Partylite

Lokakuun lopussa pidin kotonani Partylite -kutsut, sillä eräs lapsuudenystäväni M on Partylite konsultti. Kutsut olivat tosi kivat ja pitkästä aikaa olin kutsunut enemmänkin ihmisiä pieneen yksiööni. M asetteli kaikkia kauniita kynttilöitä ympäri asuntoa kaikille mahdollisille pöytäpinnoille ja sai ihan älyttömän lämpöisen tunnelman pelkillä kynttilöillä. Sen jälkeen hän esitteli kaikkia erilaisia somisteita ja kynttilöiden ominaisuuksia, jonka jälkeen saatiin selailla tilauskuvastoja samalla syöden mun nopeasti väsäämiä herkkuja (tein synttäreilleni samoja herkkuja...). Kutsujen jälkeen sitten vaan odoteltiin pakettia saapuvaksi. 

Itse olisin varmaan hankkinut enemmänkin söpöjä kynttilöitä ellei mulla olisi jo kaikki pinnat täynnä niitä. Kuitenkin ihastuin täysin Konvehtitarjoitin -nimiseen somisteeseen. Siinä yhdistyi sisustuksessa tykkäämäni valkoinen ja lasi yhdistettynä tyttömäisen söpöön kuviointiin. Lisäksi hankin siihen mansikkaunelma -tuoksuisia votiivikynttilöitä. Nyt kyseinen kynttiläpurkki on löytänyt tiensä mun yöpöydälle ja iltaisin välillä nostan kannen pois, jolloin sängyssä tuoksuu ihanan mansikkaiselle. Ja onhan nuo kynttilät kauniin värisetkin. 

Oletteko te koskaan olleet Partylite -kutsuilla? :)

12 kommenttia

 1. Itse en ole koskaan päässyt Partylite-kutsuille, mutta äitini on käynyt muutamillakin ja silloin kotiimme on jälkikäteen paketissa saapunut ihania tuoksuvia kynttilöitä ja kauniita kynttiläkippoja :)

  Omassa kodissamme tykkään paljon kynttilöistä ja niitä löytyykin useammalta pöydältä. Haaveilen tosin, että joskus muuttaessamme isompaan kotiin, löytäisin jostain huoneen nurkasta paikan kauniille asetelmille, sillä nyt kynttilöitä voi pitää lähinnä ruoka- tai tietokonepöydällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partylitellä on kyllä mieletön määrä kaikkia ihania tuoksuja kynttilöissään. Tuolla kutsuilla pääsi tuoksuttamaan suurinta osaa :) Kynttilöillä saa niin helposti kotoisaa tunnelmaa,joten toivottavasti tila asetelmalle löytyy :)

   Poista
 2. tuli kunnon nostalgia-aalto lapsuudesta! meidän äiti rakasti partylite-kutsuja, ja äiskän tyttönä tuli mukana kuljettua useammankin kerran. ihana postaus ja tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itsellä kanssa nuoruudesta jäänyt eräät kutsut mieleen ja kuinka hankin ihan omilla viikkorahoilla yhden kauniin kynttiläkipon. Harmi etten tiedä missä se nykyään luuhaa :/

   Kiitos ihanasta kommentistasi:)

   Poista
 3. Miksi ei blogitiimiä enää ole? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pysty vastaamaan kaikkien puolesta, mutta blogitiimin yhteisiä postauksia ei ole omaan blogiini tulossa erinäisistä ristiriidoista aiheissa ja osallistumisissa. Ihania bloggaajia kaikki blogitiimissä, mutta kuitenkin liian erilaisia toteuttamaan yhtenäisiä postauksia :)

   Poista
 4. Oi ompa tosi söpön näkösiä kynttilöitä. :) En oo koskaan ollut partylite -kutsuilla, mutta joskus oon kyllä miettinyt kyseisille kutsuille menemistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kannattaa kyllä mennä, sillä on mukavaa illanviettoa kynttilöiden parissa. Tai sitten emännöit itse ;)

   Poista
 5. En oo kyllä ikinä ollut kutsuilla... Toi sun valitsema on tosi suloinen!! :) Toivottavasti joku tuttu alkaa joskus pitää tällaisia kutsuja niin pääsee itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja ellei kukaan tuttu pidä, niin voit ottaa yhteyttä konsulttiin sun paikkakunnalla ja pidät itse ;) Kutsujen emännöiminen ei tosiaan maksa mitään :)

   Poista
 6. Mä oon kerran ollut partyliteillä, ja useaampaan otteeseen olen tilannut välikäden kautta. Tosi ihania kynttilöitä heillä kyllä on myynnissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kaikki niin ihania ♥ Onneksi oot löytänyt välikäden, jonka kautta tilata niitä :)

   Poista