Vuosi 2015

Viimeisiä hetkiä vuotta 2015 on jäljellä ja pian saadaan uusi vuosi ja uudet alut. Sitä ennen onkin hyvä katsoa taaksepäin vielä hetkeksi ja miettiä, mitä kaikkea hyvää kulunut vuosi onkaan tuonut tullessaan. Itsellä on ainakin ollut uskomaton vuosi takana, vaikka odotankin kaikkea sitä, mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan. Kuvituksena postauksessa on kronologisessa järjestyksessä blogissa vilahtaneita kuvia, asukuvista on oma postauksensa täällä

Parhaimpina muistoina vuodesta nostaisin ehdottomasti kaikki ne ihanat illat ystävien ja S:n seurassa. Mua on siunattu älyttömän upeilla ihmisillä ♥ Syyskuinen Tukholman -reissu oli myös ihanan rentouttava. Kerkesin Helmikuun puolella Tallinnassakin käymään. Ensi vuonna toivottavasti tulee päästyä käymään naapurimaita pidemmällä. 

Vuoden aikana olen löytänyt itseäni enemmän ja olen saannut enemmän itsevarmuutta siitä, mitä haluan elämältäni. Olen aina ollut pohdiskeleva ihminen ja blogissa on useampiakin kirjoituksia liittyen omaan itseeni, itseni kehittämiseen ja omiin  unelmiini tulevasta. Näitä tulee varmasti myös tulevana vuonna, sillä elän elämäni käännekohdassa, jossa pitäisi tehdä valintoja ja, jossa tietyt elämänvaiheet ovat tulossa päätökseen. Tässä tulevaisuuden haaveista ja tässä ajatuksiani elämänvaiheestani. 

Tämä vuosi on ollut myös bloggaamisen osalta itselleni suurta kehitystä. Olen panostanut entisestään blogiini ja pyrkinyt tuomaan siihen järjestystä muokkaamalla ulkoasua, kirjoittamalla useammin sekä käsittelemällä tiettyjä teemoja lähemmin. Omalta osaltaan inspiraatiota toi alkuvuonna perustettu blogitiimi, joka kuitenkin kuihtui kasaan kesän lopulla. Ennen sitä blogissa näkyi mielenkiintoisia teemapostauksia, joista useimmassa aiheena oli bloggaaminen eli niistä saa hyvin käsityksen omasta itsestäni ja mietteistäni bloggaamista kohtaan (Tämä ja tämä). Lisäksi inspiraatiota toi lokakuussa ollut Bloggers Inspiration Day, johon ensimmäistä kertaa sain kutsun. Tulevana vuonna haluankin kehittää itseäni vieläkin, varsinkin kuvaamisen suhteen. Mietteissä olisi sijoittaminen parempaan kameraan, jolla olisi paremmat mahdollisuudet ottaa monipuolisemmin kuvia. Otan myös mielelläni vastaan kehittämisideoita, joita en ole itse välttämättä edes ajatellut tai huomioinut. 

Olen myös tehnyt mielestäni hyviä suurempia hankintoja, sillä vuoden alussa vaihdoin vanhan kannettavani uuteen toimivampaan. Lisäksi asunnostani useamman vuoden puuttuneen ruokapöydän kävin hakemassa syksyllä. Pienempiä hankintoja, joista on noussut lemppareita on useampia ja ne harvemmin blogiinkaan päätyvät. Olen myös saanut lahjoina kaikkia ihania juttuja, kuten ihanan kesäisen Ted Bakerin laukun sekä voitin Cosmopolitanin kisasta upeat Gwen Stefanin kengät. Ensi kuun puolella mulla on postausta tulossa kolmannesta isosta hankinnastani tältä vuodelta sekä postausta joululahjoista yhdessä S:n tuomien Floridan tuliaisista ;)

Ja koska rakastan tilastoja, päätin tähän loppuun vielä listata kolme suosituinta postausta tältä vuodelta; Helsingin tuliaisetgaalamekon esittely sekä epäimartelevat kuvat. Katsoin myös hakusanoja, joilla blogiin on päädytty ja valitsin niistä kolme hauskinta (ja ehkä oudointa); aasialaiset mekot, auringon voima hiuksille sekä hame puoleen reiteen blogi

Tähän lopetan tämän vuoden postaukset ja palaan ensi vuonna. Haluankin toivottaa kaikille oikein mahtavaa vuoden lopetusta ja vielä upeampaa uutta vuotta 2016! ♥ Kiitos kaikille blogiani tänä vuonna (ja aiemminkin) lukeneille ♥ 

9 kommenttia

 1. Oi kun oli ihana postaus! Ihan piti hymy huulilla koko ajan tätä lukea, oot ihana. ♥ Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan, toivottavasti kaikkea hyvää, myös elämässä! Mä oon oikeesti rakastanu tätä sun blogia sieltä blogitiimistä saakka. :) ♥ Ihanaa vanhaa vuotta vielä sekä tietenkin tulevaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Essi <3 Ja niin kiva kuulla, että oot tykännyt! Sun blogi on kans ihan mahtava :) Toivottavasti tuo seuraava vuosi entisestään kivoja asioita,joten hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Siulla on kyllä tosi ihana blogi ja huomaa, että panostat siihen! :) Ihana lukea <3 Hahah, nuo hakusanat :DD pitäisiköhän itsekin koittaa kaivella jostain tietoon, millaisilla hakusanoilla miun blogiin on päädytty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kauniista kommentistasi <3 Kannattaa kyllä vilkaista, itsellä ei ainakaan äkkiseltään tule mieleen miten tuollaisilla sanoilla tänne on löytänyt :D Koitin itse googlata myös samoilla ja en onnistunut, vaikka kymmenen sivua hakutuloksia selasin ...

   Poista
 3. Siulla on kyllä tosi ihana blogi ja huomaa, että panostat siihen! :) Ihana lukea <3 Hahah, nuo hakusanat :DD pitäisiköhän itsekin koittaa kaivella jostain tietoon, millaisilla hakusanoilla miun blogiin on päädytty..

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana postaus ❤ Sun vuosi näyttää olleen täynnä ihania ihmisiä ja tekemistä :-)
  Mukavaa uutta vuotta!

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Sulla on ollut kyllä ihana vuosi! :) Toivottavasti pääset matkustelemaan tänä vuonna, se on parasta, mitä voi rahalla saada! :) Mulla on sellainen kutina, että tästä tulee paras vuosi pitkään aikaan, peukkuja sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Toivon myös paljon matkustelua ja ihania hetkiä ♥ Tästä tulee juuri niin loistava vuosi, kuin vain ikinä siitä itselleen tekee :)

   Poista