Tyylikkäästi pakkaspäivään | ootd

Kirpsakat pakkaspäivät ovat seuranneet toisiaan lähiaikoina eikä se oikein innosta pukeutumaan erikoisemmin. Tai ainakaan omasta mielestäni ei ole mukava palella ainoastaan näyttääkseen tyylikkäältä. Siksi päälle valikoituukin hieman yksinkertaisempia asukokonaisuuksia, joissa on mukava olla ilman vilustumista. Selkeästi pakkanen näkyy myös mun vaatetuksessa valittuihin värimaailmoihin, sillä toisen kerran putkeen on todella neutraali sävymaailma esittelyssä. 
Normaalisti pakkaspäivinä takiksi valikoituu paksuin mahdollinen parkatakki, mutta shoppailureissulle lämpöisessä kauppakeskuksessa hieman ohuempi takki on hieman mukavampi. Varsinkin, jos ulkona ei tarvitse kauaa vilutella. Tässä takissa onneksi tuo kauluksessa oleva tekoturkis lämmittää melkoisesti ja muutenkin villakangastakiksi se on lämmin. Veikkaan tosin, että tuo takin harmaa väri on yksi syy mun talvisiin kylmän neutraaliisiin värimaailmoihin. Tuollainen vaaleanharmaa onneksi toimii hyvin niin tuossa neutraalissa musta-valko-harmaassa, mutta myös pastellien ja värien kanssa, joten se on täydellinen takki juuri mulle. 

Ostaessani tuota vuosi sitten talvella etsin oikeasti kamelinväristä samanlaista takkia, mutta sellaista ei löytynyt oikein mistään. Kuitenkin törmäsin juuri täydellisen malliseen takkiin, josta oli väreinä enää vaaleanharmaa, musta ja smaragdinvihreä. Vaaleanharmaa lähti lopulta mukaan, vaikka tuo smaragdi olisi ollut myös väriltään todella kaunis, mutta ehkä olisi jäänyt vähemmälle käytölle hieman tummemman sävynsä vuoksi. 
Takki onkin tässä asussa se suurin katseenvangitsija niin kuin usein pakkaspäivien arkisissa asuissa kuuluukin olla. Lisäksi asua voi täydentää pienillä (lämpöisillä) yksityiskohdilla. Tyylikkään villakangastakin seuraksi täytyy ehdottomasti valita tyylikkäät hanskat ettei sormet palele. Omani sain joulupaketista ja ovat heti päässeet paljon käyttöön tyylikkyytensä vuoksi. Myös päätä oli pakko suojata ja siihen kävikin ainoa omistamani pipo. Tuo ainoana pipona olo voi selittää myös sen, että se on näkynyt aiemminkin talvisimmissa kuvissa! Hetken mua häiritsi se, että tuossa pipossa on tekoturkis tupsu, joka on erivärinen kuin takin vastaava. Kuitenkin molemmat menee niin neutraaleissa väreissä, etten antanut sen haitata kauempaa. 

Vielä pienempinä yksityiskohtina tässä asussa ovat tuo ihanan kirkas pinkki huulissa, niinkuin mulla melkein aina on sekä ihanat timantit neuleessa. Musta on kaunista, kun nuo timantit oikein säihkyvät pakkasessa ja sointuvat kauniisti harmaaseen takkiin. Muutenkin neulesäällä on ihanaa, jos neuleessa on jokin erikoisempi yksityiskohta piristämässä. Helmineule olisi mun timantti- ja paljettineuleiden rinnalle ehdottomasti ostos- tai diy-listalla.

Pakkaspäivistä johtuen on päivien ohjelmat olleet mahdollisimman yksinkertaisia ja sisätiloissa tapahtuvia. Onneksi koulutehtävät eivät ainakaan tekemällä lopu kesken ja blogiinkin on mahdollista tuottaa sisältöä luonnoksiin. Lisäksi kevätsiivouksen pariin ollaan päästy tänä vuonna jo todella aikaisin. Varsinkin, kun itsellä on melkoinen tavoite vähentää vielä entisestään tavaramäärää karsimalla kaiken ylimääräisen pois. Muuttaessani puolitoista vuotta sitten kävin aikamoisen karsimisen läpi saadakseni 35 neliöisen asuntoni tavarat mahtumaan 13 neliöiseen muuttokohteeseeni. Silti on vieläkin paljon kaikkea ylimääräistä, joita en ole kaivannut yli vuoteen niiden maatessa muuttolaatikoissa sängyn alla. Tästä projektista tulen varmasti vielä kirjoittelemaan teille enemmänkin kunhan tuloksia alkaa syntymään. Haha, mä olen nyt koko tammikuun vihjaillut teille kaikkia postauksia, joita on tulossa kevään mittaan. Nyt on onneksi paljon aihetta kirjoitettavana ja inspiraatiota toteuttaa. Lisäksi aikakysymyskin alkaa olemaan selätetty. Silti kaiken tämän uuden ja itseäni inspiroivan sisällön ohella pitäydyn perinteissä. Tämä tarkoittaa, että viikoittainen asukuva - kuulumiset -kombinaatio tulee säilymään. 

Mikä on teidän lemppari yksityiskohta teidän pakkaspäivän pukeutumisessa?


5 kommenttia

 1. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don't know who you are but definitely you're going to a
  famous blogger if you are not already ;) Cheers!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana asukokonaisuus <3 Mun mielestä pipo ja takki käyvät yhteen, vaikka karvatupsu ei olekaan samaa sävyä takin kanssa. Harmaa ja tuollainen vaaleanpunainen pastellinen sävy sopii yhteen paremmin kuin hyvin :3 Mulla on vaan kaksi mustaa tylsää pipoa, haluaisin just tuollaisen vaaleanpunaisehkon pipon, mutta saa nähdä raaskinko enää täksi vuodeksi sitä ostaa. Toisaalta tuon sävyinen sopis vielä kevät ja syksy pukeutumiseenkin jos vaikka huono hiuspäivä iskee 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pipot onneksi säilyy vuodesta toiseen ;) Oot oikeessa, tuon värinen pipo menee hyvin vielä myöhemmälläkin eikä ainakaan pää palele. Itse oon monet vuodet miettinyt mustan pipon hankintaa, mutta en tiedä osaisinko käyttää :D

   Poista