Thanksgiving

Thanksgiving. Yhdysvalloissa on tällä viikolla vietetty kiitospäivää, jolloin perheet kerääntyvät yhteen nauttimaan herkullisesta ruuasta ja muistelemaan asioita, joista ovat kiitollisia. Koska kiitospäivän jälkeinen black friday (alennusshoppailuhuuma) on rantautunut myös suomeen, päätin blogiini rantautuvan kiitospäivän. Nyt listaankin siis asioita, joista olen kiitollinen ja toivon teidän lukijoidenkin tekevän niin mielessään. Koskaan ei ole liian vähää ollakseen kiitollinen jostain. 

 ♥ Olen kiitollinen ihanista ystävistä, joille voin valittaa kaikesta pienestäkin ja joiden kanssa voi nauraa elämän pienille kommelluksille. Pienikin juttutuokio ystävän kanssa yhdessä kahvikupposen äärellä voi kirkastuttaa koko päivän ja saada ajatukset takaisin oikeille raiteille. 

♥ Olen kiitollinen mahtavasta perheestäni, jolta saan aina tukea ja turvaa tarvittaessa. Mikään ei voita sitä, että veli jaksaa tulla jääkiekkomatsista auttamaan siskoaan ruuvaamaan ruuveja lipastoon. Ja jaksaa koota sen kokonaan, vaikka puhe oli vain parista tiukemmasta ruuvista...niistä kahdesta ensimmäisestä.

♥ Olen kiitollinen siitä, että saan elää Suomessa. Vaikka matkustaisin maailman joka kolkkaan, tulisin aina kaipaamaan rauhallista ja rakasta kotimaatani ja sen vihreitä metsiä, tummia meriä ja järviä sekä talven ihmemaata jouluisin. 

♥ Olen kiitollinen, että minulle on suotu elämän lahja näin moneksi vuodeksi ja olen jokaisesta tulevastakin vuodesta yhtä kiitollinen. Välillä tulevat vuodet tulee otettua itsestäänselvyytenä, vaikka jokainen tulisi ottaa vastaan nöyränä. 

♥ Eniten kiitollinen olen siitä, että minulla on oma kaunis koti ja mahdollisuus elämään vapaana. Näin olen jo rikkaampi kuin osa maailman muista ihmisistä. Nämä kaksi asiaa tulee kanssa otettua päivittäin itsestäänselvyytenä, mutta ajatellessani kiitollisuudenaiheita se muistuu vahvasti mieleen. 

Ps. Kuvituksena ei ole kalkkunaa karpalokastikkeen kanssa, kuten oikeaoppiseen kiitospäivään kuuluisi, vaan sen sijaan lauantain iltapalaa leffaa katsellessa.

Mistä te olette kiitollisia? ♥

6 kommenttia

 1. ♡ Olen kiitollinen ihanasta miehestäni, jonka kanssa on aina hiukan parempi kestää elämän vaikeudet.
  ♡ Olen kiitollinen siitä, että saan elää turvallista ja terveellistä elämää, joka mahdollistaa itsenikehittämisen. Voin kehittää luovuuttani ja päätäni eikä minun tarvitse huolehtia yleensä maallisista asioista.
  ♡ Olen kiitollinen siitä, että minulla on oikeus olla oma itseni sitä peittelemättä.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! ♥ Todellakin niin pienistä asioista voi ja pitääkin olla kiitollinen. :-)
  Ja nam, voisin tulla syömään nuo karjalanpiirakat. ;-) Vaikka niitä ei taida enään olla jälellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Välillä kaiken valituksen alta ei tajuakaan, että miten paljon kiitollisuuden aiheita voi olla omassa elämässä. Ei kaikille ole suotu yhtä hyviä asioita :/ Ja täällä syödään melkein viikoittain karjalanpiirakoita munavoilla, joten tervetuloa syömään ;)

   Poista