Viikonlopun fiiliksiä

Maanantai taas kerran saapui aivan liian aikaisin. Varsinkin, kun heräsin virkeänä jo kukonlaulun aikaan. Tässä postauksessa tosin palataan vielä hetkeksi viikonlopun tunnelmiin ennen kuin siirrän katseeni tulevaan viikkoon ja sen haasteisiin. Viikolla olisi tarkoitus saada taas tehtyä aimo annos opparia ja työhakemuksia eli eipä paljoa mun päivien kulku muutu my day -postauksesta


Käväistiin Maarian kanssa lauantaina kaupungilla katselemassa ja kahvittelemassa. Tällä kertaa istuskeltiin Cafe Elbassa, joka on kyllä yksi parhaimmista paikoista Porissa. Siellä on aina ihana tunnelma, kauniit esillepanot sekä pöytiintarjoilu, jonka meinaan aina unohtaa seisoessani tiskillä odottamassa juomaani. Nopeasti aika kuluikin vaihdellessa kuulumisia tai toisin sanoen mun purkaessa stressiä kaikesta mahdollisesta. Välillä on ihana saada jaettua ajatuksiaan ystävien kanssa, jonka jälkeen ne eivät edes tunnu niin isoilta asioilta kuin mitä omassa päässä tuntui. Oltiin sen verran ajoissa tuolla kaupungilla, ettei siellä vielä ollut niin paljon ihmisiä, joten saatiin napattua kivat kuvat kauniin rakennuksen edessä. Ja samalla löydettiin pieni kahvila, johon sovittiin menevämme ensi kerralla maistelemaan. 


Sunnuntai puolestaan alkoi vähemmän miellyttävästi, sillä heräsin neljän jälkeen aamulla naapurin palohälyttimeen. Saman naapurin, joka valvotti mua melkein kolmeen saakka pitämällä bassojytää lujalla. Unenpöpperössä mietein aluksi, että hälytin luultavasti soi palaneen ruuan tai tupakan (ruohon) savun vuoksi enkä meinannut millään jaksaa nousta ylös. Piipitystä jatkui kuitenkin melkein kaksi tuntia, jonka aikana kävin ulkonakin katselemassa josko naapurin ikkunassa näkyisi tulta tai savua ja koska ei näkynyt soitin isännöitsijälle. Oli hänellekkin varmaa miellyttävää saada puhelu aamuviideltä mun naapurin hälyttimestä. Kuuden aikaan vihdoin piipitys loppui ja mä olin virkeänä enkä saanut enää unen päästä kiinni. Sunnuntai menikin sitten laiskasti lyhyiden unien vuoksi. 


Palohälyttimestä onkin hyvä palata tähän tulipalokuumaan asuun lauantailta. Aivan ensimmäisenä pyydän huomaamaan, että mä todellakin omistan muitakin takkeja kuin sen joka kuvassa näkyvän beigen! Mulla oli selkeä visio saada tuo nahkahame käyttöön, sillä ostaessani sen kesän lopussa kuvittelin käyttäväni sitä syksyn ja talven aikana paljonkin. Totuus on kuitenkin se, että se oli vasta toisen kerran päällä. Hame on tekonahkaa ja todella paksu, joten lämpimämmillä keleillä se on auttamatta turhan kuuma. Oman ongelmansa mun pään sisällä sai aikaiseksi siihen yhdistettävät paita ja kengät, koska jotenkaan en voinut hameen kanssa valita liian raskaita kenkiä tai liian tummaa paitaa ilman rokkari-viboja. Suuret ongelmat mulla siis. Mutta tosissaan, mä en jotenkaan tunne oloani kotoisaksi liian tummissa ja raskaissa asuissa. 

Sellainen viikonloppu tosiaan mulla näin nopeasti kerrottuna. Ensi viikonlopun suunnitelmat onkin avoinna ja toivottavasti hahmottuvat paremmin viikon edetessä. Musta ainakin on aina mukava ahertaa viikolla tietäen viikonloppuna olevan edessä jotain odottamisen arvoista. Onneksi kuitenkin nyt ollaan vasta maanantaissa, joten on koko viikko vielä aikaa.

Ihanaa viikonalkua kaikille! ♥

8 kommenttia

 1. Olipa sulla kurja sunnuntaiherätys :( Tosin ihan oikein tehty, että soitit isännöitsijälle ja menit kattomaan tuleeko savua tai näkyykö tulta, kiva et ihmiset vielä viittii huolehtia noin, jos siellä joku hätä oiskin ollut :)

  Ihana asukokoinaisuus jälleen, varsinkin toi nahkahame on aivan ihana!♥

  Huomasin muuten äsken että olit linkittäny mun blogin tuohon, kiitos ihan hirveesti, kyllä piristi päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kurja ja vähän pakko oli käydä kurkkimassa, sillä on mun seinänaapuri niin oma kämppä siinä kanssa nopeasti vaarassa, jos jotain isompaa olisikin ollut :/ Kiitokset, oli aika nopeasti kyhätty asu, sillä hame oli ainoa, jonka tiesin haluavani päälle :D Ja juu linkitin siihen tosiaan blogeja, joiden lukemisesta eniten tykkään :) ♥

   Poista
 2. Toi hame näyttää tosi kivalta sun päällä ! <3 Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä olen jotenkin vältellyt todella paljon sen käyttöä, kun on tuntunut ettei se mulle sovikaan niin hyvin. Joten isot kiitokset kommentista :)

   Poista
 3. kauniita kuvia! :) tykästyin tohon hameeseen <3

  VastaaPoista
 4. Ihana hame! <3 Ja sun paloherätyksestä tuli mieleen meidän lukion ykkösvuonna ranskankurssin kanssa tekemä Pariisin-matka :D Oltiin tultu baarista joskus jeesuksen myöhään yöllä ja aamulla kaikki heräsi krapulaisen palohälytykseen ja hostellin evakuointiin :D Good times..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Palohälytykseen herääminen ei ole koskaan kivaa ja voin kuvitella kuinka kammoksuttavaa teillä on krapulassa kunnon evakuointi ollu :D

   Poista