Aamu itselleni

Ihanaa launtaiaamua kaikille! Mä olin eilen niin rättiväsynyt, että nukahdin yhdeksän aikaa ja nukuinkin siltä silmäykseltä seitsemään saakka aamulla. Olo oli ihanan virkeä ja päätin lähteä hakemaan kaupasta itselleni aamupalalle leipomohyllystä croisantia ja viineriä. Koko viikko on sujahtanut ohi kovaa vauhtia ja ollut erityisen raskas, joten aamu pelkästään itselle on enemmän kuin tarpeen. 


Nyt nautiskelenkin herkkuja sängyssä katsoen Netflixistä mun uutta koukutusta; How to Get Away with Murder. Sarja tosiaan on Greyn Anatomian ja Scandalin tekijöiltä, joten olin aika varma tykkääväni tästäkin. Lisäksi Harry Potter -faneille löytyy tuttu hahmo päähenkilönä eli Alfred Enoch, joka tuli tutuksi Dean Thomasina. 

Tänään olisi vielä luvassa tyttöjen näkemistä ja siivoilua, mutta aion mahdollisimman kauan nauttia tästä rauhallisesta ja makoisasta aamunavauksesta vailla turhaa stressiä ja kiirettä. 

Miltä teidän launtain näyttää? :)

4 kommenttia

 1. Oiiii, tällaiset aamut on parhautta! :) Itsekin olen vaan möllöttänyt ja kohta pitäisi lähteä synttäreille! Hyvää viikonloppua sulle ja pitäkää hauskaa tytsyjen kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostaa sun aamu! :-) Voisin joskus itsekin pitää oikein rauhallisen aamun itselleni.. Näyttää niin hyviltä nuo sun herkut. :p Mulla pitäs lähteä kohta kauppaan, niin jos itsekin ostais jotain lauantain herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä, sillä nopeasti saa ihan uudenlaista energiaa :) Kauppaan lähteminen oli kyllä itsellä tuskan takana, mutta eipä harmittanut enää herkkuja nauttiessa :D

   Poista