kauan. Voin myöntää käyneeni jokaisella Puuvilla käynnillä hipelöimässä kyseistä rasiaa miettien, mikä sävyistä olisi eniten mieleeni. Mullahan oli kyseinen rasia myös inspiraatiokollaasissa ja olin vahvasti päättänyt sen kevään aikana hankkia. Eräänä kauniina päivänä sitten selailin itselleni kevättakkia H&M:n nettikaupasta ja huomasin tuon korurasian olevan siellä -50%. Äkkiä klikkaus ostoskoriin ja kassalle! Ja niin mä sain mun lempparikoruille arvoisensa säilytysratkaisun, joka pitää pölyt ja liat kaukana ollen lisäksi ilo silmälle. 


Tyhjensin pöydän myös muusta ylimääräisestä värisekamelskasta ja nostin rasian viereen samaa sävyä olevan lampunjalan. Olin ajatellut tuon lampun yöpöydälleni, mutta mielestäni se sopii paljon paremmin tuohon. Lampusta puuttuu vielä varjostin, sillä sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Kampauspöydän ilme muuttui kertaheitolla kulta -painoitteiseksi ja yleellisemmäksi. 

Ero edelliseen on todellakin nähtävissä ja tykkään lopputuloksesta todella paljon. Pidän siitä, miten pöydälle tuli ilmavuutta ja tilantuntua verrattuna aiempaan. Ja nyt on helpompi löytää nuo eniten käyttämäni korut ja huulipunat samasta paikasta, sillä ne molemmat on niitä viimisiä asun lisäyksiä. Kesään siirryttäessä en enää kovinkaan kynttilöitä polttele, joten siksi pöydällä ei nyt ole yhtäkään kynttiläkippoa, mutta syksyllä sellaisten lisäys on edessä. Olettaen tietenkin pöydän pysyvän juuri tuollaisena tai edes asuvani tässä asunnossa! ;)

Mitä mieltä te olette tästä pienestä muutoksesta? :) Löytyykö teiltäkin täyteenahdettuja pöytäpintoja, jotka kaipaisivat ilmavuutta?

15 kommenttia

 1. Toi lasinen korurasia on todella nätti! Itsekin oon himoinnut sitä jo todella kauan :D

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se todellakin on nätti ja ihailenkin sitä aina pitkään ohi kulkiessani ♥ Haluaisin ehkä rasian kaveriksi vielä toisen samanmoisen tai sitten sen neliön mallisen korkeamman :)

   Poista
 2. Mäkin olen silmäillyt tota lasista korurasiaa, se on tosi hieno! :) Muutenkin tosi kiva muutos! Mistä muuten oot tuon peilin löytäny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuon peilin olen ostanut joskus monta vuotta sitten vissiin Maskusta(?), en ole ihan satavarma :D Tuollaisia peilejä ei kyllä kovin enää missään näe :/

   Poista
  2. Ei valitettavasti näekkään, tosin taidan kyl käydä jossain vaiheessa Maskusta kattomassa oisko siellä jotain tuon tapaista, on toi niin hieno :)

   Poista
 3. Oi, ihana toi korurasia! :) Ja näyttää nyt erittäin hyvältä. Pienikin muutos tuo yllättävän paljon tilaa ja muutenkin näkyvyyttä ja näyttää paljon paremmalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienetkin muutokset on välillä tosi hyviä ja saattavat muutenkin uudistaa ilmettä nopeasti ilman mitään suurempia hankintoja :)

   Poista
 4. Tosi hyvältä näyttää ! :) toi peli on niin hieno <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Oon kyllä itsekkin mieltynyt tuohon peiliin kovasti ja siitä inspiroituneena tuo värimaailma tuohon pöydälle asettuikin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekkin kovasti, että muutos paransi näkymää :)

   Poista
 6. Olipas kiva muutos!♥ Jotenkin toi kampauspöytä on nyt selkeämpi ja tilavampi :) Toi koruboksi on muuten ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Siihen tuli kyllä aivan liian helposti nostettua kaikkea ylimääräistä, joten muutos oli todella toivottu :D

   Poista