Paljettisydän

Lumi tuli, lumi meni. Omaan kameraan, ei edes puhelimeen tallentunut yhtäkään kuvaa tämän vuoden ensimmäisestä lumesta. Onneksi sieltä luultavimmin saadaan uusi satsi piakkoin, joka pysyisi kauniina jouluun saakka. Tämän kertaisissa kuvissa eletään vielä syksyä lehdistä päätellen, vaikka niiden ottamisesta ei ole kuin pari viikkoa. Kameraa on tullut aivan liian vähän kaivettua kassista ja laittautumista vieläkin vähemmän tullut harrastettua. 


 Laittautumattomuuden multihuipentuma oli viime lauantaina, kun istuttiin hieman vain iltaa, josta mun oli tarkoitus mennä suoraan kotiin nukkumaan muiden lähtiessä baariin. Loppujen lopuksi olen täysin meikittä ja hiukset sotkuponnarilla viihtynyt yökerhossa kolmeen saakka. Ja täysin selvänä. Oli silti mahtava ilta, vaikka muuta voisi luulla. 


Alkuviikko onkin sitten mennyt pääasiassa nukkuessa. En tiedä, mistä mulle onkin siunaantunut niin paljon unta, mutta olen siitä ottanut kaiken irti. Nukkuminen, syöminen ja nukkuminen -kombo on aikas jees välillä. Ja enää pari viikkoa siihen, että lähden pariksi viikoksi Helsinkiin töihin, jolloin unesta saa haaveilla. Odotan kyllä todella innoissani, sillä vaikka aika tulee menemään siellä nopeasti, on se aika täynnä kaikkea mukavaa; työskentelyä, joulujuttuja, ystäviä. 

Ps. Kuinka ihana yhdistelmä onkaan viininpunainen ja puuteriroosa? ♥

Mut hei, mitäs teille kuuluu? :)

6 kommenttia

 1. On on! Toi paljettipusakka on aivan ihastuttava :) Pitäisi itsekin kaivaa vähän lämpimämpää vaatetta ulos, tähän asti kun ollaan menty toppi/nappipusakka-kombolla ja kylmä kyllä hiipii takin läpi! :D Kamera ei kyllä ole täälläkään vilkkunut, eihän tuolla pimeässä saa edes kuvattu mitään fiksua! Ja komboista puheenollen, ei tuo sunkaan syö-nuku-syö-nuku meininki olisi yhtään pahitteeksi allekirjoittaneelle, hah! Mukavaa reissua stadiin, siellä on jo jouluvalot täydessä loistossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Talvipukeutuminen on kyllä välistä ärsyttävää, kun tuntuu kylmä iskevän ihan kaiken läpi! Ja pimeys on kyllä toinen ärsyttävyys talvessa. Talvista kannattaisi nyt vain nauttia niin kauan, kuin saadaan kunnon talven ihmemaita lumen kanssa :D

   Juu nukkuminen ja syöminen on ihan parasta. Aivan kuin talviunille olisi päässyt ♥

   Poista
 2. Nätiltä näytät! :) <3 ja vitsit toi paita on ihana! Kuulostaa myös hauskalta toi teidän illanvietto, välillä tollaset spontaanit jutut on vaan parhaita! Hei haluaisitko kertoa mulle sähköpostitse mihin hommiin oot tulossa Helsinkiin, kiinnostaa nimittäin! :) milla.kantonen@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Oon odotellut koko kesän, että saan taas pukea tuon paidan päälle, kun ei oikein muihin vuodenaikoihin omasta mielestä sovi :D Laitan sulle meiliä :)

   Poista
 3. Oot muuten ihan oikeessa että tollanen roosa ja viininpunainen väri sopii tosi kivasti yheen! :) En ookkaan ennen tajunnut :D Nättejä kuvia <3

  VastaaPoista