Joulugaala

Tänään Suomen vaikutusvaltaisimmat ja ansioituneimmat astelevat kättelemään Presidenttiparia ja suurimman osan katseet kotisohvilla ihailevat kaiken kattavaa pukuloistoa. Itse pääsin pukuloistosta nauttimaan torstaina, jolloin koulumme pikkujouluja vietettiin perinteisesti gaalaillen. Itselleni nämä olivat viimeiset opiskelijapippalot, joihin halusin mennä. En tiedä käynkö joissain muissa vielä joskus, mutta tällä tuntemuksella halusin ottaa kaiken irti viimeisistä suunnitelluista juhlista. Pahoittelen jo etukäteen kuvien huonoa valaistusta, mutta muuta ei voi odottaa ilta kahdeksalta näin talviaikaan. Kuitenkaan näin kaunista mekkoa ei voi olla esittelemättäkään ;)


Puvun kyseiseen tapahtumaan tilasin jo kesällä Membersin hyvien tarjouksien vuoksi. Tilasin itseasiassa kolme iltamekkoa, sillä kaikki yhdessä maksoivat vähemmän kuin yksi mekko normaalisti. Nyt ainakin on varastossa muita mahdollisia juhlia ajatellen kauniit yksilöt. Näistä kolmesta päälle valikoitui tämä sininen timanttiunelma. Mekko muotoili todella kauniisti vartaloa ja uimapukutyyppinen kangas teki mekosta mukavan päällä. Koska mekko oli niin ihonmyötäinen muuten, oli siinä edessä kauniit rypytykset, jotka piilottivat alleen kaiken 'ylimääräisen' ja mulla oli todella mukava liikkua koko ilta kyseisessä mekossa. 


Ennen gaalaan suuntaamista avattiin vihdoin mun laivalta tuotu pinkki kuohari. Itse olen välillä niin tarkka juoman väristä, koska vaaleanpunainen vain näyttää paljon kivemmalta. Ja tuo oli juuri sellaista ihanan pinkkiä juotavaa eikä kuitenkaan liian makeaa. Löysin myös illan aikana elämäni oikean rakkauden Ristoranten neljän juuston pizzasta.Vihdoin päästessämme gaalaan loppuilta menikin mukavasti ihanien ihmisten ympäröimänä ja ehkä jopa vähän haikeasti, sillä osaa opiskelukavereista tuskin tulee kovinkaan nähtyä enää. 

Mitäs mieltä ruutujen sillä puolen ollaan mekosta? Entä katsotteko tänään vielä upeampia pukuja Linnan juhlista? :)

Pssst. Muistatteko tämän postaukseni geelilakkauksesta? Törmäsin Facebookissa näiden kynsien tekijöiden sivulla mahtavaan arvontaan, jossa sivutykkäyksien ylittäessä 500 ennen vuodenvaihdetta, he arpovat tykkääjien kesken 300€ arvoisen hemmottelun. Kannattaa siis käydä tykkäilemässä ;)

20 kommenttia

 1. Ihana mekko! ♡ Ja vitsi tollainen gaalailu kuulostaa ihanalta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Gaalailu on kyllä ihanaa, vois olla useemminkin :)

   Poista
 2. Oi ompa kaunis mekko !!! :) ♥ Ja kyllä, linnanjuhlat täytyy katsoa. Jotenkin ollut aina joka vuoden perinne tuo juhlien seuraaminen. :D Onhan sieltä kiva katsella pukuja ja ihmisiä, ketkä ovat kutsun saaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Itse tykkään kanssa puvut katsella, kun on niin paljon hienoja ja erikoisempiakin mukana :)

   Poista
 3. Ihana mekko tosiaan ja sopii sulle niin hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Upea mekko upealla tytsyllä! :) Itse en ole ikinä katsonut linnanjuhlia sen kummemmin, ei vaan jotenkaan ole mun mieleen tuollaisen gaalat sun muut :) Nuorempana katsottiin koko perheen voimin kättelyt ja ihmeteltiin mekkoja, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mulla jäänyt kanssa kotoa perinne katsoa juhlat ja nykyään enää kiinnostaa vain ne puvut :D

   Poista
 5. onpa kaunis mekko! Kyllähän noita juhlia olis taas tarkoitus katsoa jos koulukiireiltäni ehdin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juhlat pyörimään taustalle, itsekkin kouluhommia teen samalla ;)

   Poista
 6. Voi kuinka upea mekko, sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis mekko ja oot kyllä nätti! :) Mä en edes muistanut koko linnanjuhlaa, mut ehkä ens vuonna sitten tulee senki eestä sitä katsottuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mulla oli sellainen epäuskoinen olo linnanjuhlista, sillä jotenkaan ei tuntunut olevan jo joulukuun kuudes :D

   Poista
 8. Aivan upea mekko! Sopii sinulle tosi kauniisti ja näyttää niin juhlavalta teemaan sopien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kerrankin oli teema, jolloin juhlavuus on vain plussaa, joten täytyi käyttää se mahdollisuus hyväksi :)

   Poista
 9. Hei apua saanko tietää miatä tuo sun valkoinen mekko on, tai no, jos se on mekko (ihon blogisi alussa oleva kuvasi)? Oon etsinyt tota mekkoa jo ihan liian kauan! :D ja kiva blogi, kattelin vähän. Mee ihmeessa kattomaan munki blogi :D
  cloudstotheworld.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat tuota profiilikuvaa niin sen mekon olen ostanut H&M:ltä viime keväänä :) Kiva, käyn kurkkaamassa sunkin blogia :)

   Poista