Puuteriroosaista juhlatyyliä | Häävieraan asu 2

Kuten jo kesäkuussa julkaistessani postauksen mun häävieraan asusta mainitsin, että myöhemmin kesällä olisi luvassa vielä toiset häät vieraan roolissa. Vihdoin viikko sitten lauantaina jälleen päästiin osaksi toisten tärkeää päivää ja pukeutumaan parhaimpiimme. Mulla oli melko selkeä visio jo kesän alussa, että mitä tulen pukemaan kumpiinkin häihin ilman, että täytyy kiireessä lähteä shoppailemaan uusia juhlavaatteita. Kesäkuussa juhlituissa häissä mulla olikin muutama vuosi aiemmin häitä varten ostettu mekko ja nyt elokuun häissä puolestaan on viime vuodelta tuttu mekko, jonka ostin erinäisiä juhlia varten Tallinnasta. Inspiration Blog Awards gaalan asun esittelyssä voi olla hieman jotain tuttua, sillä kopioin kyseisen asun melkein kokonaan näihin häihin...
Mulla on hassu tapa hieman hääkutsua vilkaisemalla päättää pukeutumisesta, sillä se usein kertoo siitä onko tilaisuus kuinka juhlava tai rento sekä miljöön, jossa juhlat pidetään. Siksi omassa mielessäni hulmuava pitkä kukkamekko sopi täydellisesti ystäväni maaseudulla pellon laidalla vietettyihin häihin ja jämäkkä pitsinen puuteriroosainen mekko kauniissa puisessa villassa pidettyihin häihin. 

Koska viime vuonna olin myös kaksissa häissä, joihin molempiin jouduin ostamaan uuden juhlamekon, halusin tänä kesänä käyttää jo valmiiksi kaapista löytyviä mekkoja. Pohdin alkuun tämän ja viime kesän häihin ostetun mekon väliltä, mutta lopulta tämä tuntui enemmän omalta. 

Verrattuna IBA -gaalaan vaihdoin asussa kengät puuteriroosaisista nudeihin ja kultaisen peruspikkulaukun kimaltelevaan juhlavampaan versioon. Korut pidin samoissa, sillä ne sopivat täydellisesti keskenään ja mekkoon myöskin. Omaan tyyliini sopii yksinkertaisuus asusteissa enkä varmaan osaisi enää pitää mitään liian isoa ja säihkyvää, vaikka niitä muilla ihailenkin. 

Muutenkin olen häävieraana aina hieman varovainen ja maltillinen pukeutuja, koska vaikka morsiamen tuntisi läpikotaisin, voi hän aina yllättää omalla vaatimattomuudellaan mekon ja korujen suhteen. Itsestäni olisi etiketin vastaista sekä mautonta puketua näyttävämmin kuin morsian. Siksi mieluummin pelaan varman päälle. 

Leikkautin tosiaan heinäkuussa hiuksia aika melkoisesti ja pohdinkin aika tarkkaan ennen, että miten se tulisi sopimaan elokuussa oleviin häihin. Pitkiin hiuksiin on niin paljon helpompi saada tehtyä erilaisia kampauksia, mutta näin jälkeenpäin koin, että tähän lyhyempään malliin saikin paljon helpommin. Talvella olleisiin häihin turvauduin kampaajaan saadakseni pitkät kutrit tarpeeksi juhlavaan kampaukseen, mutta tämän lyheyn sain taltutettua ihan itse lämpörullilla ja kauniilla helmikoristeisella pinnillä. 

Tällä hetkellä tuollaisia erilaisia helmipinnejä löytyy melkein jokaisen kaupan hyllyiltä ja joka toisen naisen hiuksista. Olin jo pitkään suunnitellut kampauksen olevan kiinni toiselta puolelta tälläisellä helmipinnillä, mutta kaupassa mua kuitenkin miellytti tämä sirompi pinni. Ja onneksi miellytti, sillä tuo mun ajattelema pinni löytyi todella monen muun häävieraan hiuksista. Omasta mielestäni sain omaan tyyliini täydellisesti sopivan kampauksen ja melko helposti. Nyt nämä lyhyemmät hiukset tuntuvat vieläkin täydellisemmältä ratkaisulta!

Mitä tykkäätte tästä puuteriroosaisesta juhlatyylistä? ♥


3 kommenttia

 1. Todella kaunis mekko ja kokonaisuus häihin <3 Molemmat sun häälookit ovat käyneet kyllä täydellisesti sun kuvailemiisi paikkoihin. :) Asusteet tässä kyllä kruunaavat kokonaisuuden ja oot hyvin valinnut nekin.

  Mä olen käynyt tasan yksissä häissä, mutta tulevassa oon miettinyt just kans sitä varovaisesti pukeutumista. Häissä tosiaan pitää muistaa miettiä, ettei ylilyö ja vie morsiamelta huomiota, häämekkoja kun on niin erilaisia. Sellaisilta muhkeilta valkoisilta unelmilta tuskin voit huomiota viedä, mutta kun jotkut haluaa sitä simppeliä häämekkoa, niin kannattaa toki miettiä sitä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Ja ihana kuulla, että sun mielestä oon onnistunut mun juhla-asuissa :) Se on kyllä oikeasti hyvä pitää mielessä, että kaikkien häälook ei ole se muhkea kermakakku, vaikka ihminen muuten olisikin näyttävä pukeutuja :D Toivottavasti säkin pääset tulevina kesinä joidenkin ihanien häitä juhlimaan <3

   Poista
 2. Upea häälook, minullakin on esiviikon loppuna häät ja mun asu on itseasiassa hyvin samantyylinen kun tämä sinun!:)

  VastaaPoista