Klassista asua ja uusia hiuksia

Huh, kiireisestä edellisestä viikosta Pori Jazzejen merkeissä on vihdoin selvitty ja kone avattu melkein kahden viikon tauon jälkeen. Mun oli tarkoitus tulla jo esittelemään mun uudet hiukset blogiin ennen tuota pientä taukoa, mutta aika hujahti nopeasti pakatessa ja yllättävien aikataulumuutosten vuoksi. Nyt onneksi on luvassa hieman rennommat pari viikkoa, joiden aikana kerätä jälleen edellisviikon kuluttamia voimia. 
Mulla oli jo jonkun aikaa ollut ajatuksena, että haluaisin jälleen leikata hiukseni hieman lyhyemmiksi. Pitkät hiukset vaativat aina todella paljon aikaa ja ovat paksuina erittäin kuumat helteillä. En oikeen osaa pitää niitä kesällä muuta kuin ponnarilla, joka tosin myös on kiva! Mutta muutoksen aika tuntui juuri sopivalta ennen Jazzeille lähtöä, sillä ulkona tulisi oltua joka päivä aamusta iltaan ja aikaa hiustenlaitolle ei olisi oikein ollenkaan. Kuitenkin se lopullinen päätös oli aika extempore, sillä päätin eräänä iltana, että huomenna menen kurkkaamaan onko Ratinan Hairlekiinissa vapaita aikoja. Ja olihan siellä! 

Olen viimeiset kolme kertaa käynyt Hairlekiinissa ilman ajanvarausta, sillä olen todella huono varaamaan aikoja, jos muutankin yhtäkkiä mieleni. Lisäksi jokaisella kerralla mua on palvellut erittäin mukavat kampaajat. Tälläkin kerralla tuli höpöteltyä paljon hiuksista ja annoin kampaajalle vapaat kädet kunhan hiukset saa ponnarille tarvittaessa ja leikkaus on tasainen. Silti tuli mukava olo, että multa varmisteltiin useaan kertaan ettei tule liian lyhyttä, vaikka totesin ihan huoletta leikattavan sopivasti pois hiuksien kasvaessa niin nopeasti. Leikkauksen jälkeen kampaaja vielä muotoili hiukset näteille kiharoille, joilla kelpasi kierrellä kaupungilla ja kahvitella ystävän kanssa. 

Nappasin aika rennon, mutta yhden lempparin asun tuolle päivälle, sillä kampaajan penkissä ei mitään kovin erikoista tykkää pitää päällään. Bussissa kohti keskustaa mulla tuli ehkä hieman kuuma, mutta muuten asu oli juuri sopiva tuollaiseen lämpöiseen kesäpäivään, joka kuluu kauppakeskusken sisällä. 

Valkoinen ohutta materiaalia oleva pusero sopi täydellisesti sinisiin farkkuihin ollen melko klassinen yhdistelmä. Kengät ja laukku puolestaan täydensivät toisiaan ollen myöskin mahdollisimman yksinkertaiset ja klassiset. Välillä asun ei tarvitse olla mitenkään erikoinen ollakseen kaunis. Mä huomaan, että entistä enemmän keskityn tyylissäni klassisuuten ja sen voi huomata myös siinä, etten mitään erikoista hiuksilleni tee lukuunottamatta lyhennystä. En ole muutenkaan sellainen persoona, joka tykkäisi räväyttää ja se sopii itselleni erinomaisesti. Olen itseasiassa erittäin onnellinen, että olen löytänyt itselleni sopivan tyylin eikä ylimääräisiä erikoisempia kokeiluja tule enää kokeiltua samallailla kuin nuorempana. On ihana tuntea rauhaa oman tyylin kanssa ♥

Mitä tykkäätte mun uusista hiuksista? ♥


2 kommenttia

  1. Upeat hiukset! Sopii sulle tosi hyvin! :) Ja heei, aivan ihana kuvauspaikka! Yksi mun lempparipaikoista Tampereella ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Tuo on kyllä yksi omistakin lemppareista, jonne tulee lähteä kuvattua aina jollei muuta keksi :D Välillä pakko vain keksiä muuta ettei ihan kaikkia tule tuolta otettua :)

      Poista