Uusi banneri ja uutta bloggaamiseen

Blogissa on jotain uutta. Tuolla ylhäällä. Tuolla, missä ennen oli melko valkoista. Sain vihdoin aikaiseksi tehdä uudenlaisen bannerin. Lisäksi mulla alkaa huomenna tai lauantaina uusi postaussarja, joka jatkuu tämän kevään ajan. Oon viime vuodelta kerännyt niin paljon inspiraatiota tähän bloggaamiseen ja tänä vuonna oon enemmän innoissani tästä kuin koskaan aiemmin. 

Aiempi banneri oli tosiaan pelkkä blogin nimi valkoisella taustalla. Ihanan yksinkertainen, mutta söpö vaaleanpunaisen sävynsä takia. Muistan tehdessäni kyseistä banneria, kuinka selasin useita erilaisia fontteja ennen kuin tuo vain tuntui omimmalta. Mielestäni tuo fontti toimi yksinäänkin erittäin hyvin, mutta aikansa kutakin. 

Uudessa bannerissa halusin pitää jotain tuttua, joten fontti värityksineen pysyi samana. Alle halusin mahdollisimman harmonisen kollaasin blogissani esiintyvistä kuvista. Väreissä pyörii monesti blogissa esiintyvät vaaleanpunainen, musta, valkoinen ja beige. Ja kuvathan kertovat jo melko hyvin mun blogin pääpiirteet; asuja, kenkiä, punattuja huulia ja ihania hetkiä. 

Ja tosiaan uusi banneri teki pienen raikastuksen tähän blogiin, jonka jälkeen onkin mukava aloittaa parillakin uudella postaussarjalla. Molemmat postaussarjat liittyvät oman tyylin löytämiseen, joka mulla kuluneen vuoden aikana on ollut aika isossa osassa omaa elämää. Ensimmäisessä postaussarjassa kuljetaan ajassa taaksepäin ja tutkaillaan mun tyylin kehittymistä virheineen ja onnistumisineen. Toisessa postaussarjassa kurkataan vaatekaapin päivityksen ja kunnossapitämisen saloihin. Itselle tosiaan nämä kaksi postaussarjaa on tärkeitä, sillä musta tuntuu, että vihdoin olen löytänyt itselleni sopivan tyylisuunnan sekä ymmärrystä omaa vartaloani kohtaan. Toivottavasti nämä postaussarjat tarjoavat myös teille lukijoille oivalluksia, mukavia lukuhetkiä sekä tietenkin inspiraatota oman tyylin löytämisessä. 

Miltäs kuullostaa? Ja tietenkin mietteitä uudesta bannerista? ♥

14 kommenttia

 1. Tosi kiva tämä uusi banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Uus banneri on kiva! Ehkä värit vois näkyä vähän selvemmin mut sekin ihan makuasia :)


  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä tosiaan tarkoituksella vaalensin sitä, koska halusin yleisilmeestä mahdollisimman vaalean. Makuasioita kuten sanoit ja kaunis kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. Kiva tuo banneri, niin persoonallinen! Ja muutenkin jää oottelemaan noita postauksia, kuulostaa tosi mielenkiintosilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) En kyllä tiedä persoonallisuudesta, mutta vähän eloisampi ainakin :D Ja kiva, ensimmäinen postaus tosiaan tulossa joko huomenna tai lauantaina.. Jänskättää, että saako niistä ketään muu mitään irti :)

   Poista
 4. Ihana banneri! Kuvaa sun blogia musta hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kiva kuulla, että tarkoitus täyttyi hyvin :) Mä olin aika arka näinkin suurelle muutokselle :DD

   Poista
 5. Ihana uusi banneri ja kuvaa blogia hyvin! :) Ja uudet postaussarjat kuulostavat kivoilta, innolla odotan niiden julkistamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Huomenna klo 11 tulee ensimmäinen postaus, jänskättää :DD

   Poista
 6. Tämä uusi banneri on ihanan pirtsakka ja sun näköinen :) <3 Tykkään tuosta fontista ja pinkistä väristä, ne tuovat vähän erilaisuutta ja eloa kollaasin keskelle :) Täällä odotellaan jo innolla muita postaussarjoja, tuo ensimmäinen on jo erittäin lupaava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Tosiaan ensimmäinen sarja alkoi tänään ja toinen alkaa joko rinnakkain ensimmäisen kanssa tai sitten vasta sen jälkeen :)

   Poista