Uusi vuosi

Vuosi 2016 on saapunut. Itse vietin sitä melko rauhallisesti kotona nauttien hyvästä ruuasta ja myöhemmin illalla katsellen kaupungin upeita raketteja. Rakettejen jälkeen käytiin vielä yksillä drinkeillä, mutta väsymys painoi ja lähdettiin kotiin ajoissa nukkumaan. Ja se kyllä kannatti, sillä oli mukava herätä vuoden ensimmäiseen päivään virkeänä ja energisenä. Käväisin tuossa alkuviikosta shoppailukierroksella ja mukaan tarttui kivoja juttuja. Vaikka tiesin, ettei uutena vuotena tällä kertaa ole luvassa suurempia juhlia, halusin silti hankkia oikein kimaltelevan ja paljettisen mekon. Oon välillä kyllä harakka kaiken kiiltävän perään ja paljetit on mun salainen rakkaus. Mun mielestä uutena vuotena kuuluu olla mahdollisimman kimalteleva asu päällä, jotta saa edes vähän huomiota raketeilta ;)

Porissa oli kyllä tänä vuonna erittäin upeat raketit kaupunki järjestänyt. Mun uuteen vuoteen kuuluu rakettien näkeminen ja viime vuonna ne jäi näkemättä vallan, joka sai epäilemään vuoden vaihtumista. Oltiinkin tuolla rannassa, jossa raketit lähetetään, ajoissa liikkeellä, sillä en halunnut niitä toistamiseen missata. Hieman tosin ärsytystä aiheutti humalaiset teini-ikäiset, jotka ammuskeli raketteja yleisön joukosta mihin sattuu ja välillä saikin pelätä ettei jää lentävän raketin alle. Nappailtiin kumminkin muutama kuva raketeista, mutta loppuaika nautittiin niiden välkkeestä taivaalla. 

Vielä kerran oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta 2016 kaikille! ♥

11 kommenttia

 1. Näyttää olevan todella upeat raketit sielläkinpäin! :) Ja oi että miten upea tuo mekko, se pukee sinua kyllä älyttömän hyvin. ♥ Itselläkin on pitänyt aina täällä päästä katsomaan juuri kaupungin ilotulitusta. Ruuatkin näyttää niin hyvältä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Joo ilotulitus kuuluu niin uuteen vuoteen, onneksi useimmat kaupungit vielä sellaista järjestää :) Ruuat maistuivat myös hyvälle ;)

   Poista
 2. Ihana mekko, sopii siulle tosi hyvin! :) Ja voi ärsytys tollaset humalaiset teinit! -.- en tajua, miten alaikäset päästetään ryyppäämään ja ampumaan raketteja, ne on vielä lapsia ja vanhempien kuuluu vahtia niitä! Pilaa samalla muiden tunnelman, kun pitää pelätä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu en kyllä ymmärrä tuollaista käytöstä yhtään ja harmitti usean muun puolesta, joiden tunnelmaa se latisti juuri viimisillä vanhan vuoden minuuteilla :/ Onneksi kaikelta vakavammalta vältyttiin! Ihana oli onneksi uusi vuosi huolimatta noista ♥

   Poista
 3. Ihana mekko, sopii siulle tosi hyvin! :) Ja voi ärsytys tollaset humalaiset teinit! -.- en tajua, miten alaikäset päästetään ryyppäämään ja ampumaan raketteja, ne on vielä lapsia ja vanhempien kuuluu vahtia niitä! Pilaa samalla muiden tunnelman, kun pitää pelätä :(

  VastaaPoista
 4. Wow mikä mekko! Sopii täydellisesti sulle♥

  VastaaPoista
 5. Vautsivau mikä mekko! Mullakin oli paljetteja! Ne vaan kuuluu uuteen vuoteen, joten yksi harakka täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Paljetit kuuluu kyllä niin uuteen vuoteen, että mulla ei vanha vuosi pääty ilman! ♥ Harakkana kannattaakin olla, niin löytää kaikkea ihanaa kimaltavaa ;)

   Poista