15 faktaa minusta

Monessa blogissa on ollut hauskoja faktapostauksia ja niistä innostuneena olen silloin tällöin muistaessani kirjoitellut ylös hieman erikoisempia faktoja musta, jotka eivät välttämättä blogissa muuten tule esille. Koska mulla on nyt ollut muutaman päivän ihan mieletön päänsärky, joka ei ole antanut aivoille yhtään mahdollisuutta toimia, päätin tulla postailemaan noita faktoja sekä yhden unohtuneen asun.

1. Olen todella hyvä suunnittelemaan ja kehittelemään päässäni, mutta tosi huono toteuttamaan tai kirjoittamaan niitä järkevästi ylös. Ja monesti nämä mun suunnitelmat ovat aivan liian monimutkaisia selittää muille, minkä huomasin ollessani tapahtumavastaavana opiskelijajärjestössämme. Jouduin aika paljon tekemään kaiken itse saadakseni ne onnistumaan mun suunnitelman mukaan. 

2. Tosiaan äskeisessä kohdassa esille tullut opiskelija-aktiivisuus. Mä viihdyin pari vuotta meidän opiskelijajärjestössä hoitaen tapahtumavastaavan ja tuutor-vastaavan hommia. Silloin saatoin viihtyä hyvinkin koulussa iltamyöhäselle saakka pitämässä meidän toimistoa auki tai askarrellen kaikkia uusia kivoja juttuja siihen liittyen. Kovasti sai töitä tehdä, mutta silti pari mun elämäni antoisinta vuotta. 

3. Mä en tiedä montaa adjektiivia. Tai tiedän, mutta en koskaan käytössä niitä muista tai saa mieleen ja siksi käytänkin vain muutamaa adjektiivia. Mä myös miellän jokaiseen adjektiiviin aivan liikaa tiettyjä tunteita, jolloin en voi niitä käyttää siihen sopimattomassa asiayhteydessä. Kielten opiskelussa kanssa vaikeiten mulla on jäänyt mieleen adjektiivit. 

4. Mä uskon jumalaan. En ole kovin uskovainen tai käy kirkossa, mutta mä uskon siihen, että meillä on taivaassa joku huolehtimassa. Mä uskon myös kohtaloon ja tarkoitukseen. 

5. Soitan samoja biisejä repeatilla kyllästymiseen saakka. Joskus löytäessäni jonkun uuden hyvän laulun, se saattaa soida niin kauan putkeen, että osaan sanat ulkoa. Tällä hetkellä soi Mikan Hurts

6. En koskaan kehtaisi antaa kenenkään kuunnella mun soittolistaa, sillä muutama 'hävetys' tulisi vastaan. Mulla on tapana Spotifyissa lisätä listalle kaikki sellaiset biisit, joita tykkään kuunnella taustalla kotona tehdessäni kaikkea. Toisin sanoen siellä on kaikki mun mielestä koukuttavat kappaleet, joiden tahtiin hoilaan. 

7. Mun ainoat lemmikit on olleet kaksi gerbiiliä, mutta en oikein koskaan ole edes lemmikkiä kaivannut. Silti katsoessa söpöjä kuvia ja videoita kissoista ja koirista tekisi mieli omistaa samanlainen karvapallo.

8. Mä olen melko siroluinen ja pelkäänkin murtavani paikkojani. Kunnolla mulla on ainoastaan yksi kylkiluu murtunut ja jättänyt kammottavan pienen kuopan kylkeen. Pienempiä murtumia mulla on ollut hieman enemmän; jalkapöydässä, ranteessa, toisessa kyljessä ja rintalastassa.

9. Mulla on suuri viha-rakkaus -suhde mun hiusten kanssa. En ole niitä koskaan värjännyt ja tykkäänkin ihan omasta väristä, mutta niissä on muutama hassu pyörre, jotka tekevät hiustenlaiton välillä tosi rasittavaksi. Tuossa ylläolevassa kuvassa tulee tosin hyvin selville vasemmalla ohimolla oleva pyörre, joka usein näkyykin hiusten ollessa kiinni. 

10. Jotkin mun mielipiteet on melko vanhoillisia ja siksi olen kuulemma usein väärässä. Muilla saa olla mielipiteet, jos ne ovat trendikkäämpiä. Mä en kuitenkaan mielipiteilläni koskaan estäisi ketään elämästä haluamaansa elämää, mutta mielipiteilläni on väliä omaa elämääni kohtaan.

11. Olen elämäni aikana asunut Helsingissä, Raumalla, Ulvilassa ja Porissa. Näistä kotikaupungiksi silti miellän eniten Ulvilan. 

12. Mä pelkään ovikellon soittoa silloin, jos en odota ketään käymään. Mun oven takana on käynyt sen verran outoja kaupustelijoita yms., että pelkkä ovikellon särähdys saa mut jännittymään. Nykyään en enää avaa ovea tuntemattomille.

13. Mä olen todella huono olemaan väärässä, mutta oikein kamala ollessani oikeassa ja toinen väärässä. Meillä on välillä ihan hullunkurisia väittelyjä mamman kanssa tosi yksinkertaisista asioista, joissa toinen on väärässä. Viimeisin väittely tapahtui Onnibussin toiminnasta, että miten se toimii. Mä olin oikeassa, mutta väittelyä kesti melkein tunti ja mamma ei vieläkään myöntynyt olevansa väärässä. 

14. Mä en ole koskaan maistanut sushia, mutta haluaisin. En kuitenkaan koskaan uskaltaisi nälissäni maistaa niitä, sillä pelkään pettyväni ja muulloin ei oikein ole ollut mahdollisuutta kokeilla. 

15. Olen todella itsekriittinen ja usein saatan maata sängyssä valveilla ruoskien itseäni jostain typeristä asioista, joita olen sanonut tai tehnyt. Itsekriittisyys näkyy myös siinä, että saatan vähätellä paljonkin omia taitojani

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

10 kommenttia

 1. 4,5 ja 12 kolahtaa myös minuun! :D sushi kohtaankin melkein samaistuin, mutta maistoin niitä syksyllä ja vaikka mie oon nirsoin ihminen maanpäällä, mie tykkäsin niistä! Hassua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyi samoja juttuja :) Mä oon päättänyt, että maistan tämän vuoden aikana sushia, on jo meinaan aika! :D

   Poista
 2. Kiva faktapostaus! :) Sulla on kivan väriset hiukset jo luonnostaan! Mä oon itse myös kovin itsekriittinen, kunpa siitä pääsisi eroo :D Ei monesti ees auta mitään.. Mutta juu kiva kun teit tälläsen ja hyvää viikonloppua myös sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Itsekriittisyys on kyllä kamalinta ikinä, mutta eipä siitä koskaan kokonaan pääse eroon vaan täytyy löytää tapa olla itselleen armollisempi :)

   Poista
 3. Hauska listaus! Itsekriittisyys taitaa olla suomalaisten suurin ongelma sitten alkoholismin ja myönnän itsekin siihen sortuvani :D Ja pakko kysyä että millaiset sun mielipiteet on susta vanhoillisia? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä toteuttamaan kanssa ;) Itsekriittisyys on kyllä tosi suuri ongelma, josta itse ainakin toivoisin pääseväni eroon :D Ja siis en tiedä onko mun mielipiteet niin vanhoillisia, mutta useat kaverit aina sanovat, että mun pitäisi elää nykyaikaa. Mä en esimerkiksi itse haluaisi saada lapsia ennen avioliittoa, mitä jotkin pitää vähän vanhoillisena :D

   Poista
 4. Ihania asukuvia <3 Oot niin nätti ^_^
  Ja hauskaa lukee näit faktapostauksia :) En ois heti muutamaa noista uskonu :D Toi repeatilla biisien soittaminen kyllästymiseen saakka on niiin tuttua juttua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti ♥ Faktapostauksista usein tuleekin esille paljon sellaisia juttuja, joita ei välttämättä vielä tiennyt ja sellaisia mäkin pyrin saamaan tähän postaukseen :) Olisi kyllä hauska tietää, että mitkä näistä oli niitä yllättäviä? :)

   Poista
 5. Kivoja faktoja! ^^ Sulla on kyllä niin hyvän värinen tukka luonnostaan. Ja aika harvinaisen värinen Suomessa, oikeasti vain harvalla on täälä maantienväristä tummempi.. :)

  Itsekin pelkään aina kun ovikello soi enkä ketään ole kylään kutsunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tykkään kyllä luonnostaan joo, kun ei tarvitse olla värjäilemässä :) Ovikello on kyllä pelottava!

   Poista