Maanantaitreffit

Maanantait ovat yleensä viikon ikävin päivä, sillä arki viikonlopun jälkeen iskee pahasti kasvoille juuri silloin. Jokainen kammoksuu maanantain lähestymistä, mutta tämän viikon maanantaita itse odotinkin innolla koko viikonlopun ajan! S tuli silloin Helsinkiin katsomaan mua muutamaksi tunniksi ja oltiin alusta saakka puhuttu tekevämme kaikkia kivoja juttuja. Aivan aluksi lähdimme käymään työpaikkaani katsomassa Isossa Omenassa, jossa myös kävimme Chico's:ssa syömässä hampparit. Olin koko viikon kuunnellut töissä mainosta heidän hamppareistaan ja odotus oli korkealla. Toisin kuitenkin kävi ja en kovinkaan tykästynyt kyseiseen paikkaan. Onneksi nälkä oli kova, joten lautanenkin tyhjeni nopsasti. 

Palattuamme keskustaan kävimme katselemassa kauniita jouluvaloja, vaikka siellä olikin melkoisen viileä viima. Kylmä ilma ulkona ajoikin meidät sitten pian kuumien juomien äärelle Espresso Houseen. Itse maistelin joululta maistuvaa tonttulattea ja oli erittäin herkkua ♥

Ihanan päivän päätteeksi oli kyllä haikeaa päästää toinen lähtemään takaisin kotiin. Nyt S viettää joululomaa Floridassa ja toivottavasti shoppailee mulle kivoja tuliaisia. Onpa jotain odotettavaa joulunkin jälkeen ;)

Eihän maanantait aina ihan kamaliakaan ole? :)

9 kommenttia

 1. Toi Espresso Housen tonttulatte on kyllä niin hyvä! :) Vitsi oli hauskaa ja yllättävää törmätä tänään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä niin hyvää :) Ja oli joo hassua, kuinka sattuikaan juuri samaan aikaan tuossa junassa olla :D Jäädyin kyllä niin täysin, kun harvemmin ketään tuolla tuntee. Mutta tosiaan, jos molemmilta löytyy aikaa vielä enne joulua niin voisi käväistä tonttulateilla? :)

   Poista
  2. Hahah joo, mäkin katoin että ei oo totta! :D Noitakin junia kun menee kuitenkin 10 min välein ja vielä samaan vaunuun satuttiin :D Jeee, tonttulatet yhessä kuulostaa hyvältä! :)

   Poista
  3. Jeps, ja vielä pitkästä junasta samaan vaunuun :D Laitoin sulle meiliä ;)

   Poista
 2. Oi, kuulostaa ihanalta sun maanantai! :-) Maanantai on se päivä, jota ei tosiaan aina odota.. Varsinkaan arkisin. Jotenkin maanantai on aina semmoinen päivä, että silloin ei mikään edes onnistu.. Mut ihana välillä lukee positiivistakin maanantaista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Itselle onneksi siunaantunut muutaman kuukauden ajan maanantaihin vapaita, mutta useimmiten maanantait ei ole kivoja päiviä :/ Positiivisesti voi yllättyä keksiessään ikävämpääkin päivään jotain kivempaa :)

   Poista
 3. Ompas ihanan kuuloinen maanantai! :) Ja oon tosi ilonen, että löysin siun blogin, kun oot monesti käyny miulle kommentoimassa ja en oo saanu siun sivun kautta auki siun blogia (tyhmä blogger..), mutta nyt se menee ehdottomasti lukulistalle, joten uusi lukija ilmoittautuu :)

  Ja miusta maanantai on vähän asennoitumiskysymys! Käyn aina viikon ruuat maanantaisin, palaan terveelliseen arkiruokaan ja menen salille, kouluun/töihin ja joskus siinä on vähän liikaa yhdelle päivälle. Kuite kin kun sen kestää maanantaina, loppuviikko menee jo helpommin :)

  VastaaPoista
 4. Ompas ihanan kuuloinen maanantai! :) Ja oon tosi ilonen, että löysin siun blogin, kun oot monesti käyny miulle kommentoimassa ja en oo saanu siun sivun kautta auki siun blogia (tyhmä blogger..), mutta nyt se menee ehdottomasti lukulistalle, joten uusi lukija ilmoittautuu :)

  Ja miusta maanantai on vähän asennoitumiskysymys! Käyn aina viikon ruuat maanantaisin, palaan terveelliseen arkiruokaan ja menen salille, kouluun/töihin ja joskus siinä on vähän liikaa yhdelle päivälle. Kuite kin kun sen kestää maanantaina, loppuviikko menee jo helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Blogger on kyllä välillä turhan hölmö, mutta sun blogista oon kyllä tykännyt! :)

   Maanantai on monelle hyvä syypää pieleen menneissä asioissa ja itsekkin siihen usein sorrun, siksi omassa mielessä maanantait ei ole kivoja. Sulla kuulostaa melko järkevälle tuo maanantain käyttäminen viikon suunnitteluun :)

   Poista